Stora Tjejen..

2011-03-30 @ 19:34:42
Nu har jag och Jens pratat och diskuterat länge om att Agnes ska få sova i sitt egna rum.. hon sover oftast hela nätterna och äter inte på nätterna heller. Hon vaknar endast när hon tappar tutten eller när hon upptäcker att tutten inte är i hennes mun. Så inatt ska vi ha premiär natten till att hon få sova ensam. Vi har även trott eller vi tror att hon vaknar av att hon blir störd av oss.. vi rör och i sängen och täcket fladdrar och snarkaningar och ja gud vet allt. Hon vaknar SÄLLAN innan vi har gått och lagt oss! Så nu ska vi se, förhoppningsvis kommer detta gå galant, visst är vi inställda på att det kanske kommer bli några vändor in om nätterna för att kolla så allt är bra och att hon har tutten, men det får vi leva med! Nu kan vi kolla på film innan vi ska sova, vilket vi har kunnat gjort tidigare med men vi har ju som sagt inte velat "störa" henne i onödan!
Så nu kör vi på detta. Hon blir 9 månader nu den 7 arpil så hon är ju stora tjejen nu! Bättre att börja tidigt än att låta det dra ut på tiden så det kanske bli så pass att hon inte kan sova eget rum förrän hon är 3-4 år.. och så får det INTE bli!

Iaf, idag fyller även Mosters Minsta Älskling 1 år... Gudars skymning, det går så fort!
Hon går runt och pussar och vinkar och man "längtar" tills Agnes oxå kan ta sig fram...på nått sätt ;) Då kan dom leka lite med "vildt" Thellan har ju inte riktigt förstått att Agnes är lite för liten för att putta omkull och sitta på ;) Men det kommer väl det med!

Agnes då... hmm där går det undan, hon kan numera resa sig (när hon känner för det) hon ställer dig på alla fyra och trycker upp rumpen i vädret och "ställer" sig upp utan stöd.. hon tar sig fram på alla möljiga sätt det finns inget sätt som är dåligt. Utan ibland kryper hon, sitter på rumpen, ligger på magen eller åla! Det tar tid men fram kommer hon, på ett eller annat sätt!
Vi längtar på nått sjukt sätt tills hon börjar gå eller krypa på heltid.. Varför gör vi det? Då kommer det bara bli massa Jaga, men det hör ju till det med! Hon måste få utforska och lära sig vad som är ajabaja och inte ajabaja =) haha
Vi har även satt en regel (?) Hmm haha och det är att vi ska absolut inte acceptera att vi måste ta bort saker för att hon kommer att riva ner dom, eller att folk ska behöva flytta saker när vi kommer hem till dom... det som står på bordet ska stå där, sen att man får känna det är okej, men absolut inte förstöra! Är det fel av oss att ha en sån "regel"..?
För det är väl som så att barn ska anpassa sig till miljön och inte tvärtom?!

Hon har börjat skrika, höögt som fan oxå rent ut sagt! Hela tiden med... gärna kl 5 på morgonen!
Hon sover ca 2-3 gånger per dag och det är bara så. Hon behöver en kortis på morgonen och en "långis" efter lunch, sen beror det på helt och hållet hur hon sov under dagen så då kanske hon behöver en kortis till där efter mellis.. men absolut inte efter 16 för då är allt pajat.. haha
hon lägger sig för natten mellan 19-19.30 och sover sen tills morgonen därpå..
(jag lägger mig vid 21 tiden om ni vill veta det) så efter den tiden är natten hos Persson/Andersson.. haha


Nu ska ja mojsa ner mig i soffan med en Aladdin ask och kolla på tv...

På återseende!

Sommartid...

