Gastroskopi....

2012-08-29 @ 19:27:32

Ja vi är ju som sagt i en utredning ang Agnes kompakta storlek. Nu har hon tagit massa olika blodprover flera gånger så nu idag fick vi "äntligen" tid för en gastro.... Ooooh vi ville verkligen utesluta en sån undersökning men efter många möten och diskussioner med olika läkare sa Sundsvall ja till en undersökning.
Jag är kluven men vi vet att det är den bästa undersökningen och säkraste för att kunna fastställa om hon har någon intolerans eller nått annat som gör att hon är så liten och har såna problem med magen. Hon äter dagligen medicin mot magen för att hålla tarmarna i gång och i mjukt läge :( inte hela världen det är det inte men det känns i ens hjärta att dom ska söva snosan min och jag kommer känna mig så maktlös den timman och många timmar efteråt. Tur vi kommer ha den bästa sjuksköterskan som är expert på just detta område och hon sa att hon skulle finnas med oss. Eftersom hon är så liten och på henne blir det ett "stort" ingrepp" som jag förstod det.
Men allt kommer gå så bra så men som mamma är allt så hjärtskärande när det gäller ens barn.

Jag hoppas det inte är nått som gör att hon måste äta annorlunda eller att det är nått annat skit som ligger och trycker i henne, utan att allt är normalt och att hon bara är en liten vacker tjej! :)

Men vi få se vad provsvaren visar. Och eftersom jag jobbar med dessa prover har jag sagt att mina arbetskamrater ska vara snabbast med hennes och behandla proverna som guld ;) höhö.

Och imorgon ska jag smörja läkaren att han besvarar dom direkt. Ja lite förmåner ska man väl ändå ha ? ;))

Så nu håller vi alla tummar och tår att detta blir bra!

Berörd enda in till djupet av mitt hjärta!

2012-08-28 @ 20:58:54

Jag har länge länge länge följt en blogg, om en kvinna som heter Elisabeth och kämpar mot sin onda cancer. Jag låg här som vanligt på kvällen och läste hennes blogg, varje kväll gjorde jag det i nästan 1 år. Så i helgen skulle jag göra detsamma då jag ser att hon nu lämnat jorda livet. Jag brister i gråter och blir så arg och ledsen att cancern fick vinna! Hon var en del av mitt liv känns det som. Jag har gråtit i hennes blogg men jag har skrattat med. Hon fick mig att se mitt liv på ett helt annorlunda sett. Hur fort det kan vända och hur mycket man kan kämpa och hur mycket man orkar och hur mycket man kan!

Fina fina Människa, vila i frid där ingen smärta eller nått ont längre finns!

Usch det är så hemskt!
En annan klagar över spilld mjölk medans det finns människor som kämpar för sitt liv för att överleva!

Visst få alla klaga och gnälla men jag kommer alltid ha detta i mitt bakhuvud, att det finns andra som har det värre.
Och att mitt liv kommer gå vidare och att det inte alltid bli som man tänk sig!

Livet kan förnedras på ett ögonblick, så njut här och nu!
Det som hände igår få bli ett minne med kärlek och erfarenheter och det som händer imorgon, det tar vi då!

Jag är en grubblare och jag kan verkligen psyka mig själv tills jag når gränsen och sen brister det! Men nu är det färdigt med det, jag lever här och nu och kan inte ändra det som hände igår med göra morgondagen bättre!


Äntligen....

2012-08-24 @ 20:24:39

I allt detta elände har jag nu fått två underbara besked som gör att livet blir mycket lättare!
Och då menar jag MYCKET lättare!
Jag är glad stolt och fruktansvärt nöjd med detta. Det kom inte på fel tidpunkt och nu hoppas jag mycket saker kommer att lösa sig!

Vi alla lär oss av våra misstag och just nu hoppas jag att ALLA lär sig av varandras misstag med.

Idag hände en jobbig grej som genast fick mig att inse så jävla skört livet är och hur fort ens känslor och och åsikter på nått sätt kan förändras.
Jag är tacksam var dag som jag får lägga mig tätt intill mitt barn och bara få njuta av hennes närvaro! och tacksam över att jag och Agnes har det så bra som vi har det även fast det har varit tufft både psykiskt och fysiskt för min del den sista tiden. Men jag klarar mig!
Jag är så tacksam över att Agnes har den underbaraste, snällaste och omtänksammaste pappan i hela världen!
Agnes själv säger att J är hennes bästis och att jag är mamma bara!
Mitt lilla troll

Jag ska när tiden finns sätta mig och berätta lite om damens utveckling och lite till som händer, men just nu är allt en hemlis ;)

Faller igen...men

2012-08-15 @ 21:04:19

...samtidigt dom jag faller så tar jag mig ändå upp på samma gång. Det har gått 9 månader och det har varit tufft. En tuff och känslosam resa. Men det blir bättre i sinom tid.

