Hemmafrun slår till!

2010-05-29 @ 17:34:43
Idag är det en flitig dag för preggo Persson.
Vaknade när Jeppson kom hem från jobbet imorse, men tvingade mig kvar en stund till.. vilket slutade med att jag blev rätt rastlös. Så upp och fika redan innan 8. Brukar annars hålla mig tills iaf strax innan nio. Men idag bröt vi trenden :D men det gillas, var dag har sin charm ;)

Satt en stund vid datorn och sappade på tv. Hittade en film jag kände mig dragen till. Såg ca 20 min sen tassade Jens upp och ville att jag skulle slumra en stund med han... Hmm okej jag offra mig, jag offrade mig lite för mycket för när jag kvicknade till av en bäbis i magen som absolut inte ville att jag skulle vara lugn va kl halv 1........ åhhh herregud. Upp och börja baka. Sen dess har jag stått i köket. :D
Flitiga jag. Nu gör det ont för nu har jag stått för länge, så det är skönt att ha gjort mat som klarar sig själv ett tag :D

Just nu när jag känner mig så flitig vill jag köpa lite tyg med och sy en egen filt och nått tjockare täcke till vagnen, kanske nå tossor oxå. Men det är idag jag känner mig flititg ja. Imorgon kommer jag vilja åka och köpa allt, pga lathet.. Men jag ska försöka ta mig lust till detta. Tid har jag hela dagarna så det kan jag inte skylla på iaf ;)

Nä nu måste jag vidare.

Heja Heja FörVärkar!!!!!!!!

Idag är det bra.

2010-05-28 @ 08:35:14
Idag är en bra dag, tro ja iaf. Jag har inte kännt efter allt för mycket utan bara levt på det som har infallit hittills. Och det är mycket bra saker. Och jag har endast varit vaken en timma ca.
Jeppson sover.
Och jag har pratat med mamma två gånger redan. Kan dagen börja bättre?

Iaf, Grabben i huset fyller 22 på tisda men vi har beslutat att ha "kalas" på sönda, för på tisda äre våran dag :D

Ska till BM nu på morgonen och jag hoppas vid gud att min Järnvärde ligger bra till så jag slipper dessa jobbiga Nifirex (?).

Igår va vi och kollade in en ny säng. Vi har fortfarande inte kommit till skott med att köpa en ny säng. Nu måste vi snart ligga på varandra för att få plats. Min mage tar stor plats efter som den som flyter ut i sängen, men min röv tar störst plats. Jag har alltid haft som en förmåga att slå upp den på sidan.. (ni fattar hoppas ja) jag ligger som på sidan och drar upp rumpan. Så nu när jag ligger i sängen ser man helt seriös, en mage och en rumpa och nått hårigt (huvudet)....
Sen flyter allt annat in. Men just idag är jag stolt över min kropp. Idag har jag en bra dag. :D Det ska ja leva på länge!

Plus att igår kväll va vi på Rix Fm Festivalen. Rätt okej, men åldern där var allt från vagn till old fox om jag säger så.. Och det jag störde mig mest på var alla Fjortisar! Dom skrek som ett sjur när Darin och Ola Svensson kom in, plus att dom va inte mer än 10 år och hade kläder som en h*ra rent ut sagt. Man såg hur andra folk reagerade när flickgänget gled förbi. Vissa hade skrivit i pannan DARIN!
På nått sätt va det häftigt, men det såg fan inte bra ut. Dom stod med ciggen i högsta högg och drack sin "cola" ur cola-flaskan. Men man kanske reagerar mer nu på detta när man är höggravid och ser allt från en annan vinkel. Klart det va jobbigt att konka på magen och allt annat, men jag ska inte låsa fast mig pga smärtan. Det fick ta sin tid att ta sig fram. Och det var såklart jobbigt men när alla drack öl i finvädret och en annan gick och slängde med en sprite-flaska :D som för övrigt kostade 30 spänn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ett rån kände jag.

Allt slutade vid nio tiden och så träffade vi på en kompis till Jens. Skit trevlig va han. Plus att hans tjej är från Australien. Så henne tog jag tyvärr avstånd ifrån eftersom jag är så dålig på språk! Men jag presenterade mig iaf, men visste inte riktigt om jag skulle säga mitt namn på Svenska eller Engelska.. haha så det vart på svenska. Kom sedan på att mitt namn var rätt vanligt i deras språkkultur ;)
Plus på det så hade vi fått efterfestbiljetter med.. hade varit as kul att få glida in och göra ett snyggt barhäng, med magen. Men vi valde att strunta i det. Vi åkte hem och käkade en frukttallrik istället. Det va mycket bättre ;)



Nä nu ska jag väcka lilleman!
Nu börja dagen, som förövrigt håller på att regna bort. Och brännbollsyran är det i helgen med. Det är ju rätt trist att det skulle regna hela helgen då ;)....eller?


Massa kilo plus..

2010-05-27 @ 09:00:08
Alla vet att man går upp en hel del när man är preggo. Men jag förstår inte hur folk tänker. Alla går upp olika, så är det bara. Själv har jag gått upp knappt 10 kg och är i vecka 35. Kommer förmodligen smälla på nu dom sista veckorna, men ändå. Det finns vissa som går upp 40-50 kg... Hur lyckas man? :O
Man ser på mina lår och min rumpa att jag lagt på mig lite, men tydligen ligger jag under "gå-upp" kurvan, enligt BM. Jag vet inte vad som är normalt eller nått.
Jag trivs absolut inte i min kropp just nu. Jag känner mig som en tjock padda som knappt kan ta mig från sittande till stående läge. På sättet jag sitter kan man tro att jag har en melon som vill komma ut ur röven.

