Vi sover...... hela dagarna känns det som...

2010-07-28 @ 21:00:34

Vi sover...... hela dagarna känns det som. Men det är behövligt! Jag tar dagen som den kommer och planerar inte ett dyft :-) Mamma livet är underbar. kärleken till sitt barn är obeskrivligt. Idag blir hon tre veckor och tiden bara rinner iväg. :-) Va igår på bvc och vägde sessis, hela 3615 gram och 51,3 cm lång, mammas lilla skit unge! :-) Nä nu är det mys taaaajm innan sängen!

Här håller vi på att bli sjuk. Agnes ha...

2010-07-27 @ 12:26:30

Här håller vi på att bli sjuk. Agnes har knappt sovit inatt och jag har bara haft panik. Det gör ont i mamma hjärtat när man hör hur tät hon är i näsan. Så nu när Jens vaknar så blir det en tur med bilen för lite handling. Måste köpa nått som man kan tilta hennes säng :-) Peppar så har hon inte feber. Och får hon det dör ju jag. Min lilla lilla älskadeflicka ska inte behöva ha det jobbigt eller ha ont! Jag är hängig jag med, men det bjuder vi på...

Skicka efter kort?

2010-07-26 @ 13:37:23
Ska jag eller ska jag inte? Jag vill men det känns som jag måste ha lite fler innan jag beställer framkallning....
Jag har egentligen bara skit kort. Jag skulle vilja komma in på min andra burk och kolla in dom korten, och kanske framkalla några av dom.

Förr hade man bra skit saker. Man hade en kamera med rulle så man va som tvungen att lämna in den för att se korten, idag ä tekniken på tooook för avancerat :D hahha man ska hålla på med sladdar, datorer och ja you name it. men men, tacka gudarna för Stig Helmer kameran egentligen. Där har vi nått i klass. Idag är det bara skit saker =) Men man köper skiten för man vill ju inte slänga upp en SH kamera i parken precis.. haha

Agnes är en gnällspik....utav dess like! Vad ska man göra? Livet ät tungt för denna dam iaf. Och det är nästan bara mamma som duger. Magknipen börja ordna till sig tro vi. Hon gnäller bara för hon är trött, eller gall skriker rent ut sagt. Hon kan precis ha fått mat. Sen somnar hon till och sen blir hon gnällig. Men jag tro hon har vant sig vid att jag bruka pilla henne i pannan och i håret när hon ska somna, och så fort jag gör det blir hon knäpp tyst och dolmar av direkt! =) Mammas älskade lilla prinsessa. Ursh vad det skär i hjärtat när hon skriker så där. Fy bubblan!
Men alla säger ju att det är bra för barns lungor att dom få skrika av sig en stund. Jag kan ju säga som så att mitt barn kommer då inte ha några bra lungor. Jag är för mjäkig just nu för att låta hon vara ledsen. Hon ser så oskyldig ut när hon gråter och det gör verkligen ont i mig! Det bränner så jag vill dö, jag kan tillomed sätta mig med henne i min famn och gosa en stund sen börja jag själv gråta.. haha ;)

Nä nu sja jag göra lite mer nytta här i vardagen! Först ska jag kosta på kroppen en stort iskallt glas med Sprite!

Sundsvall och magknip!

2010-07-25 @ 13:55:25
Just nu sitter jag på sängen, njuter av ryggvärken och doften av satsumas body butter! Heja vad det går undan. Men nog om det. Är i sundsvall och har semester rent ut sagt. Alla vill gosa med Agnes så det känns tom i ens famn, man saknar sin lilla prinsessa. Men det är skönt med. Just nu har Mommen tagit över och dom ligger och vilar midda. =) å jag har tagit mig en data tid. Jens sitter bredvid och pilla på telefon =) Härliga tider!

Iaf, jag har träffat hela familjen och alla är så glada över vårat extremt söta, håriga och underbara barn =)
Fick även träffa Linda i fredas. Guuud så jävla skönt det var. Var ju super längesen jag träffade kvinnan i mitt liv. Lika roligt som förr hade vi och vi garvade och gjorde narr av allt =) hahaha
Men såna är vi! Thats it

Idag åker vi hem till Umeå igen och nästa resa mot sundsvall är oplanerad.
Va till pappa igår och käkade och myste till sena natten. Men så få man göra. Vi var inte hemma förrän vid halv tolv tro ja =)

Agnes har fått magknip, men det börja gå till sig tro ja. Nedrans vilken röst min lilla 3500 grams flicka kan göra ifrån sig. Ojoj, jag vart nästan rädd ;)

Nä nu vill Agnes gå på resturang så det är bara till att dra fram menyn ! ;)

Hörs senare.

