Resfeber nå så fruktansvärt...

2009-05-21 @ 09:55:09

Detta är löjligt mina vänner. Ja håller på att krypa ur skinnet.. :( Just nu, förtillfället vill ja inte åka. Ja vågar inte flyga, jag tänker på massa sjuka saker som kan hända när ja är borta i ett annat land, ja kan inte språket så ja kommer ju naturligtvis sälja mig själv till en familj för några enstaka kr. Sen kommer ja totalt tappa förmågan att kunna simma så då kommer ja få kalsupar av saltvatten så ja få halsbränna eller tarmfloran slås ut totalt, och ja hamnar på sjukhuset. Jaaa vad som helst. Jag kommer lixom inte kunna slappna av på samma sätt som jag ha gjort förut med tanke på att livet känns allt för ouppklarat här hemma. Och jag är inte en människa som bara kan släppa allt, :( MAMMA!!!!

Som tur är så ska konstapeln Lena (Mamma) med. Annars hade ja seriöst dött...... Två veckor utan henne är ju en plåga i sig. haha Men kan även vara en plåga att vara med henne 24/7 i 16 dagar med.. hahaha :D

Jag har så sjukt mycket att göra och ja orkar inte ens börja. Jag har knappt varit ner till källaren och hämtat väskan. Jag har inte tvättat, jag har inte shoppat det sista och jag har inte ens hittat mitt pass.. hahahah BRA DÄR TJEJEN!!!
Men jag såg det för några veckor sen så jag tro jag vet vart den lilla röda boken ligger. Men om den inte gör det blir det lite lätt panik.

Livet ha rullat på sen sist. Har endast jobbat och umgåtts med dom nära och kära.
Va ut en sväng i lördas och tänker inte ens kommentera den kvällen... Så pass på det!

Sista arbetsdagen idag med innan semester 20 dagar. Kan inte bli bättre. Men jag saknar redan mitt jobb. Hahhaa Eller iaf mina arbetskamrater.
Jobbade igår och det va totalt onödigt. haha jag hade lixom som lite ont i rumpan när jag kom hem och magen. För vi satt mestadels och drack kaffe och skrattade.

Winamp spelar myspop och det fär ju känslorna att ta över. Buuuuuh. Hahaha

Nä fy, detta ha ja inte ens tid med. Men ja ska ta mig en lite morgon promenad nu iaf i solen ocj rensa lite tankar och försöka drömma mig bort till värmen, där det inte finns bekymmer, När man ligger på stranden och hör alla männikskor och havet plaska och en iskall efez (?) --- öl
Vad är det för fel på mig?? hahaha
NJUT FÖR FAN DUMJÄVEL!

Ja men dåså, hörs vi inte mer innan ja åker.... 2dagar kvar. Så hörs vi nått när ja är där nere. =)
Have fun
Puss





Torsdag

2009-05-14 @ 16:09:59
Härlig dag.
Haft ca 6 timmar i bäbisvärlden, och känner att ja har utvecklas mycket...åter igen. =)
William ger mig så mycket och han är en av dom bästa som finns i mitt liv. 
Otroligt söt pojk det dära må ja säga... ojojoj

Annars då? Jodå tvätten är på uppfriskning, golvet är bonat och jag är as trött..

Börja bli piggare nu iaf med dagarna och det kanske bero på att ja har suttit lite mer press på mig ang vissa saker.
Men det är det bästa för mig. Och det är ju huvudsaken.
Jag kommer ju som sagt i första hand, sägs det. Men det är svårt när man levt liv på 23 år och alltid tagit alla andra i första tag... dom ska ha det bäst, ja tar det som blir över. Alltid!!!

Har även haft några dagar här ensam, vilket varit skönt. Klart jag har saknat mina underbara vänner, men det ha varit skönt att fått varit ensam. Eller ja ha ju gjort nått på dagarna, men på kvällarna ha ja suttit själv och bara funderat på vad jag egentligen ska göra med mitt liv.
En sak är klar, ja ska börja plugga till hösten.
Sen ska ni gott folk få se mig i bling bling bilen som hämtar sjuka människor -som min mamma så fint översätter ambulanser till william när han ser en- bling bling???jaja
Allt har sitt namn eller nått.

