nämen så att....

2011-06-30 @ 07:16:18
säga igen då...
var på badet igår och idag är man ju röd..typ! snarare svart på vissa ställen. Fryser gör jag med! Så har jordens brännfrossa..höhö
Idag blir det en lung dag iaf. Barnen ska få plaska och jag ska hålla mig i skuggan och äta glass!

Nä jag måste klä på mig en tjockiströja annars fryser jag ihjäl.
Ses då, tack hörs hej

såja..

2011-06-26 @ 12:36:26
nu har jag lugnat mig efter morgonens-irritations-moment.....

iaf, chefen från 25b ringde mig här om dagen och frågade om jag var sugen på att jobba lite mer i sommarn då det uppkommit lite problem och absolut sa ja så nu funderar jag på att bryta min föräldrarledighet och spara på dagarna då det kommer att gå runt ändå ;) höhö så det blir ju ca 70 dagar som jag kommer att kunna spara in vilket är ju absolut inte fel alls.

Agnes har varit på 1-års kontroll och fått sprutor vilket gick hur bra som helst. Hon fick massa beröm eftersom dom tycker hon är så tidig pga att hon är så liten så det värmde ju. Dom var impad över att damen går och ratar att krypa nuförtiden. Vi ratar det inte eftersom nu är det bara massa spring överallt.. haha
Hon snubblar på sig själv och slår sig illa hela tiden. Stackarn är alldeles blå lite överallt! Men det här väl till.. Hennes panna är grön/lila efter den lilla olyckan då hon tittade lite för nära på dörrkarmen.

Annars är allt tipptopp.

Nu ska jag lägga omkull mig på soffan och mysa med William som snart blir hämtade av mamma sin, vilket jag tycker är såååå tråkigt :( men men vi ses ju snart igen!

på återseende, hörs hej!

Dom falska små rävarna.....

2011-06-26 @ 07:53:11
Gud jag har gått och irriterat mig nu ett tag på att folk verkligen inte fattar vad dom håller på med egentligen...
Alla människor har rätt till en åskit och till ett tycke, det är självklart. Men sen att sitta och skriva om en annan person i sin blogg det är så lågt så det finns inte. Jag läser massor av  blogg och av 90 procent av dom så har den personen skrivit "skitsnack" om en annan person.. Kom igen nu din lilla fröken/grabb! Det är ju så lågt att det inte ens kan klassas som en lådstadienivå! Varför kan inte personen har ryggrad att säga det till den andra parten rakt ut istället för att hålla på och tissla och tassla via sin blogg. Det är nog mer sårande för den andra ska ni se!
Är inte det förtal att prata/skriva fult om en annan person utan dens vetskap?


Den som mobbar online gör sig skyldig till lagbrott. Det kan handla om förtal, förolämpning, ofredande, sexuellt ofredande, olaga hot eller övergrepp i rättssak.
Om man blir avslöjad med att ha begått ett sådant brott är risken för åtal överhängande. Är man i åldern 15-18 år kan domen bli böter eller vård inom socialtjänsten plus skadestånd till den drabbade. Är man äldre än 18 år kan det i värsta fall bli fängelse.

Så tänk på det... att även om man har lösenordskyddat sin blogg så kommer det alltid fram!
Och nu tänker jag absolut inte på någon särskild person utan på ALLA i allmänhet. Det är så lite som kan göra att allt bli så stort!

Så skaffa er en ryggrad och börja va ärliga istället, för det finns inget som är så fult och idiotiskt som en oärlig person. Sen har man ju som sagt ett eget tycke och egna åsikter men ibland måste man hålla lite imon sig och inte öppna käften för det brukar ofta bringa otur till sig själv. Det finns absolut inget gott som kommer med det utan tvärtom.


Gaaah nu är jag för irriterad för att fortsätta så jag ska plocka upp Agnes som nyss har vaknat sen blir det en dag med Linda idag igen ;O)

AWESOME!

Löshåret...

