v.40

2010-06-30 @ 09:57:13
Idag är det dags för veckobyte. Och inget veckorbyte som helst, utan sista veckan...40! =) i regel iaf, men jag vet och är inställd på att blir inte min havandeskapsförgiftning "värre" så kommer jag gå över tiden! Inga problem alls känner jag just nu. Jag börja få förlossningsnojja. Jag som trodde jag va klar med allt och att jag hade landat i det. Men icke icke!

Annars då. Jens har jobbat natten så han sover (hoppas jag).
Jag har nog insett att jag måste vila lite mer. Va till Jeppes mor och far igår och sydde lite. Bilder kommer sen!
Iaf, jag satt på en stol i en timma, rakt upp och ner och kollade på Svärmor när hon sydde, och mina fötter va stora som bollar. På en timma!!!! Det va sjukt. Så det va bara till att packa ihop oss och göra kalrt våra ärenden och sen åka hem och lägga sig. Vi la oss vid halv 6 för vila men sen tog jag mig inte upp. Jag låg tills det vart baddags och sen sängläge. Det är sjukt. Men förmodligen har vi ju fått svar till varför jag vätskar på mig så mycket.

Fick iaf med stora bokstäver uppgiften av förlossningsläkaren att jag skulle kontakta min BM om ny tid för nu blev det tätare kontroller. Men hon har ju semester den lilla donnan. Och VC ville inte riktigt ta sig ann mig för dom vet inte vad dom ska göra med provsvaren????? ÖHH VA? sa jag!
Efter lite ordväxling och en aning utdömmning kände jag att, Nää jag tänker fan inte utsätta mig sig eller kickan för dom på VC så jag sa till dom att jag håller kontakt med förlossningen istället! Helt sjukt att dom på VC inte vet vad dom ska göra! Deras doktorer kanske inte riktigt är insatt i den planen fick jag till svars!

Så nu har jag sagt att jag ska ha kontakt med sjukhuset tills på månda då min Bm är tillbaka, så få hon boka in en akut tid...

Nu ska jag plocka lite här hemma, och nu kanske det är dags att packa väskan? Jag har ju packat den förut flera gånger, men nu av någon anledning så ligger allt fint ihopvikt på skötbordet. Så jag känner att nu kan det ju hända vad som helst, när som helst så jag ska nog slänga ner allt i väskan så den finns. =)

Närvös? Nääää inte ett dugg!

Mer då? Njaa det är väl inget mer som hänt precis. Joo en sak.
En vän har förlorat sin pappa. Och det gör ont, det är så tråkigt men förhoppningsvis skönt för han!
<3 Mina tankar går till familjen och jag kan inte föreställa mig deras smärta!

Nu ska jag tvinga i mig nått att äta och sen duscha. Kanske ska bege mig ut på en runda runt fotbollsplan? Eller ska jag bara slappa i soffan? Hmmm det blir nog det sistnämnde ;)

Havandeskapsförgiftning?

2010-06-29 @ 08:59:34
Just det...
Dagen började rätt bra. Plocka lite hemma och allt sånt. Drog iväg och badade ett par timmar innan vi skulle till BM....Underbart tänkte jag, först en halvtimma förtidigt och sen va jag som lite irriterad allmänt. Så jag hoppades att det skulle gå fort detta besök. Kommer in, gör det vanliga men denna gång ska jag kissa på en sticka. Vilket jag gör och det visade inte goda tecken. +2 på protein (inte bra) fick även det bekräftat att det va därför jag varit så svullen. Iaf åker hem och fixar en väska utifall att det blir igångsättning eller om jag kanske få stanna kvar. Det vart inget av dom. Jag fick ligga på en härlig brits i över fem timmar för att sedan åka hem. Men maten va super god och personalen var underbara! Jag längtar tillbaka. Doktorn va hur bra som helst och jaa, jag vet inte. Jag va trygg!

Om jag va rädd i bilen på väg upp?
Nåå jävulskt, tankarna kom och allt bara flög förbi som i revy. Jag visste inte vad som skulle hända men vill ändå vara inställd på att vi kanske blir kvar och att våran älskade unge kommer att komma ut lite tidigare. Då vart jag skit rädd för det. haha jag som trodde jag va så inställd på detta, men icke icke. Jag va gris rädd!
Men det enda alla sa igår som träffade oss var; Ja ni är ju inne i rätt vecka för att det blir igångsättning!
Men iaf så kom det fram att jag har början till Havandeskapsförgiftning.....UNDERBART!
Så nu blir det extra kontroller hos BM =)

Jag är less på denna graviditet nu. Jag kan säga att jag verkligen inte är ett big fann av att vara gravid. Det var inte alls som jag hade trott eller som alla sagt att det ska vara. Jag har bara haft problem, ont och mått som en kratta, inte njutit alls många gånger. Det enda jag inte fått under denna graviditet det va att jag inte kräktes från början!
Jag ångrar mig inte, absolut inte. Men jag känner mig sjukt rädd och kommer nog ta avstånd från att bli gravid igen, på mycket länge!
Nu vill vi ha ut denna underbara varelse... vi längtar så!


Plus att igår när vi va på förlossningen så hörde vi massa nya bäbisar, och massa mindre roade mammor. Men det va underbart, jag vart varm i kroppen och bara önskade att det va våran tur snart. Men kom på dock att om 8 dagar så går våran tid ut =) hihi


Har även varit i sundsvall nu över midsommar. Underbart va det med.
God mat och härligt sällskap.
=)
Nu ska jag göra mig klar innan vi ska åka in till svärmor och sy lite!
Sen hoppas jag på en lunch på stan i det fina vädret, sen hem och viiiiila :D Hela kvällen ska jag vila!



Sorgen är här...

