Hej vad det går undan nu!

2010-02-24 @ 08:40:50
Ja gott folk, nu går det undan i vårat liv.
Har fått en lägenhet i umeå som vi kommer till på månda. Våran fick vi iväg på ett kick så nu är det längtan som står högst upp på listan.
Vi lever i ca 25 packade kartonger, och våran fundering är.....vart kommer allt ifrån??????

Allt används för det mesta så det kan inte slängas men vissa saker har man ju kvar bara för att det kan komma till användning någon gång :S hmmm

Men det kommer gå bra. Helgen va hysterisk och måndagen va mest hysterisk. Folk kom och kollade på lägenheten, jag va till dokotorn hela fm och det var bara kaos på nått sätt.
Men det är så det ska vara.

På sönda går lastbilen med våra saker som ska ta oss till ett nytt liv.
Jag kommer pendla mellan sundsvall umeå tom maj eftersom jag då går på havandeskap. Så det kommer bli tufft. Men jag ska bo hos mamma och kommer att få mitt avslut i sundsvall tillsammans med familjen =)

Jag kommer sakna allt med Sundsvall, alla mina vänner, min familj och framförallt William! Det är det som är jobbigast. Men som vi har sagt så kan vi inte tänka på det just nu när vi snart får en mun till att mata och vi ska bli en egen familj. Plus att det inte är så fruktansvärt långt till Umeå! =)

Det är blandade känslor men allt kommer nog att gå bra. Jag kommer säkert grina många gånger av saknaden och tryggheten man haft i Sundsvall. Man kommer inte kunna åka var och varannan dag till mamma och äta eller åka och träffa syrran och hennes familj. Men dom kommer komma till oss i sommar så det få man leva på =) Tomheten att man inte kommer kunna åka och hämta william när man vill känns fruktansvärt i hjärtat. Han är mosters älskling! Men det finns telefon och han är en hejare på att prata i telefon =)

Jens har gett sundsvall 8 månader så det finns ingen anledning att inte jag ska göra detta för hans skull. Jag vill det med hur mycket som helst, det är bara saknaden till min familj som kommer vara jobbigast. Så dom kan nog börja förbereda sig på att jag kommer ringa ett antal gånger i timman =)

Det låter som om att ja inte vill flytta, men det vill jag!!! Mer än gärna. =D

Jag kommer få badkar!
Hur underbart som helst.

Nu ska jag packa vidare och käka lite frulle sen ta mig upp till länssjukhuset.

Nu går det bra kompis.

2010-02-21 @ 21:03:24
Det känns som om att allt börja få sig ett slut samt en bra början. Det börja gå bra nu kompis =)

Imorgon kommer massa folk och kolla på våran lägenhet. Hoppas någon av dom alla tar den. Så vi kan ta vårat pick och pack och dra till våran nya ort...umeå =) Förhoppningsvis så blir det så och då går lastbilen till helgen.
Jag blir dock kvar i sundsvall ett tag till pga jobbet men i maj är det förgott =)
Och det ska bli sååååå sjukt härligt!

Så jag ska bo hos mammsen :D :D :D :D

Annars rullar det på rätt bra här på ballstreet.
Magen växer så det knackar och det gör ont i bland när knodd vill simma runt, men missbedömmer avståd mellan sidorna så det kan dunka till rätt skönt i sidorna och under bröna! Men det är härligt. Då vet man att nått finns i magen och att det mår bra.

Har även idag köpt mig ett energi/vitamin tillskott som förhoppningsvis lindrar min trötthet samt mitt humör.. man kan alltid hoppas =)
Samt bokat tid för 3d/4d ultraljud den 1/4 om jag inte missminner mig. Och det kommer bli AS HÄFTIGT!!

Helt sjukt va telefon ringer ang lägenheten :D

Iallafullafall så har jag gått och blivit fästmö åt herr Andersson! =)
Det är oxå rätt häftigt.
=)

Men nej nej, nu ska ja gå ner i phettstugan och kolla läget. Där brukar det alltid hända saker =)
Så, sov gott folket så...på återskrivande!

Musiken är på högstaste nivån...

2010-02-17 @ 23:57:12
Japp, dom på ballstreet är inte nöjda tro ja. Här poppas det för fullt nu. Känns som det var en evighet sen jag verkligen lyssnade på musik. Förr va det igång hela tiden, till och med när jag sov hade ja radio eller lugna favoriter på! Det var underbart. Då fick man somna till musiken, nu få man somna till världens finaste människa bakom sig =)

Idag har dagen bara sprungit iväg känns det som. Även fast man inte gjort allt för många lyft så känns det stressigt!