2011-03-27 @ 07:50:48
Nu borde det ju vara sommar tycker ja! Vart är sommaren?! Det är -12 gradet outside men det är ändå sommartid! Ähh man blir ju bara deppad av detta.. varför dra man fram och tillbaka kl ? Är det inte onödigt! Småbarnsföräldrar dra ju absolut INGEN nytta av detta?! Enbart att man få kliva upp tidigare varje gång... för jag tror dessa små människorna känner på sig detta med klock fixet! haha

Ja drömmer mig tillbaka till den tiden då Agnes vaknade varje morgon vid 10... det gjorde hon fram till hon var ca 7 månader! Sen vart det 8-8.30 och det är ju acceptabelt, men nu ca en månad har hon fått för sig att börja vakna innan 6! why? kan man bryta detta onda mönster?
Man är som en äldre dam på hundra år, eller ja... tillomed dom är vaken längre än en annan!
Igår knoppade jag och min man in 20.45! Men vi hade släckt heeela lägenheten (vi brukar alltid ha tänt i Agnes rum) men nej nej nu vart det inte så, man ska ju inte vara sämre än andra under "ljustimmen" ;)

Iaf, Agnes HATAR verkligen att titta på tv.. och när hon väl tittat på tv sitter hon bara och ruskar på huvudet och åker därifrån och pillar på en sladd eller en annan elektriskt grej!
Så någon morgonmys till bompa är nog lååååångt borta.

Idag jobbar Jensen delad tur så han kommer hem lagom till lunch, då blir det mat sen åker vi till min morbror Stefan och äntligen fixar denna dator.. herregud vem har stoppar segsirap i den? Gaah det tar alltid hundra år att ens öppna den... vi kan ingen om datorer så det fylls nog bara på mer och mer med skit. Men nu ska allt bort och den ska få sig en omgång av dess like!

Nä om man kanske ska ta och göra sig klar för dagen!?
Nää inte än inte, ja ska ha pyjamasen så länge som jag bara kan.. kanske bara tvätta av mig och åker i pyjamasen tillomed.. det vore ju soft som sjutton det... behöver man inte hålla på att byta om ikväll när det är läggdags (läs 20.00)

Har iaf betalat Alla jävla räkningar och inte vart v något klokare eller rikare på det.. så nästa månad funderar vi på att skita i det... och månaden därefter!

Och med detta tackar jag för mig och önskar er en fortsatt trevlig Söndag!

Paaaaaarty!

2011-03-25 @ 19:32:22
Ja man känner sig lite party sugen... men är jag redo?! Hmm det är frågan det!
Agnes har som sagt bara varit borta från mig EN enda natt på 9 månader.. knappt så hon varit borta från mig en längre tid en ca 30 minuter på dagen!
What to dooo?
Ja är sugen på att gå ut men känner på samma gång att min lilla prinsessa behöver mig mer än vad jag behöver en utekväll.  Hur jag tänker då är ju att hon kräver MINST lika mycket energi av mig varje dag! Och bara för att jag varit ut så vill hon inte sova längre eller bara ha en mysdag.. neee jag måste slipa på denna känsla ang utekväll/bortlämning och ja allt som hör till!
Det hade iaf varit kul att vandra ut i Sundsvalls nattliv och kolla så allt står i sin ordning som när jag lämnade den i September 2009!

Idag vart det en vepa på birsta med Sandra och Wincent! Frulle på ikea....suuuper bra och fruktansvärt gott!
Inhandlade:
*fyra par solbrillor (?)
*en mössa till Agnes (hello kitty såklart)
*topps så vi kan rengöra öronen
*OB =))

Sen tro ja inte nått mer fick följa med hem! Nee det va nog allt det..
Vart inte på nå shoppinghumör och pkånkan tillåter inte nå speciell shopping denna månad med tanke på alla härliga räkningar som har kommit! Häääärliga tider...

Nä nu ska jag mysa med Jensen vilket är väldigt behövligt eftersom det var ett tag sen vi bara kramades en låång stund!

På återseende <3

F*rbannat!