2010-06-25 @ 10:27:26
Mitt i midsommar firandet och allt stå hej så ska det ju såklart hända nått som gör att jag idag kommer att bära ett sorgeband... ett sorge band som är tillägnat Landstinget Västernorland!
Dom har klantat sig återigen på min bekostnad och det är naurligtvis jag som ska få sota för det. Mer tänker jag inte nämna men jag vet att jag egentligen är fläckfri och gjorde rätt, två gånger med för att vara säker på min sak. Men ack så fel jag hade! Men det kommer lösa sig, oc förhoppningsvis blir det bra i slutändan. Det sa hon jag prata med igår med. Men jag kan bara inte släppa det, eftersom det inte är mitt fel utan deras men att det är jag som måste "lösa mig ur detta"
Men vi alla kan göra misstag!

Midsommar idag. Fint väder, en syn över laptoppen visar min sambos rumpa. Härligt att vara vaken helt ensam. Så vad gör man? Jo man plinkar på dum burken =)

Har iaf njutit en timma redan av vädret. Hade nämligen tagit på mig morgonpromenaden med Tusse (hunden) och det va härligt. Fick upp lite flås, men det får man ju även när man åker i hissen! Mp3 (jävla gammalmodig) på högvolym och en härlig sommar morgon prommis.
Det va så skönt så, jag ville inte gå in!!!!!!

Men nu ska jag dra på mig Sommarklänningen och börja fira Midsommar, ensam! Men vad gör det? Det finns fler som är ensam en dag som denna. Fast jag är ju bara ensam just nu, dom andra sover!
Senare idag åker vi till Njuruuuunda till Mrbror Åke och livar upp stämmningen där. Ska försöka vara glad även det sorgeband jag bär på.

Såg även på kontot att the casch? (pengar, money) har anlänt! Pheeett. Nu kan jag betala räkningar. Höhöhö
Samt shoppa nåå jävulskt på Sönda på Ikea! Ska bli kul att besöka det huset, va ett tag sen ;) ;)

Åhejåhå vad kl är mycket, nu blire duschen och sen börja dagen.
Föresten varför har JAG TAPPAT MATLUSTEN!? Kan det bli så i slutet av graviditeten? Jag känner inge som helst hunger. Jag blir bara äcklad av mat? Är jag sjuk eller är det normalt? Rent ut sagt så har det varit så ett tag och jag måste som tvinga i mig maten även fast jag inte är hungrig! Eller är jag övergöd? Eller ja, jag känner ju hunger men inte på samma sätt som förr. Och äter jag kan det bli några tuggor sen är det stopp, men jag pressar in mig maten ändå! Jag är rädd fan.




Färga håret....

2010-06-24 @ 08:51:32
Det är min paln just nu. Jag måste fixa till detta nu. Men jag tar mig inte tid, eller tid och tid? Jag vet inte varför jag inte bara kan släng i färgen. Den står ju där, klar att användas!

Åhh, idag åker vi till Sundsvall :D detta blir den sista gången innan kickan kommer! Men det ska bli skönt. Fira midsommar med familjen och tänkte satsa på en lugn och nykter midsommar iår. Ifjol var det tungt då jag och Anja va i kovland. :D Men det va suuuper skoj! HÖHÖ

Nä nu hinner jag inte mer. Jag har lite staff to do innan vi åker.
Hörs i nästa liv, då vi är rika och berömda och förmodligen lite nättare om midjan ;)

23 juni -10

2010-06-23 @ 08:44:22
Insåg imorse att filen har gått ut, men det stor fortfarande kvar i kylen! Man kollar bara på den och sen slänger man igen kylen. Varför? Är man på tok för lat för att ta den och skölja ur den och sen slänga den?
Men jag ska fixa det nästa gång jag går  kylen (om några minuter)

Iaf, idag ska vi till Jeppes föräldrar och sy lite täcken, lämna tillbaka mitt impuls köp och sen va det nått mer som skulle göras. Min hjärna går verkligen på högvara, fast på ett negativt sätt. Jag kommer inte ihåg nått längre. Och jag anstränger mig verkligen för att komma ihåg vad som ska kommas ihåg.

I helgen åker vi förmodligen till Sundsvall (ovanligt) nää inte det minsta. Men det här blir absolut sista gången!
Jag kan lixom som inte vara utan Mammsan och William och dom andra allt förlänge. Igår saknade jag William så sjukt mycket att jag ville grina! Det är förjävla jobbigt. Fast jag saknar han ju hela tiden, men ibland kan det bli för jobbigt. Vi pratar sjukt mycket om Han. Varje dag nämns hans namn och jag vet att Jeppe saknar han jätte mycket med. Och vi vet att William saknar oss med :D höhö så nu ska jag verkligen tvinga han till massa pussar och kramar.. när man frågar om man får en puss eller en kram säger han: Nä det går bra! =O

jaja, Jens har återigen jobbat natten, hans tredje nu och har en kvar sen är han ledig tills på tisda :D åhh det ska bli så härligt! Även fast vi inte ligger som fastklistrade eller har så mycket med varandra att göra om nätterna så är det såååååå jävla tråkigt/jobbigt oroligt att sova ensam. Jag vaknar i regel kanske fyra-fem gånger per natt och måste röra mig samt kissa av sig lite. (precis som en valp, man små skvätter) men när Jeppe jobbar vaknar jag tio-femton gånger per natt och har så svårt att somna in, jag ligger som alltid på lur!
Och det känns i kroppen för jag är så mör när han jobbar. Jag känner mig sjuk och döende.

Men Men, snart är det över med ensamheten =)
13 dagar kvar till Bf och det är phett naaajs!

Nä nu ska jag ut på Ballis och härja en stund i solen innan det är dax för vila...


Så stolt så....

2010-06-22 @ 19:11:43
Just nu känner jag mig så stolt över mig själv. Alla som känner mig vet att Fröken har för mycket beroende av att handla saker. Det spela ingen roll vad det är, men det ska alltid köpas nått. Varje dag kommer jag med en-flera påsar med kläder och annat! JÄVLA ONÖDIGT MEN DET ÄR SÅ KUL!

