Mammas lilla älskade prinsessa har haft en...

2011-04-27 @ 21:47:28

mms_img13905 (MMS)

Mammas lilla älskade prinsessa har haft en period nu som är så jobbig! Hon grinar konstant, typ... Ska bara sitta i knä och vill gärna bli buren. Är lite lur på om damen håller på att få sin sjätte tand. Hon har symptom för det om jag säger så. Eller så är det bara det att hon behöver sin underbara mamma som hon älskar mest åt allt. ;) det är bara JAG som duger även. Annars när hon blir ledsen brukar det inte spela någon roll vem som egentligen plockar upp henne och tröstar damen, eftersom hon är så "flexibel" och det är så skönt. Men när hon får sina perioder blir det så intensivt och hon klänger verkligen på mig. Jag kan knappt röra mig utan att det blir en ledsen min. Annars brukar damen kunna "roa och leka" för sig själv en längre stund. Men hur jobbigt det än kan blir och hur många gånger jag måste räkna till tio så jag inte kokar över så är Agnes det bästa jag har, jag älskar henne så mycket att jag kan få "ont" i magen när jag tänker på det.

Höga krav..

2011-04-26 @ 20:13:09
Känner att jag har på tok för höga krav ang mig själv.

Jag kan inte flyga, ändå inbillar jag mig att jag kommer kunna hoppa från något högt berg och flaxa därifrån...
Jag är inte miljonär, ändå har jag fruktansvärt mycket problem med att "kontrollera" mina fingrar när jag traskar runt på en affär!
Jag är inte toook smal (inte ett dugg tjock heller) men jag kan verkligen inte ha stl 34 i Jeans hur mycket jag än pressar och trycker in dessa volanger...
Jag är inte världens smartaste men känner ändå att jag och Life GW Persson har en speciell relation (och jaaaaaa, han är fruktansvärt smart)
Jag har ingen vidare sångröst ändå drar vi upp volymen när någon golåt kommer och jag tar ton!

Men vet ni vad?
Det skiter jag i, jag har världens finaste Fästis och Världens underbaraste, vackraste, snällast Dotter.
Och dom får mig att känna mig perfekt även om jag har mina brister/brisningar ;)
Jag älskar dom över allt annat i hela världen och det finns INGET som någonsin kommer kunna stoppa våran kärlek.
Det finns INGEN människa i hela världen som någonsin kommer kunna skada dom utan att jag BOKSTAVLIGEN kommer att sätta mig på dom och absolut inte vara snäll.
Så om du vågar att kröka ett hårstrå från min familj kommer jag dra hela peruken av dig och sen mata dig med den!







Så arg så!

2011-04-21 @ 11:16:41
Just nu är jag så arg, så besviken så jag vill egentligen bara gråta.
Jag vill inte gå in närmare på just vad jag lägger min sista energi på... men att det ALDRIG ska behöva gå/bli som man hoppats på! Nä jag är så arg så jag sitter med gråten i halsen och sväljer hela tiden för att inte bryta ihop!

Iaf, vi har varit till fjällerna, vilket var sååååååå underbart så!
Åkte skidor så jag hade världens träningvärk så jag absolut inte ville kliva upp.
Trodde jag va någon slalom drottning men det va jag ABSOLUT INTE! Åkte korgliften upp till toppen och skulle försöka besegra denna vidriga backen, det sluta iaf men att jag plockade va mig skidorna och GICK ner för den branaste biten. Men ner kom vi, efter hundra år! Men kul va det...;) haha
iaf för dom andra som såg på.

Nä nu ska jag svälja min stolthet ett tag och lägga mig på soffan och spy galla över situationen... ! Jag ska inte gråta men det som gör en så irriterad är ju att folk inte ser helheten i allt utan bara från sin sida.

Nu längtar jag efter min mans famn. Att få gråta ut där är det bästa som finns när man mår dåligt!
Han säger alltid så kloka saker. Och det räcker med att han säger "det kommer ordna sig gumman" då känns det som om att allt kommer bli bra, för han kommer göra allt som står i sin makt för att det ska bli bra!