Förmodligen blir det lite Emmra Nyman Saltin energi idag en stund. Ska bli mycket trevligt, då både energi källan är slut och magen skricker hårt efter SIVans resturang. =)

Sen ikväll, så ska ja förmodligen slå på en skön rulle, äta lite mer av det nyttiga gottan (grönsaker) och do tha dipping.
Men planer kan man ju ha iaf.

Resfeber ha ja iaf. Förmodligen kom det igår...chocken, längtan ochförvirringen..
Åker nästa lörda den 23.dje.
Är borta i ca 16 dagar och ja kommer saknar fyra persone/Vänner så sjukt mycket. Ja kommer inte klara detta.. hahaha
Ja kommer tappa kontrollen helt över vad som händer här hemma.
Det låter sjukt, men ja måste ha kontroll.. haha
Men det ska nog gå bra. Ja kommer väl ringa när ja landat i utlandet och gråta och vill hem.

Alla säger att ja måste släppa allt de veckorna för allt kommer vara i sin ordning och inget kommer hända. Inget ja ska bekymmra mig över.
Men det värsta är ju att ja inte få äta hamburgare på 16 dagar. Endast nå jävla turkmat!! åhhhhh, Jag ska ta med mig egen mat tro ja. =)

Jag är som en liten hönsmamma åt mina vänner. =) haha
Men det är väl för att dom är ljuset i mitt liv och det är fyra människor som ger mig helt olika saker. Personer som rispat in sig i mitt hjärta och där förblir dom så länge det slår. Om det händer nått när mamma angelica inte är hemma blir ja vansinig.... haha
mina änglar!!! =)
Men ja ska släppa dom för ett tag, dom är alla över 22 så nog klarar sig dom utan mig.
Eller visa iaf, Emma kommer ju garanterat bomba sönder mig med sms och bilder av saknade.. Men ja kommer nog göra detsamma. Till alla dom.. Ja kommer vara som en böld i arslet. haha

Nej nej nu ska ja ner i källaren och dra fram sommarkartongen där allt från förra sommaren ligger och bara väntar på att rispa upp ett läkt sår.

jaja här händer det ju inget.
hörs vid ett senare tillfälle.
Puss

Heja Heja, friskt humör!!!

2009-05-08 @ 11:40:20
hejsan hejsan aggelica.blogg.se lovers. =)

Vart ska jag börja ? Hmm
Jag måste blogga oftare annrs blir det så långt. Men det är väl lite roligare att läsa långa än korta!? =) Tycker jag iaf.

Jamen då kör vi.
Livet leker med en för fullt. Jag lägger ner allt för mycket engergi just nu känner jag och jag inte får inget ttillbaka.
Tungt läge bruden.

Jaja i onsdags fick jag och Linda för oss att förgylla/gratta Dragons till guldet (?) Hmm ja men vi gjorde det, på eget håll.. Dom va tämligen på stats och vi va på dallan. Men trevligt va det, ojojoj
Vi sjung....... och det säger väl allt om hur trevligt vi hade det.
Angelica som inte ens vågar gå på toa ensam kliver upp på en scen tillsammans med Blåndii och Lill Elin... jaaa men grattis. Fullsatt va det och alla blickar mot oss.
Haha

Fick lite extra blickar av en riktigt söt människa. Berättar för Linda och hon slänger ur sig;  Agge, det är ju Emil i Lönneberga, fast tio år senare! .....och där sprack det kändes det som.

Ja så där sprack ju han. Jag letade vidare och få syn på nästa offer.. Hopp berättar för Linda, hon glider fram och jag har panik!
Efter en stund går jag fram och....skulle hejja... men så vart inte läget, för det jag hör när ja kommer fram gjorde så ja genast drog mot bort... hahaha
Jag citerar han : Vart bor du, (linda säger, ja här i stan)..... Schysst, ja sover hos dig ja. (linda;nej nej för fan det ska du inte)..han hoppar runt henne som om det vore en lek detta. och säger, jodu, det ska ja visste......
i panikens hetta springer vi därifrån! Ohhh haha

Ja jag vet inte vad ja mer ska skriva. Ja är som lite trött. Har varit as trött den sista tiden, jag fatatr inte. Jag som bruka kliva upp tidigt på morgonen och hålla igång hela dagen... Nu kliver man upp halv 10, 10 och är gris trött och vill bara ligga kvar!
Ursh, detta är illa!

