ja av bilden att dömma...

2012-09-26 @ 18:04:59
Så ser prinsessan livrädd ut ...Hon såg passet idag och sa "åh mamma annes rädd ju" sen började hon as flabba =) haha

Men nu är allt fixat och nu är det bara den underbara packningen kvar men det kör vi i helgen.

En tripp på birsta...

2012-09-25 @ 20:39:54
Men först bjöd jag in mig själv till my homegril på midda.. Och se på sjutton så gott det vart! ojoj hon kan hon min lilla Kazoo!
Sen drog vi på birsta och shoppas loss lite. Jag fyndade e tröja (som jag kan ha i turklandet) nu när en annan ska till värmen...*hooost*
Ojoj 49 kr, som hittat.
Sen gick jag lös på våttservetter till lilltösa på öb. Dom är klockrena och luktar gott. Dom brukar går som smör i solsken men nu fanns det massor hemma så jag tog hela famnen full ... :P Nu kan na bajsa igen och lukten går bort helt.. haha
 
Agnes utvecklas tok fort och nu pratar hon fulla meningar och väldigt mycket, Hon skämmer ut en på bussen med sin små charade.. Tex " Men mamma, ha du puttat? uscha på dig, säg förlåt" Det är typ hennes favvo mening.
Sen sjunger hon dessa pippi och emil låtar om och om igen. Och skriker, bokstavligen skriker.. "GE FYYYYYR" :S
 
Nu äre roligt för nu har hon så många funderigar och är väldigt nyfiken. PÅ ALLT!
 
Mitt lilla gryn är en stor tjej.
Hon älskar att spela alla ett spratt och hon älskar när man säger " men huga är du ledsen" Då kommer hon och lossas grinar och låter precis som hon grinar, men hon klappar mig på kinden och säger " de gå brrrrra nu mamma" Hon rullar fint på r:en och hon är för underbar. Hon älskar att ha plåster konstigt nog för hon älskar som sagt att få uppmärksamhet..
 
Hon är så faccinerande. Man kan ligga och kolla på henne när hon pula på med dockorna och pratar för sig själv. Hon är en ödmjuk person som verkligen vet hur man roar mammsen.
Hon trotsar på och tester gränser så man blir gråhårig emellanåt men så är det...
 
När dom har morgonsamlig på dagis så brukar fröknarna säg "God morgon Agnes, va kul att du är här" då säger hon, varje morgon..."JAG HETER INTE AGNES, JAG HETER BARBRO!"
 
Så nu kalla vi na för barbro.. till och med dom på dagis och hon ropar så glatt, "Aaa komme sart"
Men sen säger hon "Nämen ja hete ju agnes"
 

Ialla fulla fall så ser jag att klockan börja närma sig 20.40 och nu är det ett sista ryck innan det är svanhoppet ner i bingen.
 
Have fun fox!
 
 
 

Turklandet, here we come!

2012-09-23 @ 14:38:14
Yes yes, om en vecka exakt idag åker ja, min älskade dotter, mamma och moster till turklandet. En vecka av "avkoppling" och en vecka av bara fantastiskt underbart umgänge. Gud vad vi längtar och agnes är så oförstådd om vad som ska hända men hon har iaf plockat fram sina badbrallor, foppisar och simringen så hon vet iaf att vi ska åka dit det är varm och där man kan bada hela dagarna =)
Och hon berättar för alla att hon ska "FLUGA FLUGAPLANET"
 
Jag längtar som bara den! =))
Gjorde även ett pass till henne och herregud hur barn verkligen inte kan bete sig eller vara speciellt medgörlig när dom behöver det som mest... hahaha hon ser ut som en fånge på kortet ocj även livärdd. Hon som gjorde passet sa att det var ett annorlunda kort med att det absolut skulle funka som ett passfoto. haha hon sa även flera gånger om att dom i tullen kollar inte på kortet på samma sätt som vi gör, men nä jag ska visa er när det kommer så får ni bedömma själv hur underbart kortet är ;) haha
 
Nä jag har resfeber ja. Nervös är jag för flygningen för min egen del då jag inte är ett big fan of it lixom. Hur det kommer gå för Agnes del det är en annan sak. Hon är ett barn och jag kan inte kräva tystnad och stillhet i 4 timmar utan vill någon skälla så be my guest, jag skäller tillbaka ja!
 
Men vi åker ju från Arlanda 21.00 så förhoppningsvis så sover hon =)
Men allt kommer gå galant =)
 
Nä nu ska ja ta dessa tre krigare ...
och visa vem som är den största krigaren ;) höhö
 

Välkommen åter bitches!

2012-09-16 @ 19:05:31

Tjabba hallå godingar.

Undersökningen gick galant!
Hon var lite trög på att vakna men efter ca 2 timmar på uppvaket så fick vi förflytta oss till barndagvården. Hon åt en flaska välling och piggnade på sig sakta men säker och vid 17 fick vi åka hem. Hon gick somna tätt intill mig och det var så sjukt att se, jag bölade som ett djur när jag lämnade rummet och kände mig så maktlös! Det var det värsta jag varit med om tro jag. Allt gick så fort men det kändes som en evighet innan dom ringde och sa att vi fick komma tillbaka !