2011-06-23 @ 07:14:45
Ja det är ju ett promblem för sig det med.. jag vill inte ta ut det förrän efter dopet! Men känner att jag egentligen borde det då jag upptäckte en knut igår kväll som jag fösökte trassla upp med eftersom jag haft det ett tag så har det blivit längre så det gick inte att trassla upp... just nu är det ett dilemma för mig! ska jag försöka ta ut det och sätta in det igen eller ska jag bojkotta det totalt?! Varför klippte jag av mig håret? ;) haha ja det bästa är ju att vara efterklok serru... kommer ALDRIG mer klippa av mig håret. Och nu ska jag spara långt och jag kommer ALDRIG mer klippa mig ;) hahaha inte ens toppa håret. Punkt och slut!

Idag är dagen med det stora D.et här. Agnes ska på läkarbesök och få vaccinet och vi ska väl ha en lite kontroll.. allt kommer gå super men det är mamman som är lite nervös. Jag hatar när Agnes gråter, hon gråter så man ser verkligen hur ont det gör för henne och då börjar jag med att gråta. Min lilla bäbis ska inte behöva ha ont! Gud jag grinar mer än Agnes ja, men man är blödig som sjutton. Jag blir tårögd tillomed när vi åker på dom andra läkarbesöken ang olyckan, men det kanske är en annan sak eftersom det är sååå sjukt jobbigt att bli "påmind"!

Nej folket nu ska vi käka frulle här hemma och göra oss klar för kl 9 ska vi vara i GA Kyrkan för en liten träff med Prästen som sagt. Idag hade jag även räknat med skit väder eftersom jag har MASSOR egentligen att göra innan dopet. Allt ska ju inhandlas och jag tänkte att jag skulle ha bakat det som går att frysa in och fixa med allt annat.
Men ser ju nu att det verkar bli en fin dag idag, eller ja...nu kom det massa moln!

Ha en underbar dag folket....toppen toppen!

Paaaaaaaanik..

2011-06-22 @ 20:05:57
Nu har jag panik...en sjuk panik!
Min älskade lilla maräng fyller 1 år om två veckor. Jag kan verkligen inte intala mig själv detta än. Gud vad tiden har gått fort!
Vart tog min lilla yttepytte liten tjejen vägen? Hon som vägde 3300 gr och var 48 cm lång..Vem gav mig en tjej på 72 cm och ca 9 kg?


Mammas lilla maräng ca 1 månad!


Mammas stora maräng 11 månader och 2 veckor!



Ser ni skillnaden eller? Vart tog tiden vägen? Varför gick det så fort?



hej igen...

2011-06-22 @ 11:17:10
ja nu är jag här igen.. känner att jag har tok tråkigt så jag kan väl plinka på lite här medans hallonet sover!
Men eftersom det bruka vara så att när man väl sätter sig eller ska göra nått eller ens bara tänker "gud va skönt att hon sover nu, nu kanske hon sover en timma eller mer" nä då brukar dom ju ALLTID vakna.. Men än så länge sussar hon!

Kom på även nu när jag stod i duschen att Agnes har många namn hon, det vi mest kallar henne är Faggen... WHY? det vet vi inte, det har bara blivit så. Jens kan kalla henne barnet med men det är ju en annan femma. Men om jag skriver om henne typ här på bloggen så kallar ja henne miljoner olika namn.. Men som dom säger, kärt barn har många namn!
Jens kallar jag bara Öhhh eller hurru! haha ;)
Han kallar mig oxå det men ibland så slänger han ur sig gumman eller babe ;) höhöhö
Och det är INTE många gånger jag har hört han säga Angelica! Varför äre så?
Och när han väl säger det då blir jag rädd, då tror jag att jag har gjort nått eller att det är en allvarlig disskution som kommer typ ;) Och dom brukar jag vika mig för om jag inte känner längs inne i hjärtat att jag kommer vinna. Känner jag att han har överläge då blir jag sur och slänger upp handen och säger " Nu har vi disskuterat klart, PUNKT" och så går jag därifrån...haha normalt eller?