Man faller men man tar sig upp igen.
Jag vill skriva så mycket men jag är försiktig, väldigt försiktig!
Jag behåller det för mig själv och pratar med mina närmaste om allt som händer.
Men ibland vill man bara skriva av sig, osammanhängande och huller om buller!

Jobbet knakar på och jag fick idag veta att jag blir kvar på Cytologen ! Hell yeah va underbart det känns! :D

Nu är en stor sten borta för jag ville verkligen inte flytta på mig. Jag har nig det mest spännande jobbet som finns och jag har fått en helt annan syn på vad kroppen kan göra med en människa ! Vilka otroliga sjukdomar det finns och hur celler ser ut och vad man ser!

Mitt mål nu är att jag ska ta mig in till rummet mitt emot och bli obduktionstekniker ! Det ska jag sträva efter och det ska jag fan kämpa för ;)

Jag skulle berätta för Jens idag att jag och Agnes vart attackerade av FLUGMUROR (?) what.... Då han så fint sa "Angelica det heter FLYGMYROR, med y inte u"

Inte konstigt att ingen jag berättat det för har sagt det tidigare ;) samma sak som när jag säger skottbil men det heter ju tydligen plogbil! Jag har mina egna uttryck här i livet ja ;)

Ajja nu vart allt osammanhängande men så får det vara!

God natt !

Positivt tänkande...

2012-08-10 @ 20:10:12

En rätt skön grej är....
Om man kommer i samma storlek på arbetskläderna efter semester så har man haft en lovande semester ;)
Jag vart lycklig ja!

Jobbat en vecka och har nu enbart 47 veckor kvar tills nästa semester!!! Woop woop

Tänker även att det BARA är 48 måndagar kvar ;)

Har alla barn i helgen och det är så mysigt! Imorgon blir det drakbåtsfestivalen med tivoli och gotta ;)
Jag får åka barnkarusellerna och ingen är lyckligare än jag ;) thelise har planerat och funderat hela kvällen och frågat otaliga gånger om hon oxå ska få följa med. Agnes lessnade efter två timmar av hennes tjat så hon gick fram till t och sa " suuuuta tjata nu, då få föja mä" haha ;)


Trevlig helg foxy !

Krupp....i hate it!

2012-08-01 @ 12:40:15

Ja natten vart ju inte som jag tänkt mig. Jag hade PRECIS lagt till mig för att sova och kände hur nära jag va på att tappa omvärlden, men då händer det som är sen värsta mardrömmen...(tycker jag) Agnes vaknar och har fått ett massivt krupp anfall! Gaaaah det har aldrig hänt och jag vart så chockad så jag tog telefon och ringde 112! Dom var här på 3 minuter och tog Agnes direkt ner till ambulansen. Jag själv var ju tvungen att hitta kläder lite fort. Ett par mjukbrallor en tunika (ingen tuttekasse och tunikan var "lite" v-ringad) Foppa dojor och väskan! Sexy mam is på ingång typ ! Åker i illfart men det kändes som det tog 30 minuter.... Kommer in och dom konstatera att hon fått ett massivt krupp anfall !!! Medicin proppa dom på och sen upp på avdelningen för observation eftersom hon är så LITEN....återigen ! Men Agnes va så lycklig när vi kom upp på avd för där fick man ju en klocka man kunde trycka på så kom den snälla personalen. Och den missbrukade hon ett par gånger, första gången ville hon ha, jag citerar : " Annes behöve glass " Hon fick en klick glass och en flaska välling . Vi trula på och kl börja närma sig 01.30 och Agnes trycker igen utan att jag märker det. In kommer sköterska och Agnes ger då glass Skålen och den tomma flaskan och säger " tacka så mycket , meh böja gjort bajs" jaha då ville hon ha blöja mitt i natten och inte hade hon bajsat heller. Men men jag vet att jag tittade på kl 02.15 sista gången och då va Agnes vaken så hon somnade nig strax efter mig ;) ja va trött ja! Men nu är vi hemma och mår relativt bra, trötta och griniga är vi båda men så får det vara idag :)