2011-03-24 @ 17:46:36
Känner i kroppen att jag har fruktansvärt mycket ilska... gaaah!
Varför? Jaaa säg det folket.. borde inte jag vara lycklig och glad att jag har världens bästa fästman och världens vackraste dotter! Joo det är jag verkligen glad och lycklig för... men det är annat skit som gror och bara sväller och sväller. Men som man är så säger man inte ifrån! Man tackar och tar emot men man vet innerst inne att så är det egentligen inte. Jag orkar inte ta en disskution med vuxna människor om saker man tycker borde vara helt naturliga... man är som en lite dörrmatta känns det som! Kliva på och stampa av sig skiten gång på gång!

Nää nu ska jag börja bli ego! Ett nej eller nått borde ju inte sitta så långt inne!?!
Jag ska hitta mitt Nej:ande ska du få se, sen ska jag enbart säga nej och säga ifrån om jag tycker nått är fel!


Och en sak till jag blir j*vligt förbannad på är f-kassan! Hur i hela himelens dagar hade dom tänk ang utbetalningarna?!?!
Gaaaaah jag är förr den 25:de vilket då betyder att jag får pengar kring den 27:de... har inte jag räkningar som ska vara betalda den 27?!? Joo tänk för att det har jag! Jo typ bilen, elen, tv och ja allt.. inte för att jag har fått påminelse men ändå! Det är själva grejen jag stör mig på... Kärringen som jag frågade sa "jjaa men det är inte vårat problem" Jooo kärringjävel det är ju det eftersom det är NI som betalar ut pengarna!

Klåpar helvete... och den som sa att man skulle leva gott och ha det bra när man va mammaledig.... fuck you!
Äre inte då om något man behöver ha mer pengar! Jag hade mer pengar när jag va sjukskriven är vad jag har nu.. och nu har jag en till mun att föda plus en till rumpa att hålla ren och torr... och hon går verkligen inte på toa!!!!

Nä nu ska jag göra nått annat !

hej vad det går..

2011-03-19 @ 12:45:03
sa någon vis personen till en annan icke vis person.
Iaf av brist på annat så hamnade jag här en sväng till.. men vad gör det? Det är ju myyyyslörda.
Läste igenom mitt förra inlägg och insåg att det va lite knasigt skrivet på vissa ställen, men det bry jag mig icke om just nu! En vettig person förstår nog att dessa fingrar går av automatik under stress så det få ni leva med! =)

Agnes sover gottans i vagnen och William kom förbi nu så nu sitter vi och kollar in den underbara kanalen CN = Cartoon Network! Yeeeeja hejja...

Ska väl kanske ta och ta tag i tvätten men känner som så att det är ju en dag imorgon med!
Sen vill jag bara påpeka att någon har sagt till mig att en tvättmaskin drar mycket El.. och det kan jag inte påstå.. fick en el räkning nu denna månad och den va som hittad ;) Så nu ska vi införskaffa oss en lite diskmaskin så vi slipper diska hundra gånger om dagen!

Oj nu kommer Linda så det är väl bara till att roa henne med ;)

Hejsan Hejsan

Rik = Frågetecken!

2011-03-19 @ 08:59:46
Ja just nu sitter jag här, dagar innan alla räkningar ska vara betalda.. och för att som varit eller är föräldrarledig vet ju svart på vitt att man ABSOLUT INTE är rik för fem ören! Gaah jag hatar verkligen detta. Klumpen i magen kommer varje jävla månad.. man sparar och sparar men vill ändå försöka leva så "gott" som möljigt.. samtidigt som man vill spara så mycket dagar som möjligt för att det ska finnas kvar ifall man någon gång känner att man är less på att jobba eller om nått annat inträffar!
Detta är ett dilemma.. Jens jobbar hela tiden så vi får ju allt att gå ihop, men det skulle vara skönt att få slippa klumpen för ett tag. Det är absolut inte så illa att vi håller på att dö och att Agnes inte har det bra, det är bara det att man kanske inte kan käka en lunch tre gånger i veckan på stan eller ja, ni förstår vad jag menar?!