Iaf, häromdagen så va vi på Expo (typ ÖB fast priser som är det sjudubbla)...jag ahde sett en filt jag ville ha som fanns där. Så vi svängde in och köpte den. Super mysig rosa och bara helt för härlig. Kommer några meter till och ser den där ljus väggen som jag gått och sunkat efter alla gånger vi varit där. Men ansett att den varit för dyr. Dom hade sänkt den iaf då till 995... kung tänkte jag, den ska jag ha! Köpte den och började känna redan i bilen att, nää fuck this! Så jag började vela på om att jag skulle lämna tillbaka den och bla bla bla, det har nu gått tre dagar sen och den står fortfarande i sin förpackning, och imorgon åker den tillbaka dit den hör hemma. Varför? Jo jag har insett att om några månader kommer jag och Jeppson låta så här: Nej nej nej, ojoj, älskade barn inte vara på den. åhh nej ajjabajja! Och är det värt det då? Nää jag lägger hellre den 1000 lappen på nått annat.
Plus att drar hon i den och den välter så kommer det gå rikitgt illa. Och nä, jag ska ha en hem där hon kan röra sig fritt och där det inte finns allt för ömtåliga saker, och det är ju faktiskt så att det är ju hennes hem med! :D

Just därför är jag stolt över mig själv, att jag för första gången fått dåligt samvete över nått jag köpt. Hoppas jag får det fler gånger, det skulle underlätta hur mycket som helst =)

Plus att jag har städat garderoben. Det va tungt, insåg att mina axlar är så sjukt otränade nu så det kommer bli en kamp =) haha Och dels för att jag såg alla kläder jag hade innan jag vart gravid. Nu måste jag ju som sagt leva i Legging/mjukbrallor och foppatofflor..... *sexyyyyy mama* och det va hemskt. Det va jobbigt, jag va lite då! Jag hade S i tröjor och normal storlek i brallor. Idag sitter jag i L i linnen/tröjor (Jeppes tröjor) och mycket stora byxor!

Men jag ska komma ner till min vikt på 68-70 sen är jag nöjd. Det är min vikt jag alltid legat på och det trivs jag med. Tjock och rik, det är livets motto!

Har även idag på em varit ute och gått... haha eller ja, jag har gått ca 2 km, till ica och insåg att jag va jävla duktig och belönade mig med en DAIM GLASS! :D hahaha

*det tackar jag för*

Nu ska jag ha ett lite kramkalas här innan älsklingen ska åka och jobba åter igen!

Men såja Persson

2010-06-22 @ 11:00:01
Nu har jag helt seriöst suttit i flera jävla timmar med att göra om designen på bloggen.....och jag har lyckats! :D
Det tog en evighet och jag vart förbannad många gånger. Men nu känner jag mig rätt nöjd, tro jag! :S
Jag skulle vilja göra en till ändring, men det kan nog kanske min syster hjälpa mig med! *datanörden* höhö

Sist jag gjorde en Design va ju när man gjorde profiler på Lunarstorm, vilket är en evighet sen! Ojoj det må ju vara iaf 10 år sen, typ!

Så nu är jag helt matt. Nu ska jag krypa ner bredvid baby som så sött ligger och sover efter nattjobb. Och nu ska jag vila hur mycket som helst tro ja!



22 Juni -10

2010-06-22 @ 09:04:55
Jobbig dag idag. Idag är jag less och känslig. Jag vill inte ha magen på min kropp idag. Den är ivägen, mycket oxå! Jag vill att det ska vara klart nu. Kan man dra fram tiden? Isf vill jag göra det, ett par veckor!

14 dagar kvar till Bf. Men jag har räknat med att gå över tiden så jag har minst 3 veckor kvar :D *weeeei*
Jag vill ha ut henne NU. Jag har som en plan som jag vill ska börja.

Min höfter orkar snart inte mer. Jag kan endast ligga på dom och jag tro att min högra höft börja ge upp hoppet nu av att bära dessa kg. Det gör ont, och bränner och jag vill bara köra en kniv i höften. Ryggen kan jag inte heller ligga på för länge för jag börja må illa och blir helt yr, så nu äre bara min vänstra höft som "funkar" men hur kul är det att ligga åt samma hål och gärna titta in i Jens rygg om nätterna.. Massa skoj ;)
Magen då? Näää justja!
Men men jag biter ihop, det är ju så kort tid kvar. Men jag är "less" nu. Jag vill bara krypa ur mig själv och bara stå på sidan om och känna mig absolut inte handlingsförlamad.

Igår gick jag och observerade min egen gång när vi var på Sjukhuset. Helt seriöst, jag går som på gungen. Höger, vänster, höger, vänster osv. Puttar någon mig framåt, bakåt eller åt sidan så tippar jag. Folk glor och igår vart jag riktigt arg. En kvinna kommer gående och pratar i telefon. Hon slutar att prata och rå glor på mig. Så jag fråga Jens om jag har en snorkuse i pannan eller nått annat, men det hade jag såklart inte. Sånt kan verkligen paja mitt humör!
Jag menar, vad ska ja göra! Det gör ont och det är som att jag går så automatiskt.

Plus att jag bli så jävla less på folk som hela tiden ska kommentera min mage!
Jag är stor, jävligt stor är jag oxå men jag ligger hur fint som helst på alla mått och vikt och sånt.
Förstår inte folk att man blir stor om magen när man är gravid? Förstår inte folk att man bär ett annat liv i magen som väger ca 3-4 kg när det är klart? Förstår inte folk att man har sjukt mycket vätska i kroppen/magen när man är gravid? Vad är det folk inte fattar????
Många har frågat om jag är säker på att det är en..... Nää jag är inte det, men du kanske kan tala om det för mig, eftersom du är en gud på att bedömma!
Kom Igen Nu... Sätt dig på stan och kolla på folk, folk som är gravid. Är jag makabert mycket större eller? Det finns folk som blir mycket större än mig och det finns folk som blir mindre.
Jag ska tala om för er alla spekulanter att jag är SÅÅÅÅÅ sjukt många kg lättare än vad Linda Rosing och Katrin Zytomierska VA!