Imorgon åker vi till Umeå vilket kommer bli så underbart. Att få träffa alla igen och att alla få träffa våran älskade prinsessa som har blivit så stor sen sist dom såg henne. Sist var ju runt jul och då va hon yttipytti, nu är hon ju stora kickan som kryper runt och stoppar allt i munnen, speciellt sina strumpor som hon sliter av sig!
Men hon är den underbaraste flickan som finns, världens snällaste bäbis!

NOg om detta jag skulle ju må dåligt ett tag i min ensamhet innan Sessi vaknar och innan Linda kommer hit och visar upp sitt nya stjärnskott..
JAG SKA FÅ GOSA BÄBIS! =) ingen är lyckligare än jag över det...=)

Ps. Glad påsk på´re

Ingen Rubrik..

2011-04-08 @ 10:28:05
Jag har tappat lusten, lusten att ens titta ut genom fönstret! Shit imorse när jag vaknade hade jag solen i ansiktet, planerade då att jag skulle ta mig en härlig promenad med Agnes efter frullen så hon fick sova ute. Klär på henne och ska klä mig själv och tittat sen ut......va f*n det ÖSER verkligen ner vitt skit från the sky plus att det stormar från alla möjliga riktningar! why?! Välkommen till sverige... Ska jag aldrig få börja mitt nya hälsosamma liv? Alltid nått hinder när jag ska ge mig ut.. tydligen så är det ett tecken på att jag ska vara lycklig över dom extra kilona jag bär på!

Såå nu kommer snart Jenny så då blire FIKA i MASSOR! ;)

Och nej jag har inte dubbel moral när jag en gång sagt att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder.
Men saken var den att jag hade inget regnskydd till Agnes och vägrar plocka fram hundra femtio filtar för att bygga ett fort till henne. Så där fick ni, idag var det för dåligt väder. Men förmodligen kommer det spricka upp och då äre ju bara ta ta i saken och hoppa i kvickoletterna och spurta ut på en runda i spåret!

Nä nu känner jag att jag ska värma på bullarna, hallongrottorna och allt därtill så det är klart när Petterssons-Flickan kommer!

Hav a najs däj änd hääälj


Äntligen Fredag!

2011-04-08 @ 07:40:00
Fredagen är här och det nalkas fredagsmys ikväll på hög nivå!
Imorgon är det full rulle igen då vi ska på grillmidda, packa, tvätta, dona och städa av innan vi reser till kallare bräddgrader ;) Sen blir det fyra lååånga mysiga dagar tillsammans med familjen i en fjällstuga! Gud vad jag ska göra absolut ingenting! Bara mysa med alla och ligga i en snödriva och sola och åka pulka..

Vi fick ju som sagt boxern igår, det vill inte funka som det ska! Vi har nog kanske kopplat fel, men kan man verkligen göra det med två kablar?!?! Det laggar och ja det funkar bara inte på vissa kanaler. Nä det får minsann bli ett samtal till ComHem och se vad man kan göra. Man måste väl ändå inte byta antenn sladden? Den är ju super ny!!!
Äh sånt här kan man bli galen på...

Idag blir det återigen en mysdag tillsammans med Maria, freja, Jenny och alicia! Fika och massa skratt och lek.. om dom vill leka med Agnes.. haha henne bruka dom "mobba" ut men det är nog för att han kanske inte ligger på samma nivå som dom eller så kanske dom inte ser henne bara.. haha det är så roligt.

Just nu sitter Agnes på golvet och leker och jag sitter här. Dom visar en gammal klassiker på canal+sf, vildängel
Så super bra film! ;)

Kl är nu 7.30 och vi ska snart käka frulle och sen ta oss en promenad innan damerna kommer!
Solen va här men nu försvann den igen, som vanligt!

Åhh gud va filmen är bra!
Jag fastnar i den så jag måste gå härifrån nu innan kl blir för mycket.