Jag vill verkligen börja jobba.....
Men vart ska ja jobba? Det är den STORA frågan det.
Jag ska sätta mig ner och kolla runt lite och ringa lite samtal men ja trivs på sjukan men där är man ju inte längre med i matchen om man säger så.. och jag kan verkligen inte gå på timmar utan jag måste få ett vik eller nått. Jaja kan inte skjuta detta under mattan längre utan måste ta tag i detta. Funderar på att ta upp min studier med och plugga till Behandligsassistent.. men där har ja fått kritik med för det finns personer som tycker att det BARA ska finnas b-ass som själv varit i ett missbruk....WHAT? Är det så?
Kan ju inte stämma tycker ja! Ajja ska inte tänka på det utan jag ska skita i den personens åsik och bara köra på.. Jag kommer nog bli en bra b-ass, minst lika bra som en b-ass som missbrukat!!! PUNKT OCH SLUT

Nej nu ska ja dona på här hemma sen blire en prommis i soooolen!
Have aaaa najs daaaaj dude

Om kocken själv....

2011-03-17 @ 14:14:23
får välja så ställer man sig och lagar ihop två rätter på förmiddan. Så nu finns det lite färdigmat i brist på tid och angageman (?) sedan. Gjorde Makaronipudding och fiskgratäng så nu ska jag lägga fram lite köttfärs om kocka lite gotta på det. Agnes älskar verkligen makapudding, hon bara gapade och skrek efter mer så två portioner gapade hon efter. Så nu sover hon gott i vagnen ute och förhoppningsvis gör hon det ett tag till. Vi vill försöka korta ner hennes sovtimmar på dagen från att sova tre gånger till iaf två.. en kortis på fm och en lång stund efter lunchen. Annars brukar hon svoa en kortis på fm, en timma (max) efter lunch och sen ett par timmar efter mellis! Men hon får icke somna efter 16.30 eftersom hon knoppar in vid 19 tiden!
Men vi får se hur det blir med det, alla barn är ju olika och kräver olika mycket sömn på dagarna. =)

Har jag berättat att vi sökt dagis plats åt henne??! Gaaaah nej nej inte än känns det som men det är dags nu. Iof är det inte förrän 1 september men ändå... det känns tungt att ha vetskapen om att vi kommer lämna henne till andra vuxna som kommer vara med henne, att inte vi kan trösta henne när hon är ledsen och gör illa sig eller ja allt som hör till. Men det kommer gå bra. Jag är ledig tills den 1 september sen ska jag ut i arbetslivet så det blir pappsen som kommer skola in henne eftersom han då är pappaledig en månad då. Sen ska han fortsätta jobba om allt går bra!

Jag saknar verkligen att jobba! Man blir lite knäpp av att vara hemma så lång tid och jag som varit hemma sen arpil :S Men man kommer väl bli less på att jobba med efter ett tag och längta tillbaka till tiden som vart då man fick strosa på hemma med världens underbaraste unge.
En till bäbis kanske???!;P
Ja det får tiden visa...


Nä nu ska jag göra mig ordning för efter Jesses jobb ska vi åka ut till min morbror(idag igen) och har en premiär grillning ;) GOTT SOM SJUTTON!

Ont i magen har jag med, det spänner! WHY!? Gjort det ett par dagar och det känns konstigt i magen med...magsjuka igen? eller kanske den kvinnliga vecka som ska komma på besöks helvete! Åhh vad jag harat det... har aldrig haft problem med det tidigare men efter förlossningen är jag död dom två första dagarna och det känns som jag töms på blod. Kan ha besök i flera flera dagar numer men förr va det ENDAST två-tre dagar. Nu känns det som att det kan vara 10 dagar... är så det ska vara?
Inte nog med att man lagt på sig några underbar gram (som vägrar försvinna) så ska man behöva förblöda med..
Ibland är det så illa att jag får blodtrycksfall verkligen. Kanske borde kolla upp det?
Ajja den som lever få se vad som händer ang min förblödnings-oro.. haha