Visst, jag har gått upp i vikt. Och det syns på röven, låren armarna och ansiktet. Överallt syns det. Men det känns oxå. För det första så kan man inte ens ha sina normala kläder. Så jag har levt i mjukbyxor och leggins sedan vecka 20! Sen när man är gravid och får foglossning tidigt, jävla tidigt. (Jag fick det onormalt tidigt)
Så vill man gärna inte röra sig allt för mycket med tanke på att det känns som ens underdel verkligen inte vill vara med! Sen har jag inte varit ett big fan av att träna seriöst heller tidigare och vart det inte när jag blev gravid heller. Dom senaste tio veckorna har jag tillbringat i en lat ställning. Jag gör gärna inte det som inte är nödvändigt.

Och en annan sak. Går jag på stan en timma då är mina fötter stora som fotbollar, plus att jag är så sjukt trött så jag somnar alltid i regel när jag kommer hem!

Så snälla folket, kommentera inte att jag är stor! Jag vet det. Ni kan ju fundera över hur det känns för mig!
Plus att det var väl ingen som hade förväntat sig att jag inte skulle bli stor heller? Hade ni trott att jag skulle bli mindre och det har kommit som en chock eller?


21 Juni -10

2010-06-21 @ 10:07:54
Ja nu närmar vi oss the big day med stora steg. Jag börja känna mig stressad. Jag går in och ut ur hennes rum flera gånger för att kolla så att allt är på plats. Jag plockar upp denna väska och packar nytt om och om igen. Men jag gillar det. För nu har jag nog vikt ihop alla hennes miljoner kläder ungefär 100 gånger. Jag flyttar runt, dammsugar, torkar av och placerar ut saker hela tiden. Vagnen står dock mitt i men den har jag inte som plats för någon annanstans :S Saken är bara den att jag inte riktigt vet hur mycket jag ska ta med mig! =O Jag har snart skrivit ett A4 papper till Jens om "kom-ihåg" saker han ska ta med sig när han kommer upp dagen efter, om han nu inte få sova kvar. Men det är inte att lite på. Därför måste jag ha lappen som jag kan ge han!

Jag har även köpt hur mycket filtar som helst. Men det behövs, det kommer alla möjliga vätskor på dom! Plus att jag måste ha en där, en där och en där och om en är i tvätten och bla bla bla. Det är kaos i mitt huvvud egentligen ang vad jag har köpt och vad som är prio 1 att köpa. Plus att vi köpt massa saker enbart för det är Gulligt... Så nu hoppas ja det blir en riktigt kräk och bajs maja så jag få använda allt :D haha

Nä men förlossningen då? Jo det kommer gå hur bra som helst. Jag längtar efter smärtan (seriöst) Jag vet att det kommer göra svin jävla förjävla ont och jag kommer vara galen. Men jag tänker som så att om jag klarar av att föda ett barn kommer jag nog klara av allt! Plus att jag har min fantastiska älskling vid min sida, som oxå kommer att få lida dock, men det har vi pratat om ;)
Jag kan nämligen en smärtgräns på 0!!! Och jag menar allvar. Slår jag i min tå kan jag grina i timmar. Hur kommer detta sluta, tänker ni nu? Joo men jag har förklarar för dom på förlossningen att det kommer komma massa grodor ut munnen och att jag kommer vara fullständigt galen, och klarar dom det ska dom få sig en tårta!
Dom få stå ut med mycket alla Barnmorskor, men vänta tills Persson kommer! Ojojoj ;)

Jag är inte rädd för smärtan gentemot förlossningen eftersom det gör ont. Det vet alla!
Jag är mest rädd för att det ska hända nått. Att jag kommer förblöda, eller att nått annat tragiskt kommer hända. Jag berättade det för min BM och hon sa att det va hur normalt som helst. Och att allt sånt statistiskt har minskat radikalt! Så inget kommer hända sa hon! Hon hade varit BM i 20 år och endast haft enstaka fall av trauma.
Så henne litar jag på :D

Så nu ska jag ta mig en tripp runt i lägenheten och kolla så att allt är på plats sen ska jag inta ballis som är glöd het och hur mysig som helst. Sola Sola Sola!


Bilder...

2010-06-19 @ 17:46:51
Härmed bjuder jag på dessa efterlängtade bilder från palatset i obbola. Välkommen hem till oss!



Kramstugan


Gästrummet/Jeppes träningshall



Hallen (missnöjd)


Hallen igen (ber om hjälp)

 

Hallen åter igen, men nu mycket nöjd!

 

Matsalen

 

Allrummet

 

Bajamaja

 

Betjänten

 

Vilopaus ????

 

Naaaw <3

 

Jäääj, lycklig kvinna

 

v.38 och välkommen ut!

 

Nuså. Vid bokad rundtur kontakta Angelica (Grevinnan)

Nu ska vi göra oss klara för att åter igen åka in till stan en kväll till och kolla på Fotboll. Dock ikväll blir det hemma hos Victor. Så no more krogenliv ;)

Har förövrigt köpt tyg idag. Gick bra. Räknade fel och fick hur mycket som helst över. Så nu kan jag sy ett helt jävla överkast till en 2´2 meter säng ;) Sooooftisch. höhö

 

 

Nojja.....

2010-06-19 @ 09:38:17
Har en knas nojja. Det kryper i kroppen och jag känner mig illa till mods vad jag är gör/tänker på.
Jag kan säga att jag har haft det så större delen av graviditeten. Jag kan bli äcklad av människor. Jag vill bara jrypa ut skinnet när jag tänker på vissa. Varför blir det så? Jag blir galen av det. Det känns som jag är psykiskt sjuk! Nått jag inte kan rå för men det finns ändå med, hela tiden.
Jag kan inte ge nått exempel heller för det går inte att förklara på en bra och rimligt sätt. Jag ahr bara berättat för Jens egentligen och verkligen gått in på det. Han fattar kanske, men har nog ändå svårt att förstå. Är vi på fotboll och någon sätter sig bredvid mig börja jag vrida och vända på mig och får som panik. Jens ser det så vi brukar byta plats eller flytta på oss.. Det är så obehagligt för det är nått jag aldrig haft problem med tidigare. Jag hoppas vid gud att det är hormonerna och att det försvinner. Annars måste jag helt seriös ta hjälp.