Vart tog tiden vägen???

2010-07-20 @ 20:30:50
Tiden bara rinner förbi! Det är sjukt..
Jag orkar inte blogga eftersom den tiden egentligen ska gå till annat, men idag unnar jag mig en liten snabb datatid medans Agnes sover en stund. Hennes sov tider har vänt, tack gode gud för det! Nu är det normala tider som gäller och nu hoppas vi det håller i sig med den saken. Hon sover, äter, skiter och grinar dagarna långa =) men det är underbart!! :D hennes gråt är som ljuvlig musik i våran öron.

Nä seriöst, ja palla inte blogg mer nu.
Imorgon åker vi till sundsvall iaf. Och jag kommer inte åka runt till alla och visa upp vårat mirakel, det är på tok för jobbigt! Så om någon vill träffa oss få dom komma till mig :D så äre bara. Det kommer bli en mini semester där vi ska rå om familjen. Jag saknar dom så sjukt mycket!

Nä nu står det minsann mys på schemat. =)

Bye Bye Sömnen!

2010-07-15 @ 13:19:14
För två veckor sen sov jag i princip konstant! Nä det gjorde jag inte, men jag önskar idag att jag gjorde det. Agnes är numera chefen i våran familj. Hon bestämmer allt! Tillomed när det är dax att gå på tjotta.
Hon har en mycket, mycket speciell dygnsrytm. Kan ju säga som så att fröken löken älskar att vara vaken om nätterna. Hon sover hela dagarna. Och när kl är runt midnatt då vill hon vara vaken. Sen håller hon igång fram till fyra. Hon grinar, hon tuttar på fingret, hon får mat, vi sjunger och dansar och ja you name it!
Sen vif fyra knoppar hon in för natten sen sover hon! Så ser våran natt/dag ut. Hur ser din ut?
Men det är underbart med. När man hade fattat hur hon ville ha det. Så nu varje kväll efter 8 så ligger vi i sängen för att få några timmars sömn innan det är dax att kliva upp och leka..... tur det är bra tv om nätterna!!!

Iaf, igår blev prinsessan 1 vecka =) Stor tjejen. Hon väger numera 3380 gram och är 50,5 cm... så hon växer!
Hon är så otroligt underbar. När jag ligger och titta på henne när hon sover så ligger hon och små ler. Hon gör hundra miljoner grimaser om dagen, när hon sover alltså! =)

Nä jag orkar verkligen inte skriva mer nu. Det finns så mycket man vill berätta men nä, inte nu! En annan gång.
Nu kommer det kanske bli glest mellan inläggen men det få bli så.. :D

Så på återseende!

En snabbis

2010-07-12 @ 20:09:44
En snabbis hinner jag nog med innan kickan behöver sin mammas tutte igen. Så nu kör vi, det brinner i fingrarna.

Vart bestämt i tisdags (6/7) att det skulle bli en igångsättning dagen efter (den 7/7)
Yeeeej, vi åkte hem och vart upp i varv båda två. Började städa och tvätta och göra ordning allt för snart skulle hon ju vara här. Natten va tung och jag sov nästan ingenting!

Väl uppe vid 8 tiden på onsda så va jag sviiin kaxig. Herregud, detta va en baggis! Mmmmm säkert

Iaf vid 9 tar dom hål på min hinna och vattnet avgår i full kajuta. Ca 20 minuter senare började det molna på i magen, som en värre mensvärk. Vid tio sätts det dropp för mina värkar har inte kommit igång riktigt än.
11.00 kom första värken och det va en härlg känsla, nu va det nära!
Värkarna blev allt starkare och jag kved och kämpade som en gris. Fick en bedövning "falska daddlar" (?) kommer inte ihåg vad den hette, men den sööööög verkligen. Prova inte den, det gör mer onytta än nytta tycker jag. Kämpar på och värkarna blir mer täta. Drar i mig lustgas under värkarna och börja känna en gratis fylla så då kommer lite fina kommentarer. Värkarna kommer som ett spjut och kl var väl kanske ca 14.00 då palla jag inte mer. Fick PCB (?) (livmodertappsbedövning) men den va fan fruktansvärd. När dom satte den var jag öppen 6 cm. Jag var som galen, jag skrek och bena stod rakt upp och jag ville bara hem!