Nä nu ska jag slita mig och klä mig i andra kläder när man ska på fin midda serru!
Btw, ikväll/inatt/imorgon ska jag ha massa kvalitetstid med min underbara systerson W...
Jag sa till han häromdagen att han inte längre va våran gullegris som är bäbis... han svarade mig ; Joo mommen säger att jag är gullig iaf ;)
Han är så underbar så jag vill äta upp han eller låsa in han här hemma.
Ibland vill han flytta hit för hans mamma säger att han måste sova kl 15 (?) och när han är här får han vara vaken till iaf till natten eftersom han bruka vara ledig från dagis. Plus att han säger att han trivs här hos oss i umeå, "Ni har det fint här i umeå" brukar han säga... haha gullunge.
Han och Jens busar och brottas och sparka denna fotboll hela dagarna och när W förlora och J gör mål då blir W trött och byter sport! Nä han är verkligen bäst den lilla varelsen..

Nu dra ja, Hejjpa

Skapa ett inlägg!

2011-03-16 @ 19:52:48
Ska nu försöka skapa ett inlägg här till er om allt som händer.

Bilen är tillbaka vilket känns förjävla härligt.. inte handikappad längre ;) weeej
Så nu brassar vi runt för fullt för att bara visa att vi inte är bil-lös längre... haha

Åkte hemmifrån redan halv nio imorse och kom hem vid halv sju.. ja vi har ABSOLUT INTE åkt runt i bilen hela den tiden utan vi åkte till min morbror och tvättade pärlan sen bjöd vi in oss på midda med..opps! Men ingen led av det mer än han som fick umgås med oss hela jävla dagen!

Har jag talat om för er att vi har skaffat en lite sisseunge? Nää det har jag nog inte gjort, en liten håkan ska få flytta hem till oss i typ maj =) Såå mysigt så kommer det bli! Han är super mysig och vill bara kela hela tiden. Han bor hos min morbror just nu eftersom han är så liten än, så vi har busat och myst med han idag med.
Agnes är så snäll och go med Håkan så det inte är klokt, klappar fint och ska pussa hela tiden!
Så jag tror detta kommer bli super bra.
Nu längat vi efter våran nya bäbis och ställer in oss mentalt på att det kommer bli många mer AJJABAJJA fraser, men det få vi leva med!

Vad händer mer då måtro?
Kontot är typ sop rent eftersom vi fick en jääävla räkning på bilen, men ja... vi har iaf en ny motor och kolvar och topplock och packningar och allt som hör till!!!!
Så nu borde INTE bilen krångla mer på ett par år iaf...*peppar peppar*

Snart är det fjällerna... ska bli så fruktansvärt mysigt så jag tror jag kommer stänga av telefon (endast mamma som ringer ändå) Vi ska sitta ute hela dagarna och åka massor av pulka och allt som hör till!

Har satt i löshåret med, nedrans snyggt. HUR I HELVETE KUNDE JAG KLIPPA MIG EGENTLIGEN!?!? hahaha men det gjorde ja när jag inte var i mina sinnesfulla bruk tydligen!
Men det växer ju ut säger alla... NÄ det gör inte det, det tar typ flera år att få tillbaka mitt långa mörka underbara hår..
ALDRIG MER!!!!

Ang mitthems grejen så går det frammåt. Borde få svar inom ett par veckor men allt var typ klart LF väntade bara på ett papper från hsb sen så.

Snart är det vår och det är fan så skönt, herregud dessa overaller hit och fan allt... jag längtar tills sessi kan ta på sig en jacka och en mössa!
Jag längar tills man kan köra in fötterna i ett par ballerina och bara gå ut i jaaa.. trosorna typ

Så ge mig sommar och vår sen skiter vi i hösten och vintern?