Nä jag vet inte vad ja ska göra. Vi har nog provat allt. Jag har varit ifårn folk så så mycket som möjligt och insåg att det inte funkade. Så då skulle vi "träna" lite så då gjorde vi saker hela tiden där det fanns folk, och det funkade inte heller. Saken är den att jag kan inte sluta tänka heller på det. Eller nja ja vet inte. Det går inte att förklara så vi lämnar det nu.

Men där är nog en anledning till att jag inte har träffat eller hört av mig till folk. Och när jag väl träffat någon har det varit jobbigt. Jag har bara velat åka hem och har oftast blivit sjukt ledsen på kvällen eller direkt i bilen på väg därifrån.
Familjen går bra, för där finns min trygghet men det är hon andra som det är "problem".....men det finns personer jag tagit avstånd ifrån och det gör ont, eftersom dom inte vet nått. Det känns även som om att jag inte riktigt kan ta mig itu med det just nu med tanke på att det snart är dax för annat. Ska jag ge det en tid och se om det blir bättre efter förlossningen och när allt har lugnat ner sig, eller ska jag försöka redan nu att bearbeta det?
Varför jag inte gått ut med det tidigare är nog för att jag egentligen inte har fattat att nått är fel. Jag har inte accepterat det eller kanske varit besviken på mig själv eftersom jag inte berättat nått för någon. Förutom Jens, och det hade jag nog inte gjort om han inte såg hur sjukt dåligt jag mådde där ett tag.


Är jag otrygg i livet eller håller jag på att "gå in i väggen" eller kanske till och med håller på att bli sjuk i huvudet?


Nä nu ska jag berätta nått annat. Va som sagt ut igår på AllStar och käkade samt kollade på fotboll men några av Jens kompisar... Helt awesome!

Jag njöt av utelivet för en stund, men sen kändes det dumt på nått sätt när jag satt på en krog, höggravid och några ut sällskapet drack öl och resten av AllStar va aspackad. Jag kände att mitt ansvar som mamma va mycket lågt... jag vart stressad! Är det normalt eller håller jag på att insjukna i en allvarlig psykisk sjukdom? Är jag för nojjig?


Oj va kl vart mycket, jag måste käka nått och börja här hemma innan jag lessnar och skiter i det totalt.

18 juni -10

2010-06-18 @ 14:34:30
Lunchen vart avbruten av att en snubbe plingade på dörren. Jag flög in på toa eftersom jag fortfarande sitter i nattsärket. Hör hur han frågar efter Jens Andersson, och säger vagnen är här! Jag flög åter igen ut från toan för att kolla. In kommer Jeppe med en stort paket. Nå fruktansvärt. Så vi fixade ihop den och det vart så super j*vla snyggt! Jag är så nöjd! Det är galet....




Laguppställning 2010




Så vad säger vi?
Kan inte kickan komma ut nu! Det är bättre på utsidan än på insidan, det lovar jag :D Hon ska få åka så mycket vagn så det kommer bli hennes favvo plats. Hahaha
Och det som är så sjukt bra med vagnen. Det är att man kan ha bilbarnstolen direkt på ställningen. Man plockar bara bort liggdelen och sätter fast bildelen. Ett phett plus det du!

Detta är mitt absolut bästa köp genom tiderna. As billig och super snygg! ;)

Nä nu ska jag spela lite tvspel (?) tillsammans med älsklingen innan jag ska hoppa in i duschen.
Ikväll ska vi ut och käka med några av Jeppes kompisar. Det är awesome! ;)



17 Juni -10

2010-06-17 @ 09:27:21
Känner att jag inte har varit ärlig till 100 %....haha
Vikten under graviditeten är phett jobbig. Men just nu har jag kommit fram till, att jag skiter i det just nu. Klart att jag inte ska äta konstant och hur onyttigt som helst. Jag har gått upp ca 20 kg... min BM sa, ajjabajja! Oekj tänkte jag, why?
Det finns kvinnor som gått upp hur mycket mer som helst än mig! Det finns kvinnor som har haft en vikt på nästan 40 plus...... så rätta mig om jag har fel. Är jag inte duktig, egentligen?
Visst det finns en större röv på min kropp men inte alls märkvärdigt. ;P tycker jag då.

Nä men nog om detta.
Min vagn som jag väntar på har fastnat tro ja... det känns tungt! Vill ha hem den och beskåda färgen :D Den är as cool. Så fort den kommer ska jag gå på en prommis och vänja in mig samt folket med den. Hahaha

Träffade min bm igår med. Vi pratade om massor men det enda märkvärdiga va att innan den 16 juli har vi våran flicka :D och det får bli vårt nya datum. Dom har inte räknat fel men det är dagarna som är inräknad med "övertiden" här går man inte alls lika länge som i Sundsvall.. :D jag skulle få 9 dagar på mig och sen va det dax. Så nu har vi satt den 16 som nya datumet för att själv inte bli besvikna !
Plus att hon sa det, som min mamma och alla dom äldre oxå har sagt. Bara för att hon inte kommer den 6 juli, va inte ute och spring maraton och gå i trappor om du inte har värkar! Hon kommer när hon är klar. Det finns ingen som helst statestik på att man kan "sätta igång sig själv"

Så jag tänkte slappa, precis som innan! :D

Hade bikinipremiär igår med på Umelagun. Mysigt!
Jag vankade mig fram och tog mig i och ur solstolen men nöd och näppe! men jag kämpar på. Nä, det va en upplevelse..... HAHA 
Bredvid oss låg ett gäng som hade Down Syndrom, såå jävla söta! haha
En tjej låg och tittade på mig hela tiden. När jag sen varty hungrig och skulle gå mot kisoken hör jag hon säga: Gud va tjock hon är. Varav assistenten säger då: Ja men hon ska ju ha en bäbis säkert när som helst.
Flickan tillbaka: Jaa det va tur det!

Så idag ska vi återigen åka och plaska. Jag är rätt bränd med det få vi lösa på nått sätt. Nu ska jag gå och handla lite gofika så jag inte svälter på stranden ;) Vore jävla synd.

Magsjuka?