Justja, här sitter jag och dagdrömmer och ser att kl är 40 minuter sen i mitt schema...
Åhh va trött jag blir på mig själv.
Jaja ha det bra.
Puss O Heja

Work Work all night looong

2009-05-02 @ 15:55:19

Ajeeeemensan, här befinner jag mig. Länssjukhuset klarar sig tydligen inte utan mig så jag fick göra en nödinhoppning. Men lika glad för det är jag. =)

Sitter nu inne i infoburen som en låst apa och bara väntar. Väntar på maten, på att nått ska hända så tiden går. Jag ha massa att göra men känns som att jag inte kan börja än med det =)
Men sen går det undan då kl är slagen för aktiviteter. Ojojoj

Saknaden är större än jag hade trott just nu. Gud så jobbigt.
Men ja ska inte älta. Jag skiter i det. Det få stiga mig till huvudet om det vill, men jag ska inte vandra runt och fastna i min egna värld.

Gårdagskvällen var mycket piano. Jag låg hemma och kollade på tv sen kom Anja en sväng och hälsade på =)
Sen drog hon och då la ja mig i soffan och somnade inom två minuter kändes det som. Jag missade BB och ja mår dåligt över det idag. Ojoj snart är det ju slut och jag kan ju inte missa mer än vad ja ha gjort. hahaha
Tur det inte är nått ikväll. =)

Åhh vilket väder du.. kan det bli bättre? Ja lite kanske men man få nöja sig med läget just nu..

Nej Nej nu ska ja jaga lite sen....
Nu vart ja less!
:S

Hej

såja mina vänner...

2009-05-01 @ 13:22:05
hoppas iaf ni hade trevligt igår.. =)
Själv hade ja det mycket mysigt. Jag och William raggade på allt som rörde sig kändes det som.. haha
William skulle bada i fontärnen, ojojoj.... då kom en yngre herre i åldern på 25-30 och med ett utseenede av guld. =) haha
aaaaaa ha ni hört takas om hundtricket? haha ja funderar på att köra barntricket. ;) ojoj
här ska fontänraggas med William nu i sommar. =)

Va på stan igår som sagt. Mötte upp Anja o Stefan fär lite lunch. Mysigt!
William och Stefan hittade varandra rätt fort så där gick dom hand i hand genom stenstan.. Så gulligt så! Jaaaa

Sen vinkade vi adjö och fortsatte våran tur. William skulle naturligtvis gå, så det tog kanske en 30 minuter att gå 100 meter. :S tur vädret va på min sida!

William upptäckte brandbilen på stan och får som lite lätt ett utbrott. ( Stackarn ha väl otäcka minnen sen vårat speciella studiebesök ) hahaha. Men det vart lugnt efter några minuter då han stått och kollar på killarna som käkade glass i solen. Men då ville herrn ha en egen glass.. och det va ju inte vilken glass som helst. han skulle ha strössel.. shit tänkte ja. Kladd kladd.. men Moster Angelica slickade av det rätt fort och sa det va sand. blä blä äkkit sa han då!

Klev upp strax före 7 imorse och låg o myste en stund innan jag fick för mig att gå bort till Konsum.. ( som för övrigt ligger 1 mil härifrån känns det som ).... ja skulle bara handla lite plus få lite träning samt att tiden skulle gå. =)
William skulle även gå!!!!!!!!!! men fram och tillbaka kom vi. Då vart det lunch på min terass som man säger så. ojoj så mysigt.
Sen vart det mer lek i sanden och snön (?) sen vila. Så nu ligger han och vila och jag har städat och håller nu på med tvätten- Världens duktigaste!

Väntar nu på att fadern till barnet ska komma så ja kan slänga ut en filt och lägga mig i solen med en bok. <3 *fjjjjårtis*
hahaha

Jag saknar Linda!

hejhopp mina sköna, ut i solen nu!