Inser att jag håller på att skita på mig och dom känner. Jo nu va hon nere i kanalen =)
14.52 får jag krystvärkar och 15.02 tittar våran älskade underbara dotter ut!
Allt gick så fort på slutet och tydligen så från 6 cm öppen till att ha Agnes på bröstet tod ca 75 minuter.

Och det som känns så skönt är ju att jag endast hade lustgas som bedövning eftersom dom där jävla daddlarna var ju bara skit, det gjorde mer ont efter än innan. Och PCB tog aldrig konstaterade läkaren när hon såg kurvan och kom in för att kolla läget!
Så sug på den ni......... helvete va ont det gjorde men fan så skönt det var när hon var ute! Då glömde man smärtan på nått sätt men man hade den i bakhuvudet ändå. =)

Nu hinner jag inte mer för idag. Kickan vill ha mat och vad som helst duger inte. Så nu blir det mer mys!
Jag återkommer med mer info och kort senare.

Angelica Agnes Andersson <3

2010-07-12 @ 09:34:33
Hon är äntligen här nu, våran älskade underbara fina välskapta dotter Agnes!



7/7-10 15.02 tittade hon ut, 48 cm och 3295 härliga gram


Bilder och mer skrivning kommer när tiden finns. Men allt gick bra, mycket bra med. Endast fyra timmar tog hela förlossningen. Nu njuter vi av tillskottet och kan inte sluta le. Kärleken och lyckan är helt enorm.
Så jag återkommer med mer info när allt lugnat sig.

Tusen tusen tack för alla gratulationer älskade vänner <3

Igångsättning imorgon

2010-07-06 @ 20:55:04

Just nu laddar vi för igångsättningen imorgon. Vi är beräknad idag så det blev inte så lång tid att gå över :D höhö alla, även jag hade trott att jag skulle dra ut detta. Men icke icke. Imorgon får vi äntligen kvida oss i fruktansvärd smärta men dessutom äntligen få snusa på våran älskade Dotter! Det är en sjuk känsla i kroppen just nu. Jag är livrädd samtidigt som jag ser fram emot det.
Varför jag blir igångsatt är pga havandeskapsförgiftningen jag har drabbats av. Mina värden stiger bara mer och mer och nu vill vi inte chansa längre. Så idag när vi var hos BM så skickades vi in återigen och det vart nästan som inget snack om saken. Jag är redo och kickan i magen är redo med. Jag var även öppen 2 cm :D

Det finns inte så mycket att berätta mer just nu.
Jag återkommer när vi är pigga nog.

4 Juli = 1 år av kärlek

2010-07-04 @ 10:24:28
Ja folket. Det är 1 år sen jag och Jens träffades. Helt sjukt vad det har hänt mycket saker och vad tiden har gått fort. Jag minns dagen som igår. Helt magiskt. Han satt där som sänt från ovan och bara log! Min älskade prins vad du förgyller mitt liv, eller vårat liv! Om några dagar blir vi tre, och tiden har gått fort. Men vad gör det? Jag är lyckligare än någonsin tillsammans med dig och det känns som vi alltid varit tillsammans. Allt har en mening sägs det :D

Jag älskar denna Herre från solen, månen och tillbaka igen! Han är mitt allt och han är min bästa vän.

Så idag ska det bara vara en mysdag med god midda, film och ett kramkalas. Vi ska nu dom sista dagarna till att ta vara på våran ensamtid tillsammans för snart blir det inte lite uppenbart att kanske ligga två timmar i soffan och bara va. Så nu ska vi mysa oss less på varandra (vilket inte kommer gå) för att få vara nära Jens är det absolut bästa som finns.


Mina förvärkar har iaf avtagit (?) äre möjligt, vill hon inte komma ut? Nu gör det bara så jävla fruktansvärt ont i ljumskarna! Jag grinar av smärta. Jag vrider mig snart ur skinnet. Huvudvärk kommer till och från men med råd av doktor = Ta en alvedon och lägg dig, det borde hjälpa mot ljumskarna med.
Denna jävla alvedon... Att kroppen aldrig blir imun mot det pillret är en jävla under.

