Shopping på HÖG NIVÅ...

2008-01-31 @ 12:38:59
Ja det kan man lungt säga.
Ha ny shoppat i två dagar i rad och för massa tusenlappar.. Men vad gör det ? Det kommer mer pengar om två veckor typ.. haha Snygg inställning.
Ha iaf inhandlat hur många tröjor som helst o en ny mysdress.. såå mysig och fin.. Thihi

Sitter nu o väntar på att Linda ska göra sig klar för idag blire mer shopping.. haha
Ska oxå åka o jobba om typ en timma men vi hinner. Lugn nu!!!

Har även ett litet problem. Hur fan ska man få internet på båda våra datorer..? hmmm inte gick ja teknik på gymnasiet iaf. hahah eller data.. nej nej ja gick torka bajs linjen.. och där fick man då rakt inte lära sig hur man fixar sånt. Men vi tro vi iaf vet hur man ska göra. Så ikväll blir det spännanade och se om man lyckats..

Annars leker livet med en sån bara den. Vet inte riktigt vad man ska göra.


Ajja uppdatering sker in the night.

Ha en bra dag.
Tjing Tjing

.....livet

2008-01-28 @ 22:12:07
haha nu när ja ha läst min blogg så skrattar ja så ja håller på dö.. Antingen ha ja problem eller så super ja.. BRA TJEJ.. hahah

Sitter nu här o lyssnar på cascada-What hurts the most.
Skit bra låt måste ja säga. Man känner igen sig lite kanske. haha

Nelly sover sedan några timmar tillbaka och då ha man haft tid att verkligen tänka efter. Men ja kom inte fram till nått jävla vettigt, bara till en sak. VARFÖR?! Fattar inte varför det är det ända man i princip kommer fram till när man sätter sig ner o funderar. Kan man inte komma fram till ett beslut eller iaf kanske ett beslut. Nej Varför..

To have and to hold. Ja gärna beeeeeeatch.

Ja sitter och och fundera på om man hela livet ska genomgå massa motgångar. ? Nödvändigt.. Neeeeej !! Hur gör man dårå? undra säker ni nu.. SKIT I ANDRA SKÖT DIG SJÄLV...
Till alla som förmodligen inte har nått skoj i sitt eget liv. Sluta snacka skit om folk innan du haja fakta va.
Varför ska man snacka skit. Ja mena alla ha gjort det och alla kommer göra det men kan man inte göra det snyggt!!!?!?!? Vad är det för mening med att egetlingen snacka o sen inte kunna stå för handligen om kommer fram? nej varför ska man göra det ?!
Och det ja inte fatta är varför personer som absolut inte ha nått med "situationen" att göra ska lägga sig i. Det gör saken värre när det går från mun till mun. En mygga slutar i ett mord.
Sen okej om man ha snackat.. då kanske man ska stå för det oxå.!  Och inte skylla på nån annan. Beeeeatches.

Tala i silver, Tiga är guld...

Nej nu ska ja lägga mig på soffan och kolla tv innan ja ska upp igen.
Over and Out

Snart kommer Linda hem...! Weeeieieiei då blire *klämmKlämm* hahhaa

Ha en mycket fortsatt trevlig måndas kväll.

Tjing Tjing


Vah händer?

2008-01-28 @ 15:41:11
Sitter nu hemma o funderar på vart mitt liv är på väg åt för håll.. och hur länge man ska behöva funderar och varför ska man fundera? Kan man inte bara göra det som faller in och det man vill göra? Alltid ska man tänka på allt annat.. Hmm Gör det du vill. Ditt liv. Så lätt att säga men så svårt att göra..

Ajja ska inte fundera så mycket på  allt utan nu tar ja dagen som den kommer.
Linda är i sthlm tills imorgon och ja o nelson ska mysa hela kväll. Ska snart gå o hämta henne på dagis.. wooowo Xtra mamma är snäll.. =)  sen hem o fixa lite krubb sen ska ja försöka fixa dvd.. så vi kan titta på PIPPIAAAA. Eller så blir det som dom andra kvällarna, man dra på musik på hög volym och dansar sig genom kvällen.. Ganska skönt att det är "paj" för man är måttligt less på Pippi.. haha men man gör allt för barnet.
Linda Ja tänker på dig. allt blir bra, annars blir agge arg och då äre inte kul, hahah.. Världens snällaste tjej ska bli arg.. ahhaa lycka till!  :D tur man älskar sig själv så mycket som man gör.. Ja är världens underbaraste woman. Okej ?