Gud dom skickade nyss från jobbet och ville att jag skulle jobba ikväll och det gör sååå ont i mig att tacka nej dels för att det är en del pengar plus att man sparar dagar, men jag är inte pigg alls och vill inte smitta patienterna! Men det kommer fler tåg som man bruka säga.

Nu vaknade Faggen så nu ska jag klä henne sen åker vi till mamma och tömmer hennes kyl och frys!
Agnes äter alltid hur mycket som helst där, jämt nått i munnen. Och hemma får man "muta" henne med mat.. haha
Samma sak när vi är hos hennes Morfar, där äter hon som en klocka! Tydligt att jag serverar skitmat här hemma..

Och en sak till, varför blir barn så lugna hos Mor och Far föräldrar? Vad gör dom som inte vi föräldrar "klarar av"? hahaha
Tål att tänkas på!



22 juni

2011-06-22 @ 07:44:46
Av brist på rubrik så vart det inte bättre.
Jag har inte haft dator igång ett dugg på säkert en vecka eftersom barnen har lekt med den och kommit åt en knapp som verkligen gjorde datorn helt jävla knäpp. Men nu är det återställd så nu kommer den vara på 24/7.. ;)

Iaf vart ska jag börja?!?!

Jag har "börjat" jobbat lite lätt vilket är så skönt för både mig själv och resten av familjen (eftersom jag försvinner ett tag så dom får semester från allt städande) plus att kulorna rullar in. Det är helt sjukt vad pengar man tjänar när man jobbar. och hur mycket man uppskattar dom extra tusenlapparna ;) mohaha..va mycket nytt och fint man köper ;) Det är en dos extra som kommer in på kontot/garderoben/lägenheten och det är så super bra nu när det är snart är dax för dop/1 års kalas!

Agnes då... ja hon är det ju full rulle på hela dagarna. Från 7-19 är det kaos =) Hon går och älskar att utforska ALLT! Så nu blir det mycket Ajaj och hon härmas och står vi saken hon håller på med och säger ajaj.. haha
Hon dansar hela tiden och pratar fruktansvärt mycket. Hon skäller när hon inte får som hon vill och hon blir galen om man tar av henne saker. Hon klättrar och sitter sen fast och skricker som en gris eftersom hon inte tar sig därifrån. Tjejen har absolut inget temprament. Hon räknar verkligen inte till tio innan hon börjar klaga!

Just nu står hon och slår ett tuggummi packet i bordet, skäller och dansar.
Mammans lilla tjejen är inte lite längre. Det slog mig i morse när jag låg och lyssnade på hennes prat att nu är verkligen bäbistiden borta.....inge mer mys i soffan eller gos i sängen. Utan nu är hon en liten flicka som är påväg att bli stor! Hon är så omöjlig att man vill äta upp henne, den enda mys tiden man får med henne är när det är läggdags/vilning för då vill hon krypa upp i famnen och gosa in sig i köttklumparna (tuttarna) med snutten. Och det är så mysigt att ha henne i famnen, men man måste lägga ner henne direkt när hon somnar annar börjar hon protistera med att snura/sätter sig upp/ eller bara ålar sig som bara sjutton i famnen. Så den tiden är över den med när man kunde ligga i soffan med henne och vila midda!
Neeeeeeeeej nu får vi stoppa tiden.

Den 7 Juli blir ju Faggen (agnes) 1 år och samma dag ska vi ha dop eftersom det kommer så mycket folk. Så vi slog ihop det istället =) Smart va?!?
Och det är enbart för släkten sen ska vi ha ett litet kalas helgen efter för kompisarna hennes!
Så det är full rulle med planering telefonsamtal och ja you name it...