Heja Heja..

Do a Tattoo...

2011-04-07 @ 19:02:18
Jojomensan, idag har jag återigen besegrat en viss smärtgräns... jag har tatuerat mig, på armen! Jaaag var sååå nervös men hallå, det va ju en piss i i heaven! Det sved men inte mer. Så nu äre ju lite mer kladd på kroppen! Men ack så snyggt det vart! (bild kommer)

Oj vad jag tappade lusten att skriva nu!

Jaja snart åker vi och det kommer bli så underbart så. Bort från detta pissväder till FÖRHOPPNINGSVIS massa sol och mera snö! awesome dude...
Jag ska ligga i en snöhög och njuta av lugnet, solen och den friska luften!

Boxern ko idag med även så nu har vi återigen massa kanalen.. vi klarade oss endast en vecka med grundutbudet innan vi lessnade på dom vanliga kanalerna, nu har vi MASSOR på prov så nu blire film och film och massa fotboll....

Var och vägde Agnes igår... 8020 gr och 66,5 cm! Yttipytti liten tjejen, som idag blir 9 månader även!

Nu kryper hon iaf (det har jag nog sagt hundra gånger) men förut var det så nytt så hon hade sin egna stil med benen, men nu gör hon som "rätt" och nu går det undan och långt kryper hon med. Visst tar hon ett par stopp med vila mellan avstånden men nu kryps det hela dagarna och ställer sig upp men hon vågar inte riktigt sätta sig ner än, hon har gjort det ett par gånger men jag tror hon är för feg och det känns konstigt i rumpen av "dunsten" men det kommer det med när hon vågar!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med världens underbaraste fästman <3

puuuust!

2011-04-03 @ 08:14:24
Guuud vad trött jag är. Fan va onödigt av oss egentligen att koppla in tv i sovrummet........ haha
Igår kom Jensen hem vid kvart i tio, så då hoppade vi rakt i sängen och kollade på en film men valde att slå av vid 23 och somna in. Vilket vi båda nog gjorde på en minut! Men 23 är på tok för sent eftersom våran skrutta vaknar och sjunger vid 7 tiden.. och eftersom sömnen blir rubbad när man måste gå in till henne ett par gånger så är man dyyyng trött när man vaknar!
Igår skrev jag ett rosen rasande inlägg men jag vart så förbannad, jag ska släppa det och tacka för det stöd och dom kloka människor som läser och förstår samt kommenterar vad dom tycker och det är bra saker dom skriver.. =) Så nu vart jag glad igen =)

Agnes va OMÖJLIG igår, hon va övertrött och vägrade somna! Vi höll på att "bråka" i över två timmar. Jag gick in och ut hundra gånger. Tog upp och vyscha om men så fort jag la ner henne vart hon tok pigg.. Men vid 21 tiden somnade hon ÄNTLIGEN! Och då var det bara mys för min del i soffan tills pappi kom hem då fortsatte jag mysa i sängen tätt intill mannen i mitt liv!

Hon kan ju ställa sig upp nu mot saker och det var bara tur att vi sänkte sängen igår för ett flertal av dom gånger jag kom in till henne igår kväll så stod hon upp....puuuuust ingen skada skedd!

Nu sitter min tös på golvet och leker så nu ska jag plocka upp henne för lite frulle sen mys i soffan innan vi ska åka till Tisen på kalas igen ;) gott med fika serru!

På återseende <3

Det finns idioter...verkligen IDIOTER!

2011-04-02 @ 21:03:57
Gaaaaaaah jag är så förbannad så jag vill gråta.
Fick en härlig kommentar ang mitt inlägg där jag hade skrivit nått om att jag inte trodde jag var redo att gå ut än...
Och så är det, jag är INTE redo att gå ut! Jag vill INTE lämna bort MITT barn till någon annan för att jag själv ska gå ut och roa mig, absolut inte nu! Och framförallt inte när Jens jobbar som han gör!
Jag har väl för f*n inte fött ett barn för att lämna bort henne?! Eller? Vad äre för fel på folk?! Åhh jag blir så irriterad!
JAG GÅR UT NÄR JAG KÄNNER FÖR DET!