Har även konstaterat att vi behöver köpa en diskmaskin! Gaaah jag blir galen på denna disk, jag ljuger inte om jag säger att vi diskar 4 gånger om dagen.. det värsta som finns är när det även ligger disk kvar i baljan när man lägger sig. Är väl fruktansvärt tråkigt att kliva upp och se ett berg av disk! Nej nej, känner att det är en prio 2 efter att vi betalat ett X-antal tusenlappar till verkstaden... puuuuh "det går bra nu kompis, pengarna bara rullar in"

Nä nu vart jag deppad av att veta att halva årsinkomsten kommer att gå åt bilen, så nu ska jag köra ner ansiktet i godisskålen och gråta och diskutera med Jens ang mitt dåliga pengarsinne!

Hej då.
Korten kommer en annan dag!

13 mars...

2011-03-13 @ 08:29:22
Återigen tiden bara rullar iväg... 13 mars redan! Kändes som nyår igår...
Igår iaf gick jag och min älskade familj från granloholm till nacksta... ojojoj höll på att halka och slå ihjäl mig hundra gånger! Tog ca 45 minuter att promenare men det va hur skönt som helst.
Sen hämtade vi upp lille William för vi saknade han sååå mycket, så då åkte vi hem och käkade lunch sen fick W en innebandyklubba av jens (den 10000) han får nu så vi gick ut och spelade hockey samtidigt som vi gick ner till ica och köpte snarra, plus att vi va ute en timma och spelade hockey! Åhh herregud vad vi skrattade åt William. Vilka uttryck han har...han va dommar med viffelpipa samtidigt som han var målvak och back och ja allt han var. Dom gjorde hockey bråk och ja sköt straffat. Jens kastade upp han i en snöhög och då fick han matchstaff och ja allt som hör till. Grannars stannade upp och frågade om det va hårdträning och Jens sa att det skulle börjas i tid om han någon gång skulle bli hockeyproffs!

Varför berättar ja det egentligen?
Jag ville blogga lite men hade inget annat som kom upp i huvudet!

Bilen är iaf FORTFARANDE på verkstaden och jag HOPPAS OCH BER om att vi får tillbaka den imorgon (månda) för nu är vi handikappad!

Idag ska vi iaf till Åke (morbror) och käka tre-rätter ;) Inte fel alls känner jag!

Såg nu att jag btw hade ca 70 läsare om dagen! Vilka är ni?!?!? =)
Vore ju trevlans att veta vilka som följer än eftersom jag inte har 70 vänner ;) hahaha

Nä nu har jag druckit två kpppar kaffe och känner hur för mycket det var, jag har nog fått en koffeinkick (?) huuuuua sånt är inge vidare hurru!

Tänkte lägga över lite kort iaf från kameran ikväll (om tid finns) på min lilla skutta som är sååå stor nu och har fått en temprament av dess like! Hur "tränar" mn upp barns temprament?! Kan man det eller kommer hon v så här nu?

Hon älskar iaf att få sitta med oss när vi äter och SUGER på en smörgås... hon suger på den tills det blir deg sen blir hon förbannad och vill ha en ny! :D Lilla snuttan som är en egen person nu, varje gång hon ser sig själv så vinkar hon och ska pussa på spegeln. Hon har återigen "hittat" den fruktansvärt mycket höööööga och ljusa tonen nu så det är skrick och tjut hela dagarna... hon har fått tillbaka det där med att klappa händerna så nu när vi sjunger klappar hon händerna och sjunger med...
När hon ser Jens eller mig gå förbi ropar hon mammamaa eller papapapaapp... men det kanske jag redan har sagt?

Nu vaknar trollet så nu ska vi leka och mysa


Tjilivippen dude

2011-03-09 @ 20:32:18
Åter till din förfogan... (kan man skriva så?) jaja skitsamma.
Linda kom iaf idag med midda, så jävvvvla go den lilla knubbisen är! ooo mama loves her massor. Snart går hon på lång ledigt och kommer att kunna tillbringa massa tid tillsammans med oss ;) awesome! Plus att vi kommer vara FL i nästan 4 månader tillsammans.