Men nu väntar vi på svaret men läkaren såg en förändring i slemhinnan så han trodde det var positivt men vi måste vänta på vad patologen säger, hoppasn där jobbar ju jag ;) så imorgon ska jag prata med våran pattis :D

Iaf helgen är förbi. Idag var vi på norra och härjade i det fruktansvärt braiga vädret som erbjöds idag! Njutit till 1 000 000

Nu hänger vi tvätten folket sen myser vi ner oss i soffan och laddar för en härlig arbetsvecka ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/425980/images/2012/pic_5056063f9606ee64dde6edac.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/425980/images/2012/pic_5056063f9606ee64dde6edac.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/425980/images/2012/pic_50560643e087c323dc5417ac.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/425980/images/2012/pic_50560643e087c323dc5417ac.jpg" class="image">

Ziperall in My ASS baby ;)

2012-09-10 @ 19:18:04

Idag kom den, som skänkt från ovan och jag älskar den! Åh vad den är härlig. Min nya bästis lixom ;)

Det kom även två packet till som innehöll en sviiiin snygg vinterjacka till mig och ett annat med lite krafs till baggson.

Det var längesen man köpte nått till sig själv känns det som så denna gång fick jag mest serru.

Nu är det iaf nära hennes "undersökning" och min nervositet höjs var dag. Jag föreställer mig naturligtvis den värsta synen när hon ska sövas men jag vet att jag har två val. Antingen vara med tills hon somnat eller gå och låta personalen sköta det själv. Men på nått sätt känner jag mig usel som mamma om jag väljer att gå ifrån när hon än inte somnat och man gör ju allt för sitt barn men samtidigt vet jag hur jag funkar och för mig kommer det bli "traumatiskt" då man ser dom streta, kämpa, gråta och bara vill komma till en. Men det tar 4 sekunder sen sover hon. Och jag hoppas vid Gud att dom kan sätta nål så hon kan få sån narkos och inte behöver sövas med mask för det är det som blir jobbigt. Är det nål så blir det på ett annat sätt. Tack gode Gud oxå för att jag kommer naturligtvis ha världens bästa Jens vid min sida och han vet hur jag är och hur lätt jag bölar! Haha
Jag är en riktig bölare som ja det är sjukt, men det är jävligt skönt oxå och få böla en stund och få ut allt :)

Nä nu ska jag springa med soporna sen ska jag ha premiär-mys-kvällen-i-min-zippis ;)

Shopping!

2012-09-02 @ 21:32:18

Fantastiskt är det juh!
Har shoppat idag men satan så snål man har gått och blivit på äldre dar. Eller kanske mer förnuftig och smart ;) you name it.

Skulle köpa gummistövlar åt mig själv men Nää det vart lite till hemmet istället;) höhö massa nya saker och jag är galet nöjd.

Agnes hade saknat sin mamma så jag fick en sån Bamse kram när jag kom och hon sa "tack mamma, lab lo" haha
Men i bilen pussade hon på pappa sin hela vägen och hon har väl ringt han 3-4 gånger nu ikväll plus att hon har tittat på kort på han och pussat och sagt "lucka till på jåbet"

Btw, Agnes klättrade ur spjälsängen idag!!!! Gaaah det har aldrig hänt och jag hoppas hon glömmer det snart igen ;) funderar på det där med stora tjejen sängen igen men Nää ja måste nog prata med henne ang den först. Orka skruva upp och ner flera gånger, har ju gjort det två gånger redan :S

Agnes har iaf börjat med ett nytt ord "åhh Annes dutti tjejen" säger hon om allt och allt hon gör. Hon vill ha beröm när hon gör saker, även när hon har bajsat blöjan ;) min lilla skrota! Så mycket glädje och kärlek en liten människa kan ge en annan.
Min dyrbarare diamant som gör mig både lycklig och gråhårig ❤

Aktiviteter?

2012-09-01 @ 19:20:34

Dagens aktivitet har varit


.....SLAPPA TA DET LUGNT ÅTERHÄMTA MIG SJÄLV!!!

Och det har jag gjort. Jag har inte stressat ett dugg. Jag har pulat på i min egna takt plus en stödvila på 2 timmar! Omg, va trött där ja!

En maskin med tvätt är tvättat och lägenheten har fått sig en omgång. Det regnar ju som alla redan vet men tänkte om någon hade missat det. Så jag va bara tvungen att inse att vi går mot mörkare, bittrare tiden och kallare tider för den delen SÅ jag har även idag köpt mig en ... (?) ziperall ! Fantastiskt fin och så jävla efter när alla typ haft en jätte pyjamas as länge. Jag har länge tänkt fram och tillbaka när det gäller en OP men nä, idag slog jag till = 1100 kr fattigare men satan så fin jag ska bli här på vinterkvällarna ;) höhö

Nu längtar jag efter den men jag få än så länge nöja mig med min gamla mysdress ....

Ha en underbar lördag ❤

Sovmorgon...

2012-09-01 @ 06:49:46

Ja i den meningen är jag kluven. På ett sätt fick jag sovmorgon idag, med en hel timma! Tack Agnes, mammas sjusovare där ;)

Idag blir det lugnt. Agnes är lite små krasslig så det blir inte många måsten.

Men jag ska eller borde iaf ge mig på att skura skåpen i köket och fönstrena i hela palatset. Meeeen jag fick ju iof en lapp i lådan av att putsa fönstrena finns det annat folk till, så dom ska jag nog kontakta ist!

Längtar så förbannat till utrikes landet nu men jag tro det är nära nu ;)
Måste bara spara en slant till sen äre lyx...

Nä upp och gö en panna kaffe vare ja!
Hej