Nej nu är kl mycket dax att hämta kidet på dagis. =)

Hörs senare kanske.
PussPuss

Mina tankar går åt er Linda o Johan mina underbara männsikor.

Jaha..tönt

2008-01-27 @ 13:21:17
Gårdagen började mycket mycket bra.. (betoning på bra)
Ja ja vet inte vart ja ska börja men allt va helt sjukt underbart.

Vart en utgång igår iaf. Kändes oss inte så peppad när barnvakten till Nelson ringde och hade fått magsjuka. :/
Men klappat o klart fixar vi det av en underbart snäll tjej som ville offra en lördakväll till att vagga barnet. haha
Så det vart en mycket hård kväll.. Fatta inte varför det ha börjat blivit så väldigt mycket alkoholn med i bilden nu, förut kunde ja inte dricka så mycket, men nu häller man i sig det som vatten.. Hua

ajja satt hemma här o festade och myste till musiken och alkohol ruset.
sen bar det ner i en taxi till stan för att gå in på span och äga denna helg oxå.. ojoj
är man på världens paryhumör och full som ett svin, vem kommer inte då..???? JO MIN MAMMA.. ojoj skärpning Angelica. Gick fram o prata lite med henne o hennes sällskap men sen kunde ja inte skärpa mig längre.. haha fan va hemskt det va.. =) hahahaha ajja ja är en människa ja med.
Festade och slängde loss på dansgolvet till (I´ll never be) Maria Magdalena.. KUNG LÅT. ojoj

Sen började det närma sig stängning så då hamnade vi på nått mysko sätt i haga och bubblade.. haha drack juice groggar som ja tro va god eftersom ja inte mår speciellt dåligt idag. Bubblade och hade det mysigt. Sen fick ja och linda för oss att vi skulle göra nått tok. Vilket hände. Snälla flickor
Innan bubbling satt man som en fjortonåring på golvet svin full och garvade som ett svin och visste inte hur man skulle komma ner i badet utan att visa sig.. hahahah *töntar*  men tillslut kom vi ner iaf.

Hade det grymt mysigt iaf. tro vi slutade festa kl 6 imorse. haha att man orkar.. somnade som ett gris efter att man ringt och lättat på sina känslor hos folket. hahah vaknade kl jävla 9 med världens ångest. VART ÄR JAG OCH VART ÄR LINDA!!!??? gluttar upp sneögat o ser att kvinnan ligger bredvid. Upp och härja på igen. Vilken energi ja hade imorse när ja vaknade. Dansade och tjoade medans dom andra sa.. Lägg dig ner o sov nu Agge.. Aldrig svara ja. Nu fortsätter paryt.. haha eller ? Nej vi ringde taxi o ville hem så hon skulle fixa en bil som tog oss hem från bortamatchen som hon så fint kallade det.. Hahah
Fan va skönt det va att få komma hem o slänga sig på soffan o dö av några timmar. Så nu sitter Nelson o Linda o bada och förvänta sig nog att jag ska städa lite.. Haha
Men det ska ja göra tro ja. =)

Nej nej tackar från hela mitt hjärta för en underbart trevlig kväll. TACKAR!!!

Ha en trevlig söndag.. SUCKERS.

PussPuss

utgång?

2008-01-26 @ 13:03:31
Förmodligen blir det en lätt utgång ikväll.. Åhh va kul.. hihi =)
Bor förövrigt hos Linda nu ett tag för ja och magnus ha betsämmt att gå ifrån varandra ett tag. Lite tråkigt och jobbigt men det blir bäst så..

Gud vilka dagar det ha varit nu. Känslorna leker med mig känns det som. Hua Hua men det blir nog bättre. Igår hände det inte så mycket, eller jo det gjorde det egentligen men jag o min sambo (Linda) kylde och tog natten som den kom. Hahaha ojoj va vi skrattar.