Jag börja bli deppad nu. Jag är för trött om dagarna men känner att jag ändå måste göra nått annars kryper jag på väggarna. Jag gråter om annat (fast nu va det några dagar sen) =D, och jag mår verkligen inte bra. Smärtan är oduligt och jag känner mig som en bitterfitta!!

Nä nu ska jag vila en stund innan jag tänkte dra ut Älsklingssjuklingen på en prommis, om han orkar.

Springa maraton och bubbla bubbelpool...

2010-05-26 @ 09:11:59
Just nu har jag en stark känsla av att jag skulle vilja springa.. börja bekämpa dessa underbara 13 kg man fint har lagt på sig.. Men ang min lust till att få springa, känns inte så lockande egentligen. Men det är väl nått jag vill göra bara för att jag inte får/kan/orkar. Jag som förövrigt aldrig ens har tagit ett extra steg i onödan vill lubba skiten ur mig..
Och jag skulle vilja bubbla oxå, men sist jag bubblade bubblade det för mycket så jag vart illamående. Plus att det kändes ruskigt obehagligt. Men jag vill bubbla, men det är väl som springandet, jag vill bubbla nu bara för att det inte funkar :D

Ibland kan jag helt seriöst sitta och skratta åt mig själv.. Dels för att jag tycker jag är fruktansvärt rolig och tycker om mina egna skämt så sjukt mycket. Och dels för att jag ibland inser hur sjukt jag tänker och hur dum min fantasi egentligen är!

Men jag lever gott på det med.. Jag tar oftast fram nått sjukt jag och min vän Linda har gjort eller varit med om och kan börja garva för mig själv. Ett gott skratt förlänger livet

Just i denna period så spelar min hormoner med mig oxå, dom leker skiten ur mig kan jag lova. Jag kan skratta tills jag grinar, då blir det synd om mig så Jens måste trösta mig.. Sen mitt i det kan jag komma på mig att "va fan grinar jag för nu?" då blir det skrattfest istället. Hur ska jag hantera detta?
Jag har nog alltid varit en tjurig unge men jag har nog aldrig varit så här tjurig.. det går inte att beskriva. Jag vänder på en halv sekund! Från att vara glad till att häja rösten till Jens för nått är fel. Plus att jag fått en till j*vla nojja.........jag har alltid varit pedantisk (tro jag) iaf så länge jag kan minnas. Nu är det sjukt, jag drar i dessa gardiner fram och tillbaka, jag lägger dosan rätt efter Jens och mattan är snart fast spikad i golvet för den far omkring i hallen! Normalt???
Nä det är otroligt.

Men jaa, vad gör man?
Nu är kl slagen för vila taaaajm :D Så nu ska jag kura ner mig i soffan med lite fika och någon dålig rulle.


Jeppson är sjuk som ett Djur :S Stackars mitt lilla hjärta. Modersinstinkten slog till direkt. Jag bäddade ner han när han kom hem från jobbet och tvingade i han en alvedon (som han fick hämta själv för det är lite jobbigt att kliva upp i onödan), jag kliade han på hela baksidan tills han somnade. Så nu är jag och kollar till snorbollen hela tiden så allt står rätt till.
Känner på mig att om Herrn inte jobbar inatt så kommer det bli en jobbig natt för min del. Ojojoj
Så jag måste ta all vila jag kan idag innan han vaknar och behöver mig. :D Så nu äre egentid med Kung-Fu-Panda!


Idag äre bara 41 dagar kvar till BF
Jag är stor som ett hus och bristningarna är min vän. Baby Gril sparkar och gör uppror hela dagarna. Vaknar tidigt av att lungan chippar efter luft och sen är det full rulle tills det är vila några gånger under dagen, och då måste jag passa på med. Helt sjukt egentligen :D Kickan blir lugnt vid 22-tiden varje kväll så då sover hon. Hahaha
Det som är sjukt är att redan nu har vi skapat som en rutin. Eller hon har gjort det och jag får glatt hänga med. She´s the Boss!
Min högra sida älskar hon. Hon buffar och äger den sidan hela tiden. När hon buffar eller slår ut benet (gärna rakt ut så det ser ut som att hon kommer ut) så förösker jag trycka tillbaka foten för det är inte skönt allt för länge att blir utsträckt, nä då blir hon sur och sparkar flera gånger istället.. Och jag lova, det är inte bara två-tre sparkar hon lägger för att visa sin bitterhet att jag störde henne, utan hon lägger en 7-10 st, på samma ställe och gärna på revbena!

Nä nu gör det sjukt ont o kroppen och jag måste kolla till älsklings-sjuklings-hjärtat :D



fantasinlös???

2010-05-25 @ 09:28:31
Gott folk vart ska jag börja. Jag har tappat mitt blogg stimm känner jag. Men det bjuds på.
Iaf har jag och Jeppson varit i sundsvall i helgen. Full rulle hela dagarna. Har knappt haft tid att sitta ner och äta midda känns det som. Och just nu känns det verkligen. Jag sväller så fort jag sätter ner fötterna i golvet, det gör ont i halarna och ljumskarna ska jag snart slita ut. Jag är trött i kroppen och som ett lite plus i kanten så är jag snorig!! :D *love it*

Men iaf, det är snart klart :D 42 dagar kvar och jag har rätt till slapp dom dagarna :D det är nice!
Jeppe jobbar rätt hårt nu men snart har han långledigt så då hoppas jag på en sista tripp till Sundsvall, men vi få se hur läget är just då. Det är rätt tungt att sitta i bilen i tre timmar för både rumpa och resten av kroppen. Men men jag har ju sagt flera gånger att det va sista gången på länge men sen så sitter man där i sundsvall om någon vecka och mår bra :D

Nä nu äre vila.