2010-06-15 @ 08:24:10
Känns som det är magsjuka på väg? Hmmm kan livet bli bättre utifall det är så?
Jens har ju kräkts. Jag va då jävla noga på att han inte fick vara runt mig, till vilken nytta då egentligen? Bakterierna fanns ju redan. Men iaf, jag har klarat mig (?) kanske! Jag har mått illa och har ont i magen ständigt. Känner att jag vill kräkas men eftersom det är en fobi, slipper jag gärna. Jag lägger mig ner, vrider och vänder på mig och pustar och stönar!

Jag sa det herrn igår att få magsjuka höggravid kan absolut inte vara det absolut rockigaste.....
Jag känner ingen som helst hunger heller !!!!!!!!!!!!!!!!!!! =O
JAG ÄR SJUK!

Jag är bara illamående och stressad i kroppen. För jag gör allt för att det inte ska "bryta ut" om det är nått.

Stressen är nog för att jag inte riktigt hänger med ang min mage och vårat knyte. Jag är van att hon rör sig och ger mig en och annan buff mest hela tiden. Men nu dom senaste dagarna har det endast varit som en puff att "jag finns fortfarande kvar" Antingen är det fruktansvärt trångt i magen eller så är det en lite Mammas-flicka (latpuppa) ;) haha

Min älskade fästman sliter fortfarande ont när det gäller mig. Gud vad jag ska ge han alla stjärnor på himlen när allt är klart (läs våran dotter har flyttat hemmifrån) haha nä nu skojsar jag bara. Jag står i evig tacksamhet till han.
Han är världens bästa fästis och han kommer att bli världens bästa pappa.

Plus att han är världens bästa fotbollsspelare i div 4.......... enligt mig.
Han hade match i lördas, dom söööööööööög verkligen. Jens vart inbytt i minut 70 kanske! Leker lite med motståndarna samt sina egna polare, slänger iväg en kommentar och baljar direkt!!! aaaaa men dom förlorade med 2-1, men ändå! Jag vart stolt som fan. Gåshuden och tårarna i ögonen när snubben ropar ut i micken så kände både jag o mamma hans att detta ska firas. (inte för att det va hans första mål, utan för han leder mål-ligan)
Sagt och gjort, jag köpte jordgubbar och grädde och krossade daim...... vad fick jag för det? Jooo en hemkommen magsjuk man vid 03-tiden! Men iaf... jag Älskar han ändå, min lilla Messi! <3


Nä det jag egentligen skulle säga var ju att stackarn har jobbat hela natten, slitit, haft ont i hjärtat (saknaden av mig) plus att han inte kännt sig riktigt hundra. Men iaf, tapper som han är tar han sig iväg till jobbet och gör det han ska. Sen kom han hem imorse strax efter 7, hoppade in i duschen och gör sig klar för att åka på en kurs som ska hålla på mellan 8-16! =O hade du orkat? näää jag hade inte ens orkat jobba natten.

Han springer runt här hemma, efter mig och hela tiden frågar om ja behöver hjälp. Jag vill försöka klara av så mycket som möjligt själv. Men jag förstår nog inte vart gränsen går. Jag plockar tungt, lyfter gärna tvättkorgen över huvudet och far omkring som en trasa här hemma.
Men det är så det är. Jag är inte handikappad bara för att jag är preggo. Bara lite tröttare, segare, argare, tjockare, orar samt lite lite lite gnällig......
Jag kan fortfarande gå själv och äta själv och allt sånt. Saken är bara den att jag inte vill att han ska göra allt. Men det slutar ändå med att jag sitter i soffan och han avslutar det jag påbörjade.
Han blir nog apless på mitt pustande och stönande när jag typ lägger in tvätten i maskin!


Är jag Hemsk? =O
Eller är jag bara en höggravid 23-åring som inte mår allt för bra?

btw, jag vill knäppa kort på oss.....
undra om vi ska ta oss in till stan imorgon och kolla om det finns någon som kan utföra det...
Jag vill med göra en gips avjutning (?) av magen.. Jag tycker sånt är as läckert. :D Jens va mer negativ mot det för han ville inte ha mina tuttar på väggen........................................................ men jag tro jag har övertalat han! ;)





Angelicas Värld

2010-06-14 @ 08:29:18
Består just nu av en lessnad. Jag får inte sova....jag bara klagar och klagar hela tiden. Men det skiter jag i. Det får man göra. Man få grina när man går på Ica, man få bli skit förbannad när någon tränger sig före eller man får känna sig äcklig fet och bara ful. Ser man ut som man gör när man är hög gravid, det är tungt, man kan inte ha kläder, man är hungrig städnigt, sprakarna är så pass "hårda" att det börja bli obehagligt..... då få man klaga. Plus att foglossningen blir allt tyngre och mitt bäcken lossnar snart. Mina fötter är som bollar och myrkrypet i bena gör mig galen. Men så fort jag får negativa tankar att jag vill ge upp, intalar jag mig själv att inom mig ligger mitt barn, mitt kött och blod. Mitt älskade barn som jag snart ska få träffa. Min lilla prinsessa som är så efterlängtad och älskad!


Men det är hur mysigt som helst när jag har dom positiva känslorna/hormonerna i kroppen (det har ja mestadels, det är bara ibland som jag är på kalgeri humör,så då bloggar ja ur mig skiten så det är nog värre ut än vad det egentligen är) :D Jag kan ligga i timmar och njuta med en hand på magen och kan även då börja grina! Av lycka
Men som sagt, hormonerna kan jag inte styra. Inte mitt humör heller. Jag kan vända på en halv sekund. Jag behöver min egentid på morgonen. Om Jens ber mig stanna kvar i sängen istället för att kliva upp kl 7 då brinner jag! Jag verkligen flippar ur inombords och känner mig fasthållen. Ibland skäller jag ut han och ibalnd "tvingar" Jag mig kvar, en stund!


Min älskling sliter verkligen ont, ibland...

På onsda fick jag som sagt en ny tid hos BM... och jag hoppas vid gud att jag är öppen lite så vi kanske kan skynda på denna process =D

Jag skulle hålla koll efter slemproppen men än har jag inte sett nån. Vilket man inte alltid gör heller men jag tro den sitter kvar.