Sitter nu o plinkar på datorn o väntar på att Linda o Nelly ska komma hem med toapapper.. Haha
Sen blire nog en mysig midda och en riktigt kalaskul kväll.. För nu ska jag o Linda ut o härja som svin.. Nu är det våran tur Beeeeeatch.



I´m waiting for the night drifting away, On the waves of my dreams to another day.
I´m standing on a hill and beyond the clouds. This winds blowing still and catching my doubts.
I´m hunting on the night the slave  to my dream an illustrated seen decender in the sleep.
We´re playing for the fights emotional games.
I´m turning off eyes and hiding my shame.



Nej nu tro ja att ja ska lägga mig en stund på soffan och vila så man är pigg inför kvällens bravader.

Take it easy.
Tjjong i medaljongen!!!!!!!



Bäbisen sjuk.

2008-01-22 @ 22:16:09

Nyss kommit hem från akuten. Varit och lämnar välling o nån leksak till William som är jätte sjuk. Satt däruppe med dom i nästan en timma. Och en väldigt jobbig timma. Vart tårögd och se den lille så dålig. Men till slut så vart han relativt glad när han fick komma till mig. =) haha eller han vart lugn för ja kunde gå runt på akuten så han fick se männsikor och pilla på tavlor och knappar och prata med personalen, inte så jävla kul att sitta i ett tråkigt rum hela kvällen. Men nu innan vi åkte så vart dom kvar på sjukan tills imorgon då nya prover skulle tas, så ja ska hälsa på imorgon då ja ska jobba. Hoppas det går bra och att både Evelina o William få sova i natt. varför är det så jobbigt när barn blir sjuk. Man känner sig så hjälplös. =(

Annars idag ha ja varit hos mammi en sväng o "hjälpt" henne med sängen. Eller Mange hjälpte o ja satt o titta på. =) Killgöra sa ja och satte mig o titta på tv.. haha Nice va.?!
Fick oxå ett totalt nervsamanbrott på lillebror. Hua va arg ja va. Kunde nästan döda kändes det som. Fy va längesen ja vart så arg tro ja. Och mig retar man egentligen inte så lätt men han lyckades idag göra det. Egounge.

Nej va kl är mycket måste sova så ja orka med allt imorgon.
Hörs då.

BTW nu äre inte långt kvar tills freda.. hahaha

Sov gott människor.
Puss o Kram

Skräck..eller ?

2008-01-22 @ 14:45:20
Hua vilken dag. Fy denna dag hoppas ja kommer försvinna från mitt minne så snabbt som möljigt och aldrig mer komma fram. Fy. Va på rättegången och det va det absolut värsta ja varit med om. Hua. Hoppas jag aldrig mer ska behöva göra nått sånt. Gick väl kanske inte så jävla bra från min sida men samtidigt så bry jag mig inte. Låt människorna växa upp i sin egen takt, men tycker bara att det är tragiskt att andra ska behöva lida för dom har mer innanför skallbenet än dom.. Ajja life goes on. Så nu skiter ja i dom och det som har hänt.
Nu siktar ja på att få en helt fantastisk helg tillsammans med änglarna.

Idag vet ja inte vad som händer. Tro ja ska bort till gudinnan (Mamma) och hjälpa henne med sängen som hon har beställt.

Ligger iaf nu i sängen o kolla på vänner och är sviiiiiiin hungrig. Så hungrig att ja mår illa. Så ja tro ja ska gå o göra en gomacka. 

Ja ja vet inte var detta liv är på väg att barka iväg. Men ja hoppas och tror att allt kommer bli bra i slutändan ändå.
Tack vare mina vänner som hjälper mig och förstår vad jag menar och vad ja går igenom nu. Kjam på er mina stars. Hahahahahah Kjam vilket jävla ord. hahaha *14*

Nej nu kallar plikten (magen) så ja ska kila. 
Hörs sen kanske.

Tjingeling. 

JAG VILL HA PIZZA!!!!

Aggresiv!!!