Batteri nivå ca 24 %

2010-05-20 @ 09:36:00
Just så känner jag mig. Jag skulle så gärna vilja stoppa in en sladd i mig och få ladda upp mig till max igen. Det är tungt att vara gravid.... Lungorna börjar göra uppror och revbena ömmar. Samt min kissiblåsa är så lite så lite så känns det som. Minsta lilla petning på den så rinner det 7 liter ur mig!
Min svank ska vi inte tala om. Har jag suttit rakt upp o ner i kanske 15 minuter och sen ska lägga mig så låter det som ett smatterband.
I kroppen och på mitt kroppssårk är jag hela 90 år, men dock i sinnet är jag fortfarande 20 år. VIlket jag inte kan inse eftersom jag verkligen måste börja jobba mig igenom dagarna som en 90 åring. Jag måste vila och måste tillåta mig att absolut inte göra nått. Men jag har för mycket energi. Eftersom jag inte kan vara ute och gå i det helt sjuka vädret så tar jag mig några sol timmar på ballis varje dag, endast framsida så mitt problem blir hur ska jag få färg på ryggen? Haha
Men men sen resten av dagen hittar jag på saker hemma för att få nått att göra, och det är inte vilka saker som helst. Utan jag behöver gärna klättra upp på garderoberna och städa där, typ! Men gärna inne i förrådet och rensa en gång om dagen och flyttas runt alla kartonger och allt tungt! WHY!?!?!?!?


Iaf, nu ska jag börja plocka undan här hemma. Vika tvätt och börja fixa med Lunchen så den är klar då baby stiger upp :D Sen åker vi tämligen till SUNDSVALL! Åh jag längtar så jag dör. Pussa sönder William!!!!!

Men först blir det en kopp java på ballis, i daglig ordning och njuuta av 33 grader :D

v.34

2010-05-19 @ 15:47:57
Idag flyger vi in i v.34, vilket innebär att om ca 6 veckor har vi våran älskade Flicka i våran famn. Åhh, jag längtar så jag vill spy! Jens är mer lugn tro jag, han längtar fruktansvärt mycket men han är som i en annan situation. Han jobbar om dagarna så för han är tankarna på flickebarnet inte alltid först och hans tid går ju betydligt mycket snabbare än min.. Men men, när vi som minst anar det så finns hon hos oss på riktigt.:D
Och det är bara 48 dagar kvar.

Jeppes (jens nya smeknamn, han får ett nytt varje dag), hans syster tro att det kommer ske mega snart eftersom magen har sjunkit så otroligt mycket. Förr såg jag inte det, men nu på bara några dagar så ser till och med jag skillnad. Det ser ut som jag ska tappa magen :D Men snygg är jag iaf. Inte tjock alls, utan bara lite mullig. ;P
Snyggast i Obbola iaf när jag springer runt på byn. haha


Har iaf städat hela lägenheten idag. Eller Jeppe var snabb som sjutton så han gjorde det mesta medans jag händge tvätten på ballis.

Nä iaf, Jeppson ska jobba inatt, så nu blire solo en hel natt i Obbola för fösta gången. För imorgon när han kommer hem är jag redan upp och far runt. Sen efter hans lilla sovsnutt så ska vi bege oss mot Sundsvall i några dagar. Vilket ska bli så skönt så för jag saknar min familj så mycket så. Jag saknar William så jag vill dö ibland. Jag pratar om han hela dagarna känns det som :D det är synd att han aldrig ringer numera. Förr gillade han prata i telefon men tro inte han är så inne på det längre.

Nä nu ska jag lägga mig en stund på soffan innan det är dags för den hela middagslagningen :D

Puss o hej

Håll i hatten, nu går det undan!

2010-05-17 @ 15:41:19
Ja fy bubblan. Nu far jag runt som en ekorre i soffan. Ligga/sitta/stå är jobbigt. Flickebarnet har dans hela tiden nu. Hon märker väl att det inte är allt för mycket plats till danstävling och just därför vill hon nog dansa lite extra och gärna lite hårdare just idag :D Men det är mysigt. Men när man knappt kan kissa för det gör som ont plus att man inte ens kan slappa en snabbis på soffan så äre inte allt för rockigt..

Nätterna börja bli jobbiga med. Vi behöver verkligen en större säng. Åhh jag va så arg igår så jag kunde slänga ut sängen plus Jens från ballis. Men jag avstod att slänga ut älsklingen iaf. Men sängen åker på tippen idag.

Vi skulle byta till en större säng som fanns hemma hos Jens mor och far. Vi drog ut på det och tog med oss sängen i bilen men valde att låta den få sova några dagar i bilen pga tidsbrist. Iaf, igår skulle vi slå tag i saken och jag längtade verkligen att få häva ut både rumpa och mage samt två gele bullar hur jag ville när jag skulle gå och lägga mig. Och det bästa var ju att jag skulle få sova med Älsklingen hela natten, han behövde aldrig mer sova i soffan. Men iaf, neeej det vart absolut inte så med sängen. Det var fel skruvar och förmodligen är skruvarna till stora sängen slängd.. Men åhhhhhhhhh rent ut sagt, jag satt nästan och grinade på golvet när vi fick det beskedet. Så det var bara at ta sig upp från golvet och bära ner sängen till bilen och plocka fram den andra sängen, som vi för övrigt hade stuvat in och skruvat isär så fin! Men jag fick iaf byta lakan.........................................