Jag väljer att skaffa barn och är då förmodligen medveten om att mitt liv jag levde innan finns inte kvar. Jag kan inte gå ut nu på samma sätt som förr. Och jag är inte redo att gå ut, lämna bort Agnes för att festa och sen vara "sjuk" dagen efter, hon kräver MINST lika mycket enegri av mig den dagen som alla andra dagar. Okej?
Så sluta nu och tjata att jag är löjlig och en hönsmamma och allt vad som rullat in. SÅNT TÅL JAG INTE!
Sup ihjäl dig!! Det finns så mycket annat i livet än att sitta som en jävla mes på krogen.... Jag har levt mitt party liv och jag är nöjd. Grinar inte alls över att jag inte kan/vill gå ut! Det jag skrev i det inlägget var som sagt att jag kände mig sugen men är inte redo att gå ut.. och det betyder inte att jag aldrig mer kommer gå ut, men det kommer förmodligen ta ett tag innan jag kommer göra det! Sen om personen själv har skaffat barn och sen lämnar bort den för att gå ut så är det Hennes/hans huvudvärk!
Så punkt slut!

Åh fy helvete rent ut sagt vad arg, ledsen och irriterad jag blir av att det ens finns folk som kommenterar så.. vad är det för fel på en människa då?

Egentligen ska jag inte ens lägga min energi på dessa idioter men nått försvar måste jag ha och få visa det!

Nä usch för sånna människor... bort bort bort bort


Iaf, idag har jag och Jens lagat fem olika maträtter...
varför?
Jo för att det ska vara så smidigt som möjligt i fjällerna eftersom vi är endå 5-6 familjer...=) Plus att det är skönt att det finns ett urval till Agnes eftersom hon inte äter burkmaten längre, så nu har jag proppat frysen full med vanlig mat till henne. Så nu klarar hon sig säkerligen 6 månader framåt... haha

Nu äre tv som gäller innan Babe kommer hem från jobbet!

Såja..

2011-04-01 @ 08:19:14
Första April och det är så skönt.. nu är ju vår...typ! Men iaf, jag tänker absolut inte dra ett april-skämt för det är så löjligt.. haha alla kommer med samma sak.. typ att dom är gravid eller ja you name it! Så sånt skit har jag dock växt ifrån! Sen hör det till saken att jag blir så jävla förbannad eftersom jag blivit lurad, och det är inte bara idag utan alla andra dagar med. Folk kan för sjutton lura av mig brallorna eftersom jag är så naiv och blåst att jag tror på allt som kommer från folks kakhål!
Så nu har jag sagt det...

Iaf, Agnes har ju sovit ensam i sitt rum nu i två nätter, vilket har gått super bra! Hade ju inte räknat med nått annat heller eftersom hon aldrig varit omöjlig när det gäller sovningen! Hon kan sova vart som helst och när som helst. Dock har vi fått gått in ett par tre gånger för hon har tappat tutten. Och alla som säger att dom ska själv få lära sig att söka den kan ju själv göra det. Jag eller Jens orkar verkligen inte under nätterna låta henne grina och söka tutten själv. Hon är för liten för att förstå att hon ska söka och sen stoppa den i munnen! Så vi lider inte av att gå in och stoppa in den i hennes mun! Punkt och slut..
I sinom tid kommer hon förstå att hon ska hitta tutten själv och stoppa in den.
Vill även påpeka att hon gör det på dagarna när hon tappat den. Men nätterna när hon är trött och fortfarande sover så är det förståligt att hon inte "kan" =)


Jeppson jobbar bara till tolv idag och det är så skönt, för nu jobbar han ju 13 av 15 dagar framåt. Så idag blir det en mysdag med en massa matlagning och bara familjemys!


Nej nu ska vi äta frulle här hemma sen mysa ner oss i soffan i väntan på att pappa kommer hem!