Agnes har nu gått och blivit 8 månader gud i himelen va tiden går undan...
hon är nu 66,5 cm och väget ca 7850 gr, mammas lilla tjejen!
Hon vinkar hela tiden, säger mammamaa och pappaaappa och ack ack (?) och klappar händerna (enbart när mommen gör det) för när vi ska klapp då ruskar hon bara på huvdet....

Iaf det går verkligen trööööögt nu för Mitthem och försäkringsbolget men det hör väl till det med. Men ett beslut hade man ju hoppats på, men förmodligen kanske innan fredag har vi ett beslut om vad som komma skall och om dom godtar vårat "skadestånd"... vilket jag tycker dom borde göra eftersom det absolut INTE handlar om att vi ska "tjäna" pengar på detta för det är det minsta vi vill, utan att dom ska få sig en lite klump i magen precis som vi har haft den senaste tiden pga av allt och allt vi gått igenom.. så tycker man dom enbart ska tacka och ta emot för vi hade kunnat dra detta hur långt som helst och framförallt till Tidningen. Men nej nej sånna är inte vi utan vi vill bara att dom ska få sig en tankeställare om vad som måste åtgärdas så att detta aldrig mer kommer att inträffa!

Men men life is a bitch then we die! (kanske inte hörde hit men det kom bara upp i huvudet)



Har jag någonsin berättat vilken underbar fästman jag har?
Nä trodde väl inte det heller.
Han är världens bästa människa.
Han älskar mig och uppskattar mig och säger alltid hur fin jag är. Han jobbar och sliter dygnets alla timmar för att vi ska kunna leva det liv vi lever. Han gör allt för mig. Han är den ödmjukaste person jag någonsin träffat. När jag var gravid stöttade han mig till miljoner och jag va verkligen en pain in the ass den sista tiden, men han bet ihop och gnällde aldrig. Han säger alltid att han är stolt över mig och att det inte finns någon finare än mig. Han säger att han värderar mig och Agnes mest av allt. Han kommer hem efter en arbetsdag med blommor och armband, fotlänkar, örhänger och ja... you name it!
Jag är den lyckligaste i världens som träffa Jens och jag kommer aldrig någonsin släppa han!
Han är världens underbaraste pappa och fästman.

Jens Andersson

Jag älskar dig från solen & månen och tillbaka igen

 

 

 

 

Löshår?!

2011-03-09 @ 11:36:58
Världen, en sak bara! Vart är alla mina läsare? Statistiken har rasat drastiskt.. haha why? Är jag inge skojsig mera?!
Jag kanske är dålig på att uppdatera men jag ska ÅTERIGEN bättra det, i mån av tid slänger jag in ett inlägg. Man har ju som sagt inte all tid i världen längre.. Men iaf

Jag har nu beställt löshår, vilket är super eftersom jag nuförtiden är korthårig och ångrar mitt beslut =) tur det finns lösningar på allt!

Så förhoppningsvis kommer det imorgon eller på freda :D ME HAPPY!

Nu nu ska jag och min älskade familj baxa på oss kläder och gå ut på en lite prommis i den härliga vårvädret, dock ingen sol idag men det är skönt iaf.

På återseende<3

Hej världen. Känner att det har blivit seg...

2011-03-01 @ 22:27:20

mms_img54003 (MMS)

Hej världen. Känner att det har blivit segt med uppdatering nu på slutet...men så få det vara ibland. Livet är tipp topp och allt är i sin ordning. Agnes utvecklas för varje dag men det skriver jag om när jag sitter tid en dator. Just nu är det tidiga kvälla 21.30 SENAST eftersom fröken liten har valt att börja sin dag redan 6.30 om inte tidigare. Iaf nu är kyrkan bokad och allt är klart, nästan iaf. Inbjudningskorten slipar vi på så dom är förmodligen snart klar....underbart! Nej nu är det sent som sjutton så jag återkommer imorgon! Bra tack hej vi hörs <3