Ja vad mer. Jens SSFS =(super syrra från sthlm) har ju varit här hela vecka. Och det har varit grymt.. Vi har träffats varje dag och haft mega mysigt. Det va tråkigt igår att säga hej då men det kan man ju inte direkt visa.. hahahaha
I lördas bevisade vi för Rödäng hur riktiga kvinnor bär upp sina kroppar. Hon har fått barn och jag väntar barn, men jag ser nog mer sarjad ut en henne. Men hon fanns iaf där, på ett hörn :D Nä det va roligt. Magen min hängde och jaa, det va en upplvelse! Rödäng´s folket kommer ha men för livet efter denna helg.
hahaha

Imorgon ska vi på förlossningen och kolla läget :D ska bli så roligt så, det är så sjukt att det snart är dags men ändå känns det så långt borta. Men det ska bli intressant att bekanta sig med dom där upp och vad som egentligen händer när man väl ligger där.

Nu ska jag börja med middagen, tro bestämt det blir en riktig måndags midda idag Fiskpinnar och Potatis hur smarrigt som helst ! GOTTANS

Glömde nämna att vi förmodligen åker till sundsvall till helgen. Och jag ska få träffa min mamma som jar inte sett på en månad. Plus att jag ska få pussa på Thelise och tvångsmysa med William lite :D Jag saknar min familj så sjukt mycket. Hade jag fått ner alla dom så hade det nog inte vare någon fara att bo i umeå.

Men det tar vi en annan gång, nu måste jag ha sooooodavatten

Älskade Flickebarn <3

2010-05-14 @ 19:30:33
Ja gott folk, nu äre massa som händer..

Gårdagen vart super duper. God mat, underbart sällskap och några drack en Wirre för mycket :D

Iaf imorse åkt vi till NUS där vi skulle in på UL.. helt underbar var Barnmorskan. Åhh gullkärring.
Bäbisen mådde bra och allt såg bra ut med kakan och allt annat. Vi fick även veta att vi ska få en lite prinsessa :D Åhhh va underbart. Min älskade bäbis är en flicka :D Så nu kan man med lättnad börja shoppa lite mer kläder som såklart kommer gå i rosa :D Vi är nog lyckligast. Jens börjar redan nu fundera över hur hennes tonår kommer att förbli. Han är orolig över pojkar och allt sånt.....redan ;D Hahaha
Hon kommer bli pappas sessa säger han!


Baby T



Ska även ta och "skryta" lite mer. Imorse halv nio i Umeå var det 18 underbara grader :D Så dagen har förövrigt bjuit på 33 grader! Hur sjukt skönt var inte det?
Jo tänker ni nu, det är as skönt.
Men jag hatade verkligen det. Vaknade imorse av att jag dog i svett, fötterna stora som bollar men tänkte att jag säger inget till Jens. Jag kliver ner i mina dojor, eller kliver och kliver, jag PRESSAR ner min små 37:or.. Känner hur ont det gör i fötterna men tänker att snart få jag ta av dom. Jooo jävlar ja, skulle jag aldrig ha gjort. Kvinnan fick med gråten i halsen och ett par rosa foppar dojor som ägs av svärmor åka ner på stan och köpa nya. I STORLEK 39.
Men jag är inte bitter.
Fötterna ser ut som två bollar med nått hårt på (naglar) för man kan inte se skillnad på tår eller fot!
:D :D :D

Så nu ska jag springa till bilen och hämta saker sen ska jag hoppa ner i ett bad sen myyyyyyyyysa phett med Älsklingen <3












Sånt är livet...

2010-05-13 @ 08:32:53
Just idag/just nu är det bra. Känner mig glad, lycklig och hur älskad som helst. :D
Men som sagt, men Persson kan det vända. Åhh dessa hormoner är AWESOME!! haha
Men jag tar vara på alla sekunder där jag känner lycka. Jag har inte berättat vad som händer eller vad som hänt, och känner att jag inte vill göra det riktigt än. Kanske därför det är så svårt för er att förstå varför jag mår som jag mår. Därför jag bara skriver. Vissa kanske förstå men på nått sätt så tro jag inte det. Jag ska berätta när det finns tid och när jag kan försöka formulera mig rätt :D

Men iaf, jag mår bra just nu iaf och hoppas det kommer vara såhär hela dagen och kväll. Vi ska nämligen träffa HELA släkten Andersson. Middag och mys pys. Jensans Super syrra från sthlm är här, vilket är nice as hell ;P

Imorgon kl 9 är det UL på riskförlossningen. Kommer bli spännande att äntligen få se vad som komma skall. Blir det snitt eller blir det en vanlig förlossning? Nu har tankarna börjat komma inom det. Har inte tänkt så mycket på det förut. Så nu ska man tackla detta med.
Tur jag har min underbara man vid min sida!!

Nä nu ska jag väcka herrn sen ska vi börja carpe diem här i Obbola!


SMS-inlägg

2010-05-12 @ 19:55:36

2010_05_12_19_27 (MMS)

Negativitet plus positivitet.

2010-05-12 @ 18:24:40
Ska man börja med det negativa?

Ja det gör jag nog.
Jens jobbar hela tiden, vilket är bra för någon av oss måste dra in pengarna när en annan sätter sprätt på dom. Iaf, han ska jobba natten hela sommare. Bra Bra då är vi inte utan pappa på dagarna. Men han har fått en gris schema rent ut sagt. Han jobbar seriöst 6 nätter i rad. Men är sedan ledig många nätter efter det. Men vad gör det? Under tiden han jobbar då? Han blir som låst pga att han måste sova för att orka. Men jag vill ändå hitta på saker när det är fint väder. Jag kan hålla mig tyst för att han ska få sin sömn. Men Guppie då? Ahhh nu jävlar är tant arg känner jag.
Men man få vara arg över en sån sak, eller hur?