Imorgon ska hon på sin 1-års kontroll och träffa läkaren och få sin vaccin.. och hon som brukar bli så febrig och gnällig efter dessa sprutor. Men jag få se det från den positiva sidan, imorgon kanske jag får tillbaka henne som en bäbis som vill vara i famnen hela eftermiddagen ;) höhö
Och kl 9 ska vi träffa prällen!
Sen efter det en dejt med Jenny Doris Pettersson.
Så det är fullrulle som sagt dom dagarn vi är lediga tillsammans jag och babe Jens ;)

Gud vilket konstigt inlägg men jag skrev bara det som ploppade upp i huvudet medans jag skrev.

Just ja....har ju glömt att berätta att Agnes min lilla hallonmaräng har fått dagis plats from den 5 september!
Ojojoj jag har redan ont i magen. Tur att det är Jensen som ska skola in henne eftersom jag förmodligen antingen går i skolan då eller jobbar. Annars kommer jag gråta blod!


Nej nu har jag babblar klar, nu ska vi käka frulle sen jaa inte vet jag. Det verkar tydligen absolut inte bli någon härlig sommar i år!

Tack


Nu är jag grinig här. Tänk om jag fick et...

2011-06-13 @ 21:31:12

Nu är jag grinig här. Tänk om jag fick ett beslut ang min käke...gud detta kommer ta livet av mig. Denna kroniska värk och denna fördjävliga huvudvärk som kommer titt som tätt är en hård match. Jag får sååå ont så jag kräks och nej det är inte migrän utan spänningar från käkmuskeln som ger mig denna smärta. Den är så stark att ingen tablett hjälper och det slutar med att jag grinar mig till sömns pga smärta. När ska detta få vara över? När ska doktorn göra nått åt det? Vem har ryggrad att åtminstonde kunna ta ansvartet istället för att alltid bolla problemet vidare? Hur många läkare och hur många röntgen ska jag behöva genomgå? Jag har redan gjort 5 st CT och tre MR......och ska nu igen in på en till MR! ...Och alla vanliga röntgen jag har gjort! Gud jag blir så arg, besviken och rent ut sagt så jävla ledsen över att jag inte kan få bort denna smärta i käken, ryggen och huvudet!! Imorgon få jag återigen ringa och kolla vad som ska ske för nu är jag trött på detta. Inte ens starkare värktabletter kan dom skriva ut, utan jag ska knapra dessa jävla 500 mg alvedon gånger flera hundra utan någon vidare hjälp! Jag äter lätt två-tre askar i månaden, är det normalt? Nej nu ska jag lägga mig under täcket och hoppas på att jag somnar innan det värsta bryter ut!

6 Juni

2011-06-06 @ 08:14:22
Swedens Nationaldag är här.. stohelg för vissa och för andra en söndag =)
Familjen Persson/Andersson ska fira denna högtid nere på staden med alla andra..super mysigt.
Så grattis Sverige eller nått.

Helgen har gått huuuur fort som helst. Har gästspelat denna helg på underbara stååååken. Gud va skönt det är att få komma bort ett tag, men ack så mycket jag har saknat min lilla fis som jag bara träffat ett par timmar per dygn :/ men så kan det vara ibland.

I Lördags efter att Agnes lagt sig för natten så åkte jag och Linda ner på crousingen och träffade upp Sandra, såå länge sen jag såg Sandra så det var väldigt uppskattat att få snacka skit med henne och Linda. Linda ränner ju här varje dag så henne träffar man ju jämt ändå ;) men det va skönt att träffa henne med utan kids lixom.
Vi gick runt där nere i nästan FEM timmar. Inge slut i benen man va eller?! Nej nej och absolut inte konstig träningsvärk man har nu heller. :S haha
Men trevligt hade vi iaf med våran Loka !

Nej jag har inte tid att plinka mera utan jag återkommer senare ikväll (?) (läs om en vecka)
I mån av tid återkommer ja. Men nu vet ni att vi lever och frodas och bara lever gott.

Imorgon blir Faggen (Agnes) 11 månader!!! Gaaah hallå, stoppa tiden!
Hon utvecklas som hon ska men det återkommer jag till med senare.

Ha en UNDERBAR dag folkisar.