2008-01-21 @ 18:11:29
Idag ha ja bara legat i sängen o myst framför tv. Så skönt att få rensa sitt huvud. Mycket som glider runt i knoppen nu. Men allt kommer att bli bra även om  man inte tror det.

Så ont i magen för morgondagen då ja ska vittna i en rättegång. Vill verkligen inte. Men ja måste. Känns så jävla tråkig. Men Men. Life goes on. Hoppas på att det går bra iaf.

Ska snart ner till Magnus mamma o pappa o käka mat och titta på hockey. Kanske man kommer på andra tankar.
Mitt liv motarbetar verkligen mig just nu.

Ja ja vet inte vad ja ska skriva. Tycker bara att denna stad är förmodligen den idiotiska staden i hela sverige.. massa skitsnak och bara töntigt folk. fy fan ja spottar på sundsvall med ett leende. Man kan tillomed inte ens gå klädd som va vill för då är man en "hobbyneger" som vissa mogna flickor kan kanska ut sig.. Själv står dom i mjukbrallor o en avklippt jävla dunjaka, även köpt på h&m och kallar en annan för "hobbyneger "så fint om man kommer i ett par jeans och en pöströja. Ajja inte lätt att vara tonårig i detta samhälle, Ja mena lite tryckt som tjej om man ska kasta skit på nån annan när man själv ser förjävlig ut.. eller vad vet ja. ?
blir så förbannad.. Grrrrrrrrrrrrrrrrr
ajja tur man inte har barn som måste leva med detta idela och samhälle.
tycker bara att det är jävligt tragsiskt...

även när vi va på bolaget i fredas står det heeelt seriöst två kickor som inte va äldre än... jaa 13-14.
Står dom utanför o röker sen kommer en kille ut o lämnar tre påsar åt dom... vad säger man.??!!
PATETISKT.
När ja va 13-14 år satt man hemma med sin mamma o det fanns inte ens en tanke på att man skulle supa eller röka.

Ajja man bli så upprörd.
Nu ska ja avreagera mig på Magnus.. hahaha

Linda idag får fan din tanke gå till mig.. =)

Hej.

Kontring VS Espan

2008-01-20 @ 16:38:26
Ja det kan man lungt säga.
Vart en utgång igår med.
Förkrök i Haga i ett grymmmmt snyggt hus..  Med helt underbara männsikor. Kareoke och fniss. Sen ner mot stan för att få ta emot en jävla massa skit från dom äldre damerna som förmodligen va grymt svartsjuk över att vi är unga och hade svin trevligt. Men men patetiskt att dom inte ens kan hålla munnen. Själv tar man inte åt sig men grymt otrevligt att bli kallad för h**a av en gammal tant som inte ens kan andas utan syrgas. Ajja men ja kontrade lite lätt med en kommentar som man inte borde säga. Men kan dom kan ja ska ja berätta.

Kvällen fortsatte iaf i sin egen tackt och vi hade grymt trevligt.
Dans o massa alkohol. Trodde helt seriöst att ja inte kunde bli full dagen efter, men kanske för att man gett upp så tidigt dom andra gångerna vilket vi inte gjorde igår.. ahaha
Men ja va bra jävla sliten igår. Tänkte ta det lungt men haha det gick ju jävligt bra.

Jag fatta inte varför man ska snacka skit om folk.. vad tjänar det till ??!?!
Min moder ringde igår o predikade att det gick lite rykten om mig. Bland annat att ja är ute flera helger i rad och är kanonfull..
För det först, ja ha inte varit ute flera helger i rad och för det andra så blir ja inte så jävla full..
Plus att den personen som ha sagt att jag är ute varje helg, vad är det för männsika. ? Hon är ju ute minst lika mycket eftersom hon vet om att jag är ute.. eller ?? beatch. Men men fel och unna andra till att ha skoj.... kärring =) hahahaha


Ajja håller på att laga mat. Kyckling o ris. Fick en riskokare i julklapp så vi tänkte att vi tester väl den då =) Ser ut att bli jävligt bra ris iaf. haha

Nej mina vänner nu är ja hungrig.
Ska tjata på Magnus att han ska fixa sallad.
Hörs sen..
Hej Hej Hej


Linda mina tankar går åter till dig idag.  =)

Gårdagen...