Vi håller iaf på att vela över en lite semester vi hade tänkte ut. Antingen blir det en tripp utrikes i september eller så blir det en lånig i sthlm... hmm vi är som lite klyven.
Jag har pratat med massa nyblivna mammor samt pratat med min BM och hon säger som dom andra.
ÅK VART NI VILL!!!!!!!!!

Och det stämmer ju. Det må ju vara bättre att åka när bäbisen fortfarande ammas? Hmm plus att förhoppningsvis är ju Guppie 3 månader innan vi beger oss.

Nä nu är ja lite irriterad över det med känner jag. Jag vill ha som en plan! haha
PlanerarAgge serru! Allt ska planeras och gärna följas på punkt och pricka, annars blire det inte bra i min hjärna eller min kropp. Är som en lite tvångstanke det där. Men men, sånna få man ha oxå när man är preggo!


Vet inte om jag har berättat om när vi födde barn i tisdas? Hmm iaf jag trodde jag skulle få massage. Men NEJ SÅ F*N HELLER..... det va Jens somm jag skulle massera. Så han vet hur han sedan ska massera mig :D Det är positivt. Men iaf, det va super mysigt. Jag längtar tills vi ska föda nu! Det kommer bli awesome.. Ont som fan med det är jag beredd på. Kan nog inte förbereda mig på hur jävla ont det kommer göra, men det är inte smärtfrtitt iaf :D Men det behöver det inte vara heller.



Ja ska vi köra lite positivitet nu ?

Jag är världens lyckligaste kvinna som har Jens i mitt liv.
Jag är en bitter preggo donna som inte orkar så mycket mer snart. Och han ställer upp, till varje pris! Han kommer att bli världens bästa pappa och världens bästa man! Jag älskar denne prick från solen och månen och tillbaka igen. Plus att han är en dom mest ödmjuka människor som finns (strax bakom mig då vill säga) ;P Han tänker aldrig på sig själv. Bara på alla andra. Han ger hur mycket som helt och tar knappt nått. Han få mig att både gråta och skratta. Jag skrattar varje dag från hjärtat när han sätter igång med sina speciella saker han får för sig. Han är en pajas som alltid lättar upp stämmningen.
Jag gråter gärna flera gåner om dagen numera, pga saker som inte känns allt för bra. Han låter mig då vara en stund och sen kommer han så jag få gråta en stund i hans famn, sen pratar vi ut om saken och kommer fram till en lösning.
Han offrar allt för mig. Han är helt underbar och min kärlek till han kan jag ej beskriva i ord och jag kommer aldrig kunna visa tacksamhet för allt han har gjort och allt han kommer göra för sin familj.

Jag har även fått för mig att ja måste bada varje kväll... det är jätte mysigt. Men ni kanske kan förstå hur det ser ut när paddan ligger där. ca 7 veckor kvar till BF och tjock som ett hus. Kan endast fylla halva badkaret och sedan sakta sakta stiga ner för att inte hela Obbola ska bli vatten fyllt. Drar jag ur proppen innan jag stigit upp finns risken att damen blir liggandes tills hjälp kommer. Men iaf det jag ville säga är, att till och med då så får jag med Jens ner i badet. Jag älskar att bada med han. haha
Ni kan ju tänka er bilden när vi sitter där som två personen, den ene stor som ett berg och den andre kan ej andas. Men det är som en rutin vi har fått in. Vi sitter som ihop tryckt och bara kollar på varandra. Ibland kan vi börja bråka i badet och ibland kan vi diskutera nått. Häromdagen hann han aldrig kliva ner förrens jag började gråta. Då satt han på golvet vid Badet och tröstade mig :D
Min älskade Prins, vad skulle jag göra utan dig?







Cykla Cykla hela dan!

2010-05-11 @ 12:08:42
Ja trodde iaf att jag kunde sitta på cykeln och rulla ner för backen så jag slapp gå. Det skulle ju ha gjort mindre ont. Nu gör det sjukt ont, så det lär väl sluta med att jag få gå ner ändå. Vilket känns mycket tungt. Men men jag måste ner till BM. Sen halv fem är det föräldrargrupp :D Nice nice!

Efter det har älsklingen lovat att baka (negerbollar). Helt sjuk ang det iaf. Folk blir sjukt sura när man säger Negerbollar. Det har hetat så i alla jävla år skulle jag tro. Det var inte någon som iaf satt och kom på det ordet enbart för att det skulle vara rasistiskt. Sånt blir man så arg på. Jag menar Vitlök då? eller Finska Pinnar? ähh jag blir så upprörd när jag tänker på det! Så nu skiter vi i det. Vi ska iaf baka. Sen ska vi nog endast ligga och frossar våra "Bakelser" och mysa i soffan. :D

Nä vad ska man göra.
Guppie sparkar så det står härliga till. Det är lycka på hög nivå :D
Nä men ca 8 veckor kvar nu, och vi längtar ihjäl oss.. Nu vill jag ploppa ut denna unge så jag få pussa sönder henom. Och bara känna total lycka :D
Vi längtar så vi dööööööööööör.


Nä nu ska jag slappa en sista stund i soffan innan det är dax att vandra ner till BM.






Soda vattem!

2010-05-10 @ 17:05:06
Soda vatten har gått och blivit fröken Persson drog. Jag har tappat mitt sötsug och fått soda-vatten-sug, det är så sjukt. Jens kan ibland få kliva upp mitt i nätterna och pressa soda vatten till mig. Äre normalt? Jaa det tycker jag iaf :D Gott nåjääävulskt iaf.

Iaf, jag tvingar i mig frukt varje dag! Grönsaker äter jag automatiskt. Men frukten har avtagit. Det som är så gott. Det är jag phett less över iaf. Men jag plågar i mig iaf c-vitamier varje dag! :D
Grönsaker har nog alltid varit AO för min del, det har frult varit med. Så det är jag glad över. Fisk lika så. Är inte allt för kräsen alls när det gäller mat :D Igår bjöds det på rätt nyttig mat här hemma iaf. Eller vi äter nog nyttigt hela tiden, men vi äter nog massa istället :D Skink/spenat/körsbärstomat sås med pasat! Hur gått som helst.

Jag känner flera st som varken äter fisk, grönsaker eller frukt. Jag fattar inte det!! Dom äter typ makaroner och köttbullar hela tiden.
Jag dör utan grönsaker!

Nu tappade jag tråden för detr va någon som saknade mig på facebook chatten :D

Iaf, nu vart jag hungrig så nu ska jag göra mig lite mat. Idag blir det inge märkvärdigt.
Oxrullader i porteröl (?) potatis och en stor fet grekisk sallad! Åhhh va gott
Men jag skoja bara, ja ska äta makkisar och Korv och en gurk skiva och några tomater!



Åhh herregud, Fröken gynningar har kameltå på förkväll! Jag va bara tvungen att skriva det eftersom jag inte har någon att säga det till! haha


Nä glömde ju meddela ifall mamma läser bloggen nu när hon är utrikes (vilket hon ej gör för hon gör det inte ens hemma) men man kan ju hoppas. Ska till Bm imorgon och lätta hjärtat och förmodligen få en tid denna vecka för Ul. Sen ska vi på Föräldrargruppen och prata om att "föda barn". Vilken känns sjukt skönt för Jens ska lära sig att ge mig massage :D hahahahaha

NU ska jag äta.........snart :D

Fotbolls VM

2010-05-07 @ 18:23:12
Kan bli rätt intressant att se några matcher. Men här hemma kommer det vara på 24/7. Min fästman är ett fotbolls freak. Han spelar, klistar och han klipper fotboll. Fick han så skulle han nog återgå till den åldern när man fick sätta upp posters med fotbollskillar på väggen i sovrummet samt på toa. :D hahaha nää så allvarlig är det nog inte. Jag kommer nog kunna kontrollera tv:n rätt mycket. Plus att vi har två så han får nog mova sitt as in till sovrummet när det är Angelicas-tvtid-med-Jerry-Springer :D Plus allt annats skit man har lyckats komma in i och blivit en del av när man vankar hemma hela tiden. Men det är min lilla tjusning här i livet :D

Jag och guppie älskar Jerrkan :D

Men iaf åter till Fotbolls VM. Jag tycker oxå det är mysigt att samlas ett gäng och dricka öl käka chips och kolla på fotboll.. Eller jag brukar inte kolla på fotbollen, jag bruka sikta in mig på tilltugget och umgänget. Så det ska bli skojsigt att uppleva Vm 2010.....11 juni -- 11 juli :D
Saken är ju den att jag är beräknad till 6 Juli, och det vore ju rikitgt jobbigt om det var en bra match då och mitt fotbolls freak behöver slita sig från tv eller kanske avstå från ölen den sista delen på vm :D haha han har sagt att det går bra om det sker på nattetid eller när det är en sug match! Så jag kniper in i det sista min älskade.

Iaf, kvällen rullar på i sitt tempo. Jag plinkar på datorn och kolla såklart på Jerrkan. Snart börja väl talang eller nått............
:D min annanannaannaas och mina satsumas samt päron ligger i sin skål redo att ätas av mig.
Jag är såååå sjukt godis sugen men kan verkligen inte hålla på att äta sånt skit som jag har gjort.

Men men life goes on.
På återseende!





Lystring Kvinnor: (I alla dess arter, ensamstående, gifta, älskare, flickvänner, mammor, osv.)

Det informeras om att från 11 juni till 11 Juli, 2010 (VM:s längd i Sydafrika 2010)

KVINNOR, tänk på följande:



1.
Handla livsmedel och shoppa på de tider då matcher eller INTE spelas (utan undantag).

2.
Läs sportsektionen i tidningar så att vi har ett gemensamt samtalsämne, annars, bli inte förvånad om jag inte pratar med dig under denna månad.

3.
Under hela månaden är TV:n min, min, och endast MIN hela tiden, utan undantag. Tänk inte ens på att fråga efter kontrollen.

4.
Om du måste passera framför TV: n under ett pågående spel, kan du göra detta utan att störa eller föra oväsen. Ett tips är att du kryper tyst förbi.

5.
Under matcherna ta mig för döv och blind. Förvänta dig inte att jag skall vara närvarande, lyssna, titta, öppna dörren, svara i telefonen, titta till barnen, säger hej till din mamma, gör inköp, etc. Förvänta dig absolut ingenting!.

6.

Du måste fylla kylen med öl samt le och välkomna mina vänner om de kommer för att dela på några timmar av fotboll med mig. ? Som ett tecken på min tacksamhet låter jag dig titta på TV från midnatt till 4, förutsatt att de inte visar några repris på matcherna.

7.
Om du ser mig upprörd eftersom mitt lag förlorar. Försök inte muntra upp mig med ord som "det är inte så viktigt" eller "det kommer nog att gå bra ska du se". Detta gör mig endast argare.

8.
Du kan sitta och titta på en match med mig, och du kan till och med prata med mig MEN detta endast under de reklamavbrott vid halvtid. (Detta är när TV:n inte visar några spelare). Undvik att försöka föra kommentarer om matchen, dess spelare och dess tekniska spel. Missbruka inte mitt förtroende för dig.

9.
När ett mål visas i repris är detta mycket, MYCKET viktigt. Oavsett om du såg dem tidigare, eller om jag känner dem utantill. Jag vill se dem igen, många, många, många gånger. (Förstått?)

10.
Dina väninnor får inte få för sig att gifta sig, döpa något barn, insjukna, anordna något möte eller middag av något slag, eller än mindre kommer och hälsa på oss under de dagar som finalen utspelas. Detta eftersom det då finns endast tre alternativ:

a)
Jag kommer inte att gå,

b)
Jag kommer inte att gå, och

c)
Jag kommer inte att gå.

11.
Men om en vän bjuder in oss att titta på fotboll, vid någon bar eller hemma hos dem (Vilken fantastisk inbjudan)!
Kommer vi utan att tveka. Oavsett om de ringer och bjuder oss i sista stund. Ah, just det! Och om du inte är klar i tid, stanna du hemma!

12.
Eftersnacket av matcherna under kvällen är lika viktiga som själva matchen. Du skall inte vågar säga något som "Men om du redan sett den, varför byter du inte?" eller "Är det inte tråkigt att se samma sak varje gång?".
Nej, nej, nej ... och NEEEEEEEJ!

13.
Inför invigningsdagen och den avslutande ceremonin måste hemmet förberedas. Öl skall köpas, barnen skall sova över hos din mamma, men du måste stanna hemma för att göra i ordning mat åt mig, öppna ölflaskorna, förbereda tilltugg, mm. (Allt detta under absolut tystnad så du inte stör mig...)

14.
Slutligen, undvik att fälla kommentarer som:
"Tur att fotbolls-VM är vart fjärde år!"
"Lyckligtvis varar det bara en månad." Jag har med åren blivit immun mot dessa uttryck och bara så att du vet, gå och förbered dig för dessutom finns det: Champions League, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, italienska ligan, spanska ligan, och sedan börjar förberedelserna inför nästa VM.



KVINNA: Läs detta och memorera det. För säkerhetsskull gör två kopior, SÄTT UPP den ENA på kylen och den andra kan du ha vid sidan av sängen (så du ser dem varje dag)

Världsmästerskapen i fotboll är inget man leker med. Fotboll är mer än en sport, det är mitt liv.

Solo

2010-05-07 @ 16:13:34
Solo kväll/natt då hjärtat jobbar. Har laddat upp med massa godsaker! FRUUUUUKT I MÄNGDER :D

Ang min förstoppning så är det som det ska vara nu. Bad en bön till herren som äger världen och bad han fixa till mitt tarmvred. Och imorse så funkade allt fiiiint så nu är det underbart med sparkar igen :D Har inte varit allt för rockigt dom tre senaste dagarna när guppie vill leka. Men nu är det full rulle.

Mitt bäcken och min rygg orkar verkligen inte bära mig längre nu.
Har hållt på med hemmasysslor nu i snart 7 timmar. Så lång tid kan det inte ta. Det går bara inte. Jag måste stanna upp och lägga mig en gång i halvtimman och ta igen mig känns det som. Jag håller igång så jag blir yr och blir illamående! Äre klokt det?

Men men, nu ska jag laga mig en midda här sen ska jag slänga mig på soffan och där ska denna underbara kropp ligga resten av kvällen.

Kan meddela att det tog oss en timma att handla idag på Ica Maxi. Varav vi köpte, ja det kommer jag inte ens ihåg men det va bas saker. Ost mjölk juice ( och jag får sjuk halsbränna av juice, men jag kan inte sluta dricka det. ag skiter i det, Preggo tiden ska inte få ta allt gott ifrån mig :D ) Jaa det jag ville komma fram till är att det tar sjukt lång tid med att röra sig nu. Jag ser och känner skillnad från bara förra veckan vad seg jag har blivit. Så imorgon när vi ska på fotboll kl 13 så äre bara för fröken persson att stiga upp lagom till ottan för att ens hinna äta och duscha :D
Hahaha men det är härligt med!

Nää nu ska ja dra mig för denna gång. Jag återkommer senare i min ensamhet.
PÖZZ

Btw, Nu har jag åter igen ALLA säsonger av Tre Kronor igen på datorn. Så nu ska jag plöja mig igeom dessa tråkiga dagar :D


Underbara v.32 :D

v.32

2010-05-06 @ 19:27:54
Och jag tänker inte bjuda på nått kort på magen just idag :D
Men ser i princip likadan ut som förra veckan fast något snyggare ;)

Iaf har vi nu skrivit in oss på Holmsunds MVC/BVC... hur härligt som helst. BM är helt underbar, hon gör mig trygg.
SF = 31, Vikt = plus några kg till än sist.
Och älsklingshjärtat tickade så fint på i 130-135. Jag blir helt varm i kroppen när jag ligger där och lyssnar.

Har även hunnit varit en sväng till Sundsvall i 2 dagar.
Ska jag vara ärlig så har jag förstoppning nåååå jävulskt så hela min dag igår var io liggläge och kramper samt en kräkning pga av smärta!
Har nog fått igång arbetet lite iaf. Käkade plommon igår men ansåg efter 10 st att, neeej det här smakar skit plus att jag kommer spy och jag känner inget i magen heller.
Men men, jag kunde iaf sova inatt. Och hoppas på att det kommer komma igång tills imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra?

Tips?

Har varit på Föräldrargruppen idag. Gud så mycket folk och va tjocka alla va, jag är inte ensam :D :D
Det värsta hände ju naturligtvis och det var att vi skulle presentera personen som satt på våran sida där inte våran respektive satt... Det sög! Man vart som ett barn igen och skämdes ögonen ur sig. Jag hatar verkligen sånt. Men det gick bra. Alla va super trevligt och hur gulliga som helst. Jag längtar tills på Tisdag då vi få träffas igen!

Nä nu orkar jag inte mer, nu blir det ligg läge i soffan till slutet på Titanic!

The Big Day...

2010-05-04 @ 13:40:11
Is here.

Ska äntligen bli inskriven i Holmsund på Mvc och på Riskförslossningen på Nus.
Förhoppningsvis få vi en tid ganska snart för att göra dom efterlängtade ultraljuden, som jag har väntat på i hundra år känns det som.

Varför?
Joo min moderkaka ligger på tooook för långt ner och blockerar öppningen. Och har den inte flyttat sig nu så hinner den inte flytta sig tillräckligt för att genomföra en vanlig förlossning. Så då blir det snitt.
Det känns tyvärr som den inte har flyttat sig för sparkarna är så långt ner och magen är långt ner och har varit det mest hela tiden. Men jag hoppas den har växt upp.
Det är blandade känslor kring snitt eller inte snitt. Jag har ju aldrig fött barn så jag har lixom inte nått att välja på. Jag tar det säkra före det osäkra just nu.
Bara Guppie mår bra så mår vi oxå bra.

Guppie sparkar hela dagarna. Och det är mysigt. Igår va det fest i magen för man såg hur magen verkligen föjde med.
Jag har börjat fått ont i lungorna nå jäääävulskt iaf. Så det kanske är ett tecken på att kakan är flyttad med?
Kan sitta en stund sen blir det liggläge.

Nä nu ska ja göra det sista innan baby kommer från jobbet så vi kan åka.




Bristningar = jätte mysigt :D

2010-05-03 @ 19:15:40
Jaaa, eller hur va det? :O
Nja, jag är inte allt för tacksam över dom iaf. Jag är faktiskt livrädd för dom. Why? Jag gillar dom bara inte. Dom är inte det snyggaste som finns.

Alla man pratar med säger att; Ja men det kommer nått vackert med bristningarna.
Ja det gör det, ett kärleksbarn som vi längtar så sjukt mycket efter.
Men jag då? Om jag inte trivs med mina bristningar. Ska folk kalla mig knäpp och ego då för att jag klagar över dom? Nää det är väl ändå mitt beslut och mitt tycke att jag absolut inte gillar dom och är så sjukt äcklad redan nu av mina få bristningar jag har fått.

Jag bli rent ut sagt förbannad. Jag visste att jag skulle få brustningar, men det är ju inte så allvarligt att jag vill dö. Men jag vill ändå ha det sagt att jag gillar inte mina bristningar och det äcklar mig. Sen få alla andra tycka att det är vackert, men jag trivs inte med dom. Jag är ju van min kropp och hur den såg ut innan jag blev preggo.

Är det fel att tycka så? Fel att tycka illa om sin "nya" kropp man får efter man fött barn? Det är ju ändå Jag som ska leva med den. Nää jag är som lite lätt förbannad över den där bristnings perioden.

Jag ångrar absolut inte att jag är med barn, nej nej nej. Snarare tvärtom. Men det är allt runt i kring som är jobbigt! just nu

Mitt humör och mina känslor tar över mig och styper mig känns det som. Jag grinar dagligen och vill bara stanna upp mina känslor och försöka få tillbaka kontrollen. 
Men det går inte. Det gör ont i bäckenet, lungorna, ljumskar, rygg ja you name it. 
Jag klagar hela tiden. Jag är trött och det börja närma sig förlossningen.

Det är panik panik. 
Jens få som sagt ta mycket här hemma. En preggo kvinna men tvångstankar av städmani samt en ständigt hungrig, trött och elak fästmö! 

Jag sabbar allt mellan oss när jag sätter igång, och man ser på han hur han verkligen sväljer och sväljer och tar allt. 
Jag till och med stör hans sömn vissa nätter. Härom natten fick han kliva upp och massera mina vader kl 2 för då stod jag inte ut längre av krampen samt myrkrypen. Sen inatt då när jag skulle upp och kissa som vanligt för 8.de gånger innan halv 2 så ligger han i soffan med endast en filt och sover. 

Trött som jag är så glömmer jag han på vägen tillbaka, av någon sjuk anledning. Jag lägger mig och sover konstigt nog fram till 6. Pigg som man vart gick jag ut o bäddade ner han lite för jag kunde inte sova mer så jag ville se på tv. När kl är strax vid 8 hämtar jag han och då frågar jag varför han gått. Jag har tydligen varit som en vulkan, rört, vridit, kastat, och dragit så till slut lessnade han. 

Men jaa, jag tro att jag ska sova på soffan istället så han få sin sömn när han jobbar. :D det kan ja erbjuda mig till att göra. Men jag vet att det kommer sluta med att han säger nej och jag ger med mig sen ligger han där ute själv.

Vi ska fixa en större säng iaf, det är våran prio plan. 
Min 140 (?), tro ja det är. Ja det kanske inte vara 120. Så ja min 140 räcker dock inte till oss. Så näää, 200 * 200 skulle man ha haft. 

Nä nu måste jag lägga mig ner för nu trycker det på.