På nått sätt har jag blandade känslor just nu. Jag vill föda NU, IDAG! Men på nått sätt vill jag vänta, för det känns som jag och Jens inte rått om varandra riktigt än =) Men det kommer vi nog aldrig känna oss nöjda med heller.
Fick jag skulle jag kunna krypa in i han och bo där. Min älskade Prins Jeppe Andersson!

Nu ska jag äta frulle sen ska ja krypa ner i sängen igen.
Idag regnar det blir en riktig mysdag med film, snarra och jag tro att det blir en äckelmat till midda (pizza)..... haha
Jag ska bara ligga på soffan, i min pyjamas och inte ens duscha idag! <3<3<3
HAHA det få man när man är preggo!
Och jag ska tillomed köpa glass och äta direkt från byttan, men Jordgubbar, grädde och krossad daim...
Ja folket, jag ska BARA äta idag!
Jag ska frossa och frossa, gråta och gråta och längta och längta!





Godiiiiiiiiiiiiiiiiiiis och soda vatten!

2010-06-13 @ 21:37:19
Sönda kväll gott folk är en klass för sig. Jeppe är dålig och jag är som grinig och på jävla konstigt humör idag. Jag känner mig sen en retsticka och har verkligen gått Älsklingen på nerverna större delen av dagen. Stackars han! BUUUUUHUBUhBUh CRY

Godis ska jag frossa som fan nu när jag äntligen få gå till sängs. Jag ska dricka massa soda vatten och verkligen bara njuta. Va och hyrde några filmer som "vi" tänkte titta på...(läs endast Jens) jag kommer somna, som alltid annars. Jag kommer käka så mycket godis snabbt som fan så jag kommer dolma av, av allt socker =) Men det får man!

Kom på en sak. Är det normalt att skicka sms till folk som är i samma rum? Jens och jag kan helt seriöst ligga i varsin ende på soffan och skicka sms till varandra?! HAHAHA
Typ : Jag är sugen på vatten, fixar du? (alltid jag som brukar vilja ha nått att äta eller dricka)
Men det kanske är så när man är Preggo.

Iaf, jag har börjat lugna ner mitt livstempo iaf.
Jag stressar gärna inte och jag känner nu hur trött jag blir direkt. Jag kan kliva upp vid 8, käka frulle sen måste jag lägga mig igen för det sög musten ur mig. Går då och lägger mig en stund, kliver upp. Gör nått sen måste jag vila igen. Och det är skönt som fan. Jag bry mig inte om vad klockan är heller. Nu gör jag det jag ska göra när det faller mig in, eller äter när jag är hungrig! Är inte lika beroende av kl att allt ska ha sin tid. Typ frukost innan nio, lunch innan ett och midda innan fem.

Jag lägger mig och vila två timmar vid 20-tiden eller kanske rent av bäddar ner mig i sängen vid den tiden. Ligger och glor på tv, somnar, vaknar, somnar igen och vaknar igen vid fyra. Går upp om jag är pigg och tar nått att äta sen lägger jag mig igen.

Vi planerar inte så mycket nuförtiden heller. Vi tar det som det kommer. Jag mår inte bra alla dagar vill bara ligga inne och grina. Då få det bli en sån dag. Det kommer en ny imorgon.
Vi försöker iaf att vara med varandra så mycket som möjligt, hela tiden och bara ligger i soffan och myser och njuter. För om ett par veckor ca blir vi en till som kommer ta upp all tid :D

Nä nu sparkar det så mycket att jag mår illa så nu slänger jag in handduken.



v.37

 

 

Nya fina vagnen

2010-06-11 @ 20:28:02


Är den inte snygg så säg? Ojoj jag vart kär direkt :D
Sååååå jävla super snygg!

Plus att jag va o klippte mig idag. Så nu är jag redo här för att Välkommna våran sessa. Så tjusig så!


Så välkommen ut älskade barn!


Vart är hjärnan!?

2010-06-11 @ 11:34:22
När tappade jag den på allvar?
Jag hade en grej som va viktig att göra på 14 dagar och vad gör man? Jooo man missar BM tiden men en hel jävla dag helvete... nu är jag piss off här!
Jag hade verkligen sett framemot att få väga mig idag?!???!!
Nä men jag hade sett fram emot att lyssna på hjärtat (det blir man aldrig less på, jag skulle kunna sno med mig den där mätargrejen) och kolla mitt urin, mitt tryck, mitt hb ja allt det man gör! Nä men då få jag vänta en vecka till!
Tänk om jag föder innan onsda då? Då har jag missat en tid hos BM och det kommer jag aldrig glömma!

När jag ringde henne försökte jag verkligen förklara att jag har haft rätt mycket dom senaste veckorna och att jag är medveten om att det är den 10/6 jag skulle dit...men ligger en dag efter. Det är den 10/6 TORSDAG idag, inte freda!

Men hon sa att det händer den bästa. Ja vilket det nyss har gjort svarade jag då ;P Lite humor få man klämma in.
Vi pratade på och hon frågade hur jag mådde och jag nämnde min nya sjukdom som har kommit. KTS.en.... hon sa att det va normalt och att jag skulle äta alvedon (?)....jag är imun mot alvedon vid det här laget tänkte ja, men jag tjaffsar inte emot. Jag gör som hon säger. Sen berättade jag om mina sömnlösa nätter och alla förvärkar och sammandragningar och mitt "blåmärke" som jag har inombords på puppa.
Hennes kommentar var : Ja, det låter ju som du snart kommer föda!
Jag: Neeeeeeeeeej Neeeeeeeej, inte rikitgt än. Inte redo än. Några dagar till!

Jag måste få Klippa mig, fixa det sista med allt till Baby Gril samt ha en dag där jag absolut inte gör ett skit. Bara springer i pyjamasen och inte ens duscha, äter chips till frukost och pizza till lunch och nått ännu onyttigare till midda! Det är min plan för en dag. Men vädret är för fint för att göra så. Min morgon består ju av en java på ballis som tar ca 2 timmar för att få all sol man kan komma åt. Sen är det alltid nått som dyker upp som ska göras under dagen.