2008-01-19 @ 11:47:17

Vilken kväll mina vänner. Ojojoj skratt och tårar som vanligt när man dricker och vill öppna sitt hjärta för sina vänner, brukar ju alltid en lite tår glida ner från kinden. Men det gick över ganska fort o vi fortsatte prata o stjoa..

Väl på väg nere till stan skulle vi 6 underbara människor kliva in i hissen. Trycker lungt o försiktigt på knappen som ska ta oss ner några våningar.. Vad händer ?!?!?!?!?! Jo va fastnar.... Dra åt helvet va ja mådde dåligt.. svetten rann och ja börja känna hur ja bara ville kräkas. Linda mådde minst lika dåligt så vi satt ner och försökte ta lååååånga djupa andetag för att se om paniken släppte.. vilket den gjorde. *pust* ringde från hissen till nån jävla snöboll som förmodligen satt o runka o kolla på porrfilm när vi ringde.. Så less.. så vi ringde 112 och berättade läget och att två personer seriöst mår skit dåligt.. och dom skulle komma. Snällt av brandkåren.. hihi

Eter typ 10 minuters pillning på alla kablar och skit som fanns i hissen så hittade Peter och Östlund en knapp som dom pillade på så dörren gick upp... *friiiihet* har aldrig varit så lycklig kändes det som. Så jag ringde till 112 igen o sa att nu är vi ute i friheten och hon vart så glad, men ja sa även att vi hade förstört hissen. Då skrattade hon och sa att det är hissgubbarna som får lite jobb ikväll...hahaha
Jag har verkligen klaustrofobi. Det va hemskt. :(

Men men väl nere på stan gled vi in på Sista Chansen ( Espan ) och hade skit trevligt. Vi dansade och drack cider och bara va =)
En mycket lyckad kväll.

Idag ska vi fira min syster som fyllde år igår och sen ska vi på midda hos Björk och Veronica som för en vecka sen fick en liten flicka =)
Sen ikväll blir det nog lungt. Magnus skulle dricka öl iaf. Men ja hoppar nog den fasen.. hahaha


Nej nu kommer huvudvärken små krypande. Ska upp o äta nått och sen hoppa in i duschen.

Hörs sen. Hej Hej Hej


Linda min vän. Min tanke ligger hos dig idag :) haha Puss on you beeeatch

Kvinnor och cider.

2008-01-18 @ 19:00:15
Det blir en sån kväll ikväll..
Hur mysigt som helst.  Prata massa skit o fnissa.. haha

Vem är det som undrar massa saker om linda o lars?? Varför ? Orka bry sig?
Dom är inte tillsammans för dom kanske inte vill.. PUNKT SLUT.

Hoppas iaf på en mycket lyckad kväll ikväll. Känns som om det kommer bli hur kul som helst.. eller det kommer bli det, kan det bli annat när linda o agge är i farten ? neeeeeeeej

Nu ringde chefen så nu ska ja gå.
ha en bra kväll o helg och ta det lungt... Haha

Hej uppdatering om kvällen kommer imorgon för den som är intresserad annars låt bli att läsa..

TJAO TJAO

*SKÅL*

Vad säger man ?

2008-01-18 @ 13:07:40
Ja vad ska man säga ?
Ska nu svara lite på kommentarer ja ha fått av min blogg..

För det första Nej Linda är inte tillsammans med pappan till sitt barn. Dom är vänner. ( varför vill du veta det egentligen? )
Och för det andra Ja, jag o magnus är ilag igen.


Ja vad händer en sån dag sen Fredag den 18 januari då?
Jo min babysis fyller 20 år... *weeeieiei* Langning pågår.
För ett år sen va vi på sjukhuset o käkade tårta eftersom Willjäm tha kung och syster låg på sjukhus då.. Men det gick bra iaf vi fick ju tårta.. haha
Så Evelina och Hennes Darling ska väl på bio ikväll o ja ska passa bäbsien. Så imorgon ska vi fira henne, Men hon ska inte få nått av mig eftersom hon fick en jävligt dyr julklapp.. haha så nu få hon vara nöjd.. Hon fick en digitalkamera om det va nån som undrade. =) haha

Just nu ligger jag angelica persson och lyssnar på celine dion, Rätt bra. och ska snart ner i tvättstugan. TVÄTTA TVÄTTA VARJE FREDA DET TYCKER JA ÄR KUL.