Mötet gick bra. Skönt att få lite mer info av vad herr diriktör har på hjärtat!!
Men men, jag kan inget göra mer än att glida fint med på hans vilda rälls! (?) hur stavas det?
=)

Nu ska jag snart ringa och återigen beklaga mig hos Herr Jens ang mötet idag. Han har blivit som min lilla slagpåse känns det som. Men det är nog bara för att han - mm:ar- hela tiden när jag säger nått ang det :D

Imrgon jobbar man igen. Men börjar inte förrän halv två, så det kan bli en lite promme imorgon på fm om vädret vill. Tänker inte bestiga dessa backar och högar med snö om det snöar mera. Då få det bli soffläge tills jag ska iväg.

Nu ska jag iaf gå och göra dessa nattraditioner sen sova lite.
Sov gott, gott folk!


Sovmorgon

2010-02-17 @ 11:27:09
Tydligen tog jag mig en rejäl sovmorgon idag :S
Inte bra alls gott folk, nu äre stress känns det som!

Man bruka ju kunna ha för vana att man vill stiga upp mycket tidigare än halv elva och då slöar man på innan man ska möta dagens utmaningar. Men ja klubbade mig tydligen allt för hårt igår.

Idag på schemat står endast ett APT-möte halv 3. Sen ska ja nog hitta på nått med min mega Granne =)

Igår satt Emma och jag och splade alfapet. Vilket jävla konstigt spel...:S
Det är ju hur svårt som helst. Plus att man kommer på hur sjuka ord som helst med.
Men det var kul, hoppas på en match idag igen =)

Nu ska ja göra mig nått att äta, ringa gubbsen och beklaga mig lite tro ja :( Om hur mycket jag saknar han och hur mycket jag vill ha hem han nu!!!! Sen blir det en snabb dusch för att sedan ta mig upp till tha hospital för att....ja.....möte ja ! Man är ju helt veck i kolan nu förtiden

Kom på en sak till.
Nu har det varit super fint väder i flera flera flera dagar, och då menar ja fint väder. Ett sånt väder man skulle kunna sova ut i =) Nästan iaf.
Iaf. min enda lediga dag denna vecka har ja längtat till för att få vara ute  det fina vädret.....Jaha, när jag vaknar är det ju as dåligt väder, snöar och snöar och solen är på nått helt annat ställe!
Man blir så less!''

Jaja, nu ska ja äntligen börja denna dag.
Ha det bäst



Mest kärlek till Världens underbaraste människa, Jens R Andersson.
Han är guld värld! Min älsklade fästman....



Fullt hus!

2010-02-15 @ 21:22:17
Hej på er mina vänner/min vän!

Här är livet i full gång.
Vi mår bra trots mina utbrott, min vikt, mina begär och den underbara vardagen.

Vi har varit på UL och det va helt magiskt!(vart backad 10 dagar endast =) Så istället för den 26 Juni så är det den 6 Juli) En liten baby i min mage mådde gott och hade den hur mysigt som helst. Nu vill vi att tiden ska rinna iväg så vi snart få ha vårat knyte i famnen. Snart så! :D
Men det kommer att gå fort, det har redan gått fort så nu är det bara till att mysa på i våran egentid och bara njuta.

Det lever om alla minuter i magen. =)

Det händer mycket i övrigt med.
Vi har palnerat in en flytt norrut till den platta staden umeå.
Där finns mer utbud på jobb för Jensan. Själv är man ju mammaledig så jag tänkte försöka hitta mig en vän i någon park som vill rulla sin Brio vagn tillsammans med mig =)

Jag är lycklig!
Äntligen


Jobbet är som vanligt, upp och ner! Jag är trött ständigt. Men det hör till.
Varslet som pågår känner jag inte alls så mycket för. Åker jag så åker jag. Jag kan tyvärr inte göra nått åt Herr Diriktörens fina utlägg och hans underbara besparingar. Jag hoppas bara han får upp ögonen och ser att det inte är personalen som kommer drabbas hårdast, utan patienterna. Men han har fått sitt sura äpple för sina missar han har gjort och fler kommer han att få bita i.
Han är en stjärna.........*love love*

Jens är i umeå och jobba och kommer hem på freda :D weeeeei
Det är bara jobbigt att han kommer vara borta mycket nu ett tag framåt och att jag få vara ensam en hel del. :( detta ogillas massor!

Ligger i sängen och ser att kl är en acceptabel tid att få dra igen dom fina blå.
Så det tänker jag göra nu!

Jag ska fösöka bättra mig ang bloggande, förstår att det är tungt för mina trogna läsare att jag svikit er för en tid. Men denna gång ska ja verkligen försöka, på allvar!


v.20


Miraklet! :D