Imorgon ska ja till BM, eller jag ska ringa och får förhoppningsvis en akuttid. Så då ska jag återigen prata av mig lite och ställa mina sjuka frågor! haha

Har nu dom sista dagarna även drömt om förlossningen, på riktigt alltså. Att jag ligger och föder. Jag drömmer om hur värkarna är och hur Jens ser ut och hur han mår. Och det kommer vara så jobbigt att se han sitta där, maktlös och rädd. Frustrerad över att inte kunna ta bort min smärta. Det pratade vi om i badet häromdagen btw. Jag frågade om han hade ställt in sig nu mentalt, eller så gott som det går iaf. Och det hade han. Han hade gått igen allt bit för bit flera gånger. Han va mest oinställd på hur han skulle tackla min smärta. Se mig ligga där och ha svin ont och att han inte kan hjälpa mig! Jag sa till han att det behöver han inte oroa sig för. Det finns andra som tar hand om min smärta. Men det kommer bli en upplevelse av dess like. Och vi längtar. Jag börja bli skit rädd men det är väl så. Man tro man är kaxig och klarar av det, men när det väl är dags då vill man slå ihop bena och gå lugnt och fint därifrån :D

Nä lite mellanmål på detta!

Solråttan....

2010-07-03 @ 10:39:37
Jag har nog alltid varit en tjej som älskar att vara i solen och bli brun, samt bada! Är inte fjollig när det gäller badning heller. Alla badkrukor som verkligen gruvar sig för att slänga sig i plurret.. hahahaha mesar! Nä tacka mig själv som bara slänger mig i och nuter av chocken, jag är inte feg heller när man kommer till att doppa magen! Herregud, min mamma är den största tönten när det gäller att doppa magen. Hon tjuter som ett barn och man ser hur hon pågar sig. Men vad tror folk? Klart det är kallt, annars är det ju inge skönt att svalka sig.

Iaf, det jag skulle komma till. Jag är ju en solråtta. Jag har fått lite färg eller ja man ser att jag är brun, men det svider verkligen i kroppen nu att man inte få ligga på en strand och bara njuta. Jag vill sola, bada, käka glass och vara barbent!
Nä istället sitter jag och inräknar dagarna tills min älskade bäbis ska komma (vilket är mycket bättre egentligen, men jag svettas ihjäl) med linne och fluff brallor samt STÖDSTRUMPOR! Heeey sexy mama tänker ni nu! o0ja, grymt sexig och känner mig verkligen som en riktig sommar flicka =)
Men jag intalar mig själv varje dag att jag får njuta av solen på ballis och sen om några veckor kanske jag kan njuta några gånger till på en strand. Jag har lixom som ingen aning vad det är för regler mer än att jag inte få bada och *opa opa* på minst 8 veckor. Men man måste väl kunna få slänga ut snygg kroppen med en fet blöja på stranden? Det finns ju skugga till Prinsessan. Sen hennes pappa är ju en sån där badkruka, så inte kommer det bli mycket tjaffs om vem som ska svalka sig. Jag kommer nog bo i duschen! ;)
Nä nu måste jag prata med min BM på Månda ang det med.

Jag kanske är dum, men va fan? Hur många ungar har jag fött?
Jag har ingen som helst erfarenhet över det.
Bättre att frråga en gång för mycket än en gång för lite!

Idag är det 3 långa, dryga förvantansfulla dagar kvar till BF. Men som sagt jag vet att jag kommer gå över tiden eftersom det inte känns så mycket i kroppen att det är redo än. Men det är endast 2 dagar kvar tills jag få veta om provsvaren gått ner eller inte. Och har dom gått ner blir jag besviken tro ja (jag vill verkligen ha ut henne nu) och har dom stigit kommer jag inte lämna BM förens vi kommit fram till en igångsättning :D haha
Allt är ju klart, varför dra ut på det och hoppas på att värderna inte stiger?
Har jag fel gott folk?

Och en annan sak..... helvete, det är över 100 personer som läser min blogg varje dag. Kan inte någon bara lämna en lite kommentar som muntrar upp mig?
För ibland funderar jag på att lägg ner eller lösenordskydda den. =( och vem vill det?

Och en grerj till jag måste få slänga ur mig.. Jag HATAR verkligen Kissies (bloggdrottningen) som fan. Men jag måste läsa den! Jag trodde hon va poppis ja. Men jag slummade igenom hennes kommentarer och det var BARA negativa! Hahahahah hon är patetisk, men man läser ändå. Why?
In My Ass, hon är ingen bloggdrottning! Hon är ju för fan dum i huvudet tjejen. Jag älskar däremot Katrin Zytomierska och Linda Rosing, det är mina blogg kvinnor det. Ojojoj så kloka kvinnor.