Nej nu ska ja kila ner i fettstugan..
Kanske hörs senare..
Hej Hej Hej

Underbart..

2008-01-17 @ 22:54:38
Vilken underbar dag jag har haft det. Mer säger ja inte.. =) hhaha kan iaf säga att vi haft en roadtrip som var helt fantastisk.......
Jag och Linda vilket pack.. ojoj hihi

Nyss kommit hem från svärföräldrana och haft en mycket mycket vanlig hockey kväll. Men j va inte så intresserad men ja tro iaf att timrå vann mot frölunda, hade nämligen fullt upp att leva livet tillsammans med min underbart älskade systerson Willjäm tha man. Som tror att allt han får tag i är en boll så han bara kastar det, han skiter väl i om det va min telefon eller en stenhård lime. Me det gör inget finns fler telefoner på affären.. =) * Braaat* hhaha eller ? =O



My Life, My Choices glöm aldrig det, ja lever mitt liv som ja vill.
Mår ja bra så är det väl inget fel i att få leva ett knasigt liv tillsammans med underbara männsikor.
Eller måste ja anpassa mig till samhället ? Nej förmodligen inte. Tänker inte leva mitt enda liv i en bubbla för att andra inte kanske har samma humor som mig eller kanske inte är en sån glad och posetiv männsika.
Varför ska allt vara så idealt ? Man ska göra si o så.. Skit i det lev som du vill för fan. Ingen kan säga till dig vad du ska göra och inte göra.. ( till måtta alltså ) ja mena du kan ju inte sno en bil bara för att du känner för det, men kanske festa till en tisda om du är ledig en onsda.. varför ska nån sätta stopp för det ? eller tycka att man är dum.. Stick din patetiska människa är mitt svar till dom.. =) ahha börja leva du med. Man har bara en ungdom, och den får man aldrig tillbaka.. Rätta mig om ja ha fel ??!!
Det är i ungdomen man ska hitta sitt rätta jag och förmodligen hitta den person man vill leva med och skaffa familj o gifta sig med ...


från det ena till det andra.. Varför ångrar man saker man har gjort ?
Jag kan säga med handen på mitt hjärta att ja ALDRIG har ångrat nått jag ha gjort.. Varför ska ja göra det..? Varför ska ja gå runt o må dåligt över nått som ja aldrig kommer att kunna få ogjort.


Ajja glöm aldrig:

Ditt liv, Ditt val


image1


Jag o kvinnan som är min  andra hälft.
Tack Linda för ditt varma hjärta.
Du är mer än guld värd för mig.



Nu vart det dax..

2008-01-16 @ 21:15:27

Alla andra ha ju blogg, så varför ska inte jag ha det?

Liver rullar på och det finns inte mycket att klaga på här inte.. =)

Nyss kommit hem från en vild eftermidda med min friend Linda och min nya polare Nelson. ( lindas kid )
Varit o shoppat på ikea massa good staff. Va svin lite folk där så det va så skönt att gå runt o släppa en fis när man ville.. Mohahahahahahaha * nej ja skoja *.. eller ?
Linda vad skulle ja göra utan dig.. haha ja ha ont i magen. You are my best friend.
Johan du är min best friend med . Utan er äre kört. =)
Ni finns i djupet av mitt hjärta. Jag ska vandra vid er sida tills ni ha insett att  -" den här jäveln bli ja aldrig av med "-


Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
What they can't explain
I know we're different
But deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
Cause what do they know?
We need each other
To have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together.


Till mina änglar.
Tack
För att ja fick lämna ett spår i erat liv.


Nej nu kallar plikten.
Ska lägga mig i soffan o slappa en stund tro ja.
Ska först ge min Gudagåva till sambo ett par brallor ja köpt till han idag. *puss på pannan*

Tjing Tjing..
Take in easy boys and girls =)

Kram

Ps. God fortsättning på år 2008