Fantasilös

2009-10-20 @ 17:14:51
Kan man ju lungt säga att jag just nu är.
Vad göra?

Jens åkte tidigt imorse till Underbara Härnösand för vidare info ang jobbet.
Han bli borta hela dagen... :(
Jag har tråkigt som sjutton.

Kan ju börja med att berätta att utgången som vi skulle göra i lördags vart av. Men såååå jävla tråkigt, då menar jag träkigt! Inget fel på sällskapet alls, men det sööööög verkligen! Så nu bojkottar jag detta förbannade uteliv på obestämd framtid.
PUNKT SLUT!

På fredag beger vi oss mot huvudstaden återigen. Det ska bli sjukt skojsigt. När man är där så vill man göra så myclet men tiden finns inte till..
Men men vi få lösa det på nått sätt.

Jag har ont i huvuet, jag känner mg hängig, ja är hungrig, jag har ingen tv, jag orkar inte städa vilket känns som det är prio 1 just nu! Jag fattar inte, är det någon som slänger in skräp hos oss eller ? Jag tycker att denna sugsaken ligger framