28 Oktober

2010-10-28 @ 11:25:56
Ja hej hej alla.

Vi mår bara bra. Mycket som händer så man hinner som sagt inte med. Men jag tar mig tid när tiden finns att blogga lite.

Iaf, Agnes har börjat ätit mat.. eller mat och mat. Hon provar och allt faller henne i smaken. Det är super duper. Honkäkar gröt och allt som hon kommer över.
Hon är gladare och piggare och har tillomed fått in bättre sömn på dagarna sen hon började med detta.
Hon är glatt och öppnar hela munnen och blir grymt förbaskad om det inte går i hennes takt =)
Hon skrattar och bara myser när hon ser att hon ska få käka.... *som sin moder*

Jag har "börjat" tränat... höhöhö
Jag ska lixom börja banta ner mig till iaf min invägningsvikt... kommer ta tid eftersom jag inte är ett träningsfreak till 100 %, men det kommer att funka. Har iaf grym träningsvärk idag så jag knappt kan röra mig. Men det är så det ska vara.

Igår klippte jag av mig håret... gaaaaah idag ångrade jag mig när jag insåg hur kort det var. Men det växer ut plus att man är ovan. Men snyggt vart det. Tackar tackar Jeanette att du klippte av mig håret på ca 30 cm......... ;P

Nä nu ska jag roa barnet samt dricka upp mitt kalla kaffe. GOTTANS

Seeee yaa

Taaaaackar!

2010-10-21 @ 15:15:09
Tusen tack för alla kommentarer och alla tips...........................
Jag har ca 100 läsare eller iaf 100 "klick in" på bloggen varje dag, men det är ingen som vill kommentera.. Why?
Är jag inte värd en rad eller?
Kanske därför man inte lägger ner så mycket energi när man inte får respons. Jag KOMMER TJATA om kommentarer tills jag få några. haha
Även om jag nu skriver att jag ska ha en fråge dag så kommer jag inte få några frågor.
Jag är dyyyng le att blogga...
På återseesnde folket (läs lååång tid framåt)

Ingen Rubrik

2010-10-19 @ 22:02:07







Jag bjuder på lite bilder här...Snäll tjej =)

Nä men livet är tipp topp här i Indal. Skogen ääägggger ;)
Full rulle kanelbulle hela dagarna.
Idag har vi iaf haft en Sitta-i-soffan-hela-dagen dag iaf
Så nedrans skönt och behövligt.

Just nu är det torka i bloggen, men det få ni leva med. Jag orkar inte, det händer på tok för mycket så man hinner/orkar/vill inte förgylla er varje dag. Men lite bättre ska jag bli iaf.
*pråååmiz*

Agnes lever loppan, grinar, skrattar, jollar och skriker hela dagarna.
Mammas lilla lilla pyttibäbis är inte liten längre.
ca 6 kg och 61 lång...
Huva det går fort i knutarna. Men men vi myser på hela dagarna och gör det vi känner för. Dock är jag en lite för mycket latkossa just nu så det är lite segt. Vi ligger i sängen långt in på fm.. (till halv tio typ) sen upp och börja dona. Och det är så mysigt att få gosa på bäbis innan man kliver upp.

Har en fundering bara här i livet.. Magen eller drömmar? ojojoj ibland kan hon panik skrika... och då menar jag PANIK skrika... vi tar upp henne så hon känner närhet och då somnar hon om, sen håller vi på så rätt många gånger under natten, vad är fel? är det drömmar eller magen?
Plus att när det är läggning för natten så är det samma sak... hon somnar vaknar blir upptagen och lugnad så håller vi på tills vi lägger oss själv.. då kan hon somna i sin säng eller våran säng inom en minut och kan sova flera timmar innan "prosidur" börjar.... Vad gör vi för "fel"?
Ett dilemma.. Vissa nätter går det "för bra" Och vissa nätter är det as jobbigt!
TIPS TACK

Nä ialla fulla fall så ska jag knoppa in nu! På tok för trött för att hänga och ha "EGENTID"
Så nu ska jag ladda batterierna och krypa till kojs.



Indal indal och indal igen!

2010-10-10 @ 21:09:33
Nu folket har jag en stund över till er.
Bor numera iaf på "heltid" i sundsvall hos min babysis Nathalie i Indal. Yes ni hörde rätt... måånga mil från staden men detta kommer att bli super. Agnes kan sova i vagnen hela dagarna och jag kan kratta löv hela dagarna =)

Nä jag hade så mycket jag ville skriva med det är som borta. Huvudet är på högvarv.
Men iaf, vi har gjort ett avslut på bvc i holmsund nu. Vi va där på dagen när Agnes vart tre månader, och hon fick sprutor!!!! Åhhhh vad jag grinade, och mammas hjärta grinade ännu mer. Gud vad ont det gjorde på henne och i mig. ALDRIG mer ska jag vara med om det. Det få tyvärr bli Jens grej :P
Men det gick bra, hon vart glad efter en stund med huva mammas älskade hjärta.
Dagen efter och natten var klockrena, inte alls som folket sagt att hon skulle bli gnällig eller febrig eller ha ont i benen. Så det tackar vi för =)

Nä nu är det tomt. Jag återkommer när jag har ork och lust.