Typ som idag. Nu när hon sa så, så måste jag in till stan och boka klipp klipp! Jag måste dra en vepa till igenom stan ifall jag behöver shoppa nått.
Det enda positiva med att jag missade tiden är att Jens får sova mycket längre. Vilket är behövligt eftersom han har jobbat natten och har fem nätter framför sig! Jag hatar hans Chef........ få man göra det? Hon har ju lagt ett gris schema med 6 nätter i rad varje gång han jobbar. Visst är det skönt att han är hemma många dagar, som en mini semester. Men dom dagar han jobbar då? Han går som en Zombie och jag vill knappt prata med han för man vet aldrig om han är arg, glad, trött eller pigg ;(

Nä, nu äre ju för fan Titanic på Canal Plus!


v.37

2010-06-11 @ 08:39:09
Har snyggt och prydligt klivit in i vecka 37. Inte långt kvar nu alls! Men det går allt för sakta för min del.
Jag är lite som små less nu på denna mage och denna oregelbundna sömn, samt the paaaain.
Foglossning = UNDERBART!
Det känns ungefär som jag fått en spark på puppa och har ett as stort blåmärke innanför....typ! Ja ni som haft samma sak vet vad jag pratar om!

Men jag biter ihop dom få dagar som är kvar =)
Sen är hon äntligen här, baby Gril <3

Ska till bm idag med. Dom vanliga kontrollerna samt återigen undersöka mitt urin som för ovanlighetens skull slogs ut på att jag hade as mycket socker men det visade inte mitt blodsocker :s hmmm så nu har vi exprementerat lite och ska göra oss ett nytt försök idag :D

Angelica Persson = Fiiiiiin, stolt samt frisk människa!

Jag som hade sett fram emot en härlig, mysig och trevligt preggo time!?
Visst ha det varit underbart, fint och mysigt. Men kanske inte som man hade sett framför sig eller drömt om.
Hoppas på att nästa preggo time blir bättre :D

Nu vill jag kläcka ut denna prinsessa och börja njuta på riktigt!

Sundsvall By Night......

2010-06-04 @ 08:57:04
Bjuder absolut inte på fylla och fight ;P Åhh den lät skit bra.

Iaf vi har intagir våra rumpor i Sundsvall nu. En lite mini semester (?) innan Jeppson börjar grov jobbet..
Känns rätt soft att få vara en Golddigga i sommar ;) Jag få njuta hela dagarna av Baby Gril och shoppa hela dagarna. Medans Jeppson sliter ont om nätterna ;) Men jag ska inte glömma bort han på våra stadsturer. Han ska få en present nästan varje gång vi intar stadslivet jag och sessan. Jag är inte snål ;)

Fint väder bjuds det på hela dagarna. Vilket gör att man som höggravid inte inser än idag att man inte kan göra alla aktiviteter som lockar. Jag "stressar" varje dag för att få njuta i solen och få göra så mycket som möjligt. Min sömn har blivit rubbad och jag är mycket tröttare än vanligt. Förr somnade jag som ett barn vid 21-tiden, nu kan jag fortfarande ligga och vrida och vända på mig kl 01. :S det är inte okej, med tanke på att jag är lika morgonpigg som förr. Kl 7 stiger jag gärna upp och börja pyssla på.
Det är rockigt!

Man kanske ska införa Lunchvila? Det är ju faktiskt tillåtet när man är gravid......ha jag hört, men ALDRIG testat. Och har jag testat är det allt för sällan!

Roooooock on!

Fredag idag = Myyyyyys midda plus en premiär av Kommisare Späck.... för vissa!
För mig blire soffa, sol, umgänge och skratt! Men det är minst lika bra. En mys midda kan jag nog styra upp, vilket jag kommer göra :D
Film premiären går dock inte pga att jag inte pallar att sitta så länge. :/ Det suger. Hade varit grymt att fått sett den filmen. Men man kan väl kanske försöka vara olaglig att ladda ner från internet någon gång.....
Hoppas inte jag har något blogg fan som är polis ;O
Men då kan jag ju fortsätta berätta för herr konstapel att jag inte ens kan ha bälte heller, och Jens bruka köra fort som f*n när vi pendlar mellan Sundsvall/Umeå!

Så nu har jag biktat mig!

Jag undra när skattepengarna kommer? (är inte i behov av dom) men vore skoj att veta när man hade nått sin mål på sparkontot.

Gud vad jag hoppar runt mellan raderna (?) när jag bloggar. Men det är tillåtet!

Skön kommentar jag måste få dela med mig av: Lades av en trött, less och hungrig William Persson på 3 år.
Vi sitter i bilen efter att ha varit på Habben och simmat/tränat/lekt. Tellan börja bli grinig så Evelina ska ge henne mat i bilen, när Jens kör. Vilket vi kommer fram till inte kommer funka så bra. Så vi stannar omedelbart och William börjar fråga VARFÖR!!! hundra gånger. Tillslut säger han, Men strunt samma, Hon kan få mat imorgon! Han är så nedrans skön denna unge. Det kommer kommentarer till miljoner. Och man vill bara skratta och lägga sig ner och dö! Herregud.... det värmer i ens hjärta när man få tillbringa tid med han. ( det där med kommentarer har han fått av mig ) ;D

Oj nu blir det rörelse i huset, kolla läget och se vem som stigit upp!

btw, endast fyra veckor kvar nu! :D Men egentligen, alla jag träffar som kommenaterar min mage frågar alltid när det är dags... hmm fyra veckor säger jag! Dom sväljer tungarn och säger : Njaaaaa det tro jag inte, magen är nedsjunken så jag tro det blir snart! =O
ooo tänk om det vore att dom har rätt!?
Har jag inte ens fyra veckor kvar innan jag blir mamma ?
Men jag ska till bm om en vecka så jag ska fråga henne vad hon tro. Hon är ju som expert! Dom andra, vill nog bara göra mig glad och lätta på min börda.
För det är en börda att vara gravid. Har man ju märkt eftersom man varit sjukskriven sen 24 mars, plus att jag försökte spela lite boll med William igår :S tänker jag inte ens kommentera. Jag är inte aktiv!