Nä hopp och hej, nu blir det en kopp java till innan jag ska väcka baby Jens för en lunch/brunch på stan. Jag vill även köpa en ny kamera. Min håller på att paja! Så nu ska jag trycka fram lite tårar och gå in och beklaga mig ;)

1 Juli -10

2010-07-01 @ 20:00:59
bakad potatis? Det är en lätt match säger alla man frågar. Men vi misslyckas tamefan alltid. Dom stackarna står inne längre än dom ska men dom blir ändå stenhårda. Så nu sa vi det...No more bakadpotatis. Om vi ska äta det ska vi bjuda in oss på en midda där det serveras!
Så dagens midda bestod av, stenhårda bakade potatisar, kött, hemmagjord skagenröra och en fet jävla sallad och soda vatten :D Yummie or what? Jag njöt och baby girl kommer nog njuta om en stund då hon får i sig lite näring med. Höhö

Iaf jag har funderat mycket på denna "havandeskapsförgiftning" som jag förmodligen håller på att utveckla... Varför just jag? Vad ar jag gjorde herren där upp för ont eftersom jag verkligen drabbas av ALLT!? och då menar jag ALLT. Hela tiden är det nått! Men det kanske är så i livet. Det är ju som ingen dans på rosor iaf. Och så fort det börja gå bra och det börja kännas bra både mentalt och kroppsligt, nä men då ska Angelica inte få njuta längre utan då sätter vi käppar i hjulet en stund. Det är alltid motgångar!

Men jag kämpar mig igenom allt. Och vad hade jag gjort utan världens bästa Jens!? Han är min pelar som jag kan stöta mig på när det behövs. Han får ta skäll och skit över ingenting. Han lever som på nålar. Han vet aldrig när jag lägger ut taggarna och börja gå ann... men det hör oxå till våran vardag (pga graviditeten)

På sönda har vi 1 års dag. Och många kommenterar detta! Aaa har ni bara varit tillsammans 1 år och ska redan ha barn!? Jajamensan din fula jävel, så är det! Och lyckliga är vi.

Saken är den att folk kan alltid lägga en kommentar ang att man varit tillsammans för kort för att förlova sig eller skaffa barn. Men dom som varit tillsammans i tio år och inte har gjort nått av det? Vad är det för fel då?
Ska man inte få göra precis som man vill utan att folk alltid ska säga nått negativt?
Eller dom som skaffar barn och sen inte tar sitt ansvar, det är rockigt det! Nä fy fan, era dumma jävla kommentarer kan ni hålla för er själva, sen kan ni ruttna på en stol för det är bara avundsjuka som gör er besatt av andras liv. Ni kommer att förbli ensam.

Jens är mitt allt och det går inte att beskriva med ord vilka starka känslor som finns mellan oss.. och det fanns det redan från första stunden vi träffades. Det finns en för alla sägs det! Och så är det. jag har hittat mitt livskärlek och vi kommer gå igenom vatten och eld men vi kommer föralltid vara tillsammans.

Nä nu blir det lite kramkalas innan herrn åker och drar in cash till sin prinsessa (jag)







Vart tog orken vägen?

2010-07-01 @ 10:54:01
Idag har jag ingen ork till nått. Så jag tänker inte göra ett skit heller. Har förövrigt nyss klivit upp. Vilken var super skönt! Jag har inte sovit längre än till 7 på fruktansvärt många månader nu. Så en sovis fram till 10 var super.

Flyttade om lite igår med här. In med Jeppes gym i kickans rum och ut med hennes säng och skötbordet in till vårat rum. Känner att det kommer bli bättre så. Även fast hon ska sova i sin säng så vill vi ha henne i samma rum. Det har vi tänkt hela tiden men jag tro vi dragit ut på flytten pga att inte behöva få en mer längtan än vad vi redan har!
Men igår tog vi tag i saken och gjorde myspys i hennes lilla hörna.

Har ju även satt upp en text i hennes rum på väggen, vilket inte va så bra. För nu vill jag ha kvar den =) Så nu ska vi åka och köpa en ram och försöka flytta över alla miljoner bokstäver till den :D vilket torsdagsnöje!
Men det ska bli skojsigt.
Tänkte visa er mina fina sängkläder och min super filt jag och svärmor sydde häromdagen men det kommer lite senare idag.

Jens sover eftersom han har jobbat natten och jag tro minsann jag ska ta med mig min gosekudde och krypa ner bredvid han. Snusa lite på han och värma upp han eftersom vi måste in till stan och köpa en ram! Men det få bli om ett par timmar. Nu ska jag nog slänga omkull mig i soffan för nu mår jag illa (har suttit upp i en kvart)....
Men först ska jag dricka ett iskallt glas PäronDryck och ta mig en frukt!

HejHopp bara fem dagar kvar til BF