Kan iaf tillägga en grej ; Jag HATAR verkligen folk med dubbel moral. Folk som har snackat skit om hur jag levde när ja var singel och att jag va ut och hade det trevligt.. PISS OFF era j*vla nollor.
Ni lever precis på samma sätt som jag gjorde. Ni kallade mig alkis för jag drack vissa helger, ibland en två dagars och ibland en onsda, jag träffade folk och jag vidgade mina vyer. Är det fel? Jag var 23 år och var på toppen av livet.
Jag blev så jävla förbannad när jag "insåg" att dom som försökte läxa upp mig och berättade för mig hur fel det var och bla bla bla gör precis samma sak själv just nu!

Usch, sånna människor tänker jag inte ens lägga ner min energi på!
Och en sak till som jag verkligen OGILLAR är att folk tror dom vet mer om mig än vad jag själv gör. Folk som "skrattar" en i ansikte när man berättar en sak och sedan kommentera att så var inte fallet. Herregud, väx upp låt mig vara och bry dig om ditt eget liv.

Nä nu är jag arg, det kanske är en piss i i havet för er men dock inte för mig.
Prata skit om andra, det kan man göra men att kolla in sitt liv som man har nu. Alla har inte rent sand i påsen, men bara för det ska man inte dömma någon!

Sköt dig själv och skit i andra!

Give me a break!

2010-10-04 @ 11:56:43
Ja ni läste rätt. Nu vill jag ha ett lite avbrott här i mamma livet. Jag är sjuk, förkyld och bara less. Jag vill lägga mig i soffan och bara friskna till. =) haha Vem tycker synd om mig?
Nä men som sagt, det va så förr, nu är det andra bullar som gräddas så det är bara att bita ihop. Därför så ska NI tycka synd om mig. Feber, halsont och snorig!
Jens jobbar typ heeela tiden så det är bara en tidsfråga om när Agnes åker på förkylning nr 3!

Iaf, kräkningarna har blivit bättre *peppar peppar* så jag hoppas det är på bättringsvägen!

Va ut till pappa och Chefen (jeanette) igår och fika, åt korv och kolla på tv. Så mysigt så. Och mitt i allt så kom vi på att vi skulle hyra in hos oss Babysis... sagt och gjort, jag ringde henne och sa bara att vi skulle bo hos dom ett tag. Kom inte ens till diskussion utan hon köpte dealen =) haha kommer bli perffa!

Det var ju meningen att vi skulle in till Andra Babysis (evelina) men i slutändan så kommer det inte funka.. jag mena tre barn och tre vuxna i en trea? Nej det går icke.

Nä jag har ingen orka mer så nu ska jag lägga mig i soffan (läs golvet) och vila (läs leka).....
Hörs senare

Premiär på Akuten i Sundsvall!

2010-10-02 @ 10:54:12
Ojoj dagarna rinner förbi och det händer allt för mycket. Har hjälpt syster att flyttat hela veckan typ. Flängt hit och dit. Så idag ska vi ta oss en LUGN och skön dag med bara mys och vara inne. Spricker det upp ska vi ut på en prommis.

Jens jobbar nästan hela tiden, vilket är bra för då blir det *kaaatching* men det är as tråkigt för oss tjejor som saknar pojken :( men men det blir nog bättre med tiden.

Är även lite små less att bo som vi gör och det är nog alla inblandade, men det är snart över. Bara vi har tak över huvudet så är vi nöjda, och mat på bordet =)

Iaf, fröken liten har varit "konstig" nu dom senaste dagarna... kräkts, grinat och nästan bara sovit. Så igår fick jag nog, ringde och pratade med Sjukrådgivningen och dom skickade oss till Akuten för en kontroll...... åhh nej tänkte jag, vad är det för fel.
Agnes har ju inte ätit riktigt på flera dagar och är allmänt slö. Varför vi valde att åka in igår var för att hon inte ätit på ca 24 timmar. Det hon ätiti under dagen kom bara upp eller så spottade hon ut det.
Väl där uppe var hon ju hur pigg och glad som helst =) haha hon charmade alla och alla ville titta på henne.

Iaf, sjusköterska som undersökte henne först var KLOKREN! Hon var super och hur gullig som helst, sen kom en undersköterska in..... och henne ville jag slita huvudet av rent ut sagt. Där sitter jag jens och mamma, jag förtvivlad i princip med har humöret på topp ändå, det enda hon säger typ sjuhundra gånger är... det är inget fel på denna dam, om och om igen. Agnes saturation var 84-90 (syreupptaget) och 95-115 (puls) hela tiden vart hon än tog den, men hon nöjde sig inte, hon skulle ha upp den till 93 sa hon, då var hon nöjd. Jag menar jag har jobbat med dessa maskiner i flera år och kan läsa av dom med ögonen stängda, men hon skulle bråka. Tillslut sa hon, ähh vi skriver 93 (syret) och är Doktorn inte nöjd får han ta det själv!
Det brann i mig... hur kan man säga en sån sak?
Hon kan väl inte bedömma om det är nått fel på Agnes eller inte? Usch vilken människa...

Iaf ca 2 timmar senare kom läkaren (en super trevlig och helt underbar läkare) han tog sig tid att förklara och verkligen kollade upp Agnes. Han hittade som tur var inget fel, men fortsätter kräkningarna och att hon inte vill äta ska vi återkomma på Månda för en undersökning på magen. Om varför hon inte tar maten och varför hon kräks. Men hon har gått upp i vikt (300 gram sen den 21/9) men det nöjer jag mig inte med.
Så nu hoppas vi på det bästa. Idag är hon iaf glad och nöjd och hon har behållt maten än så länge *peppar*

Nä det blev en snabbis för nu vill Liten ha uppmärksamhet =)

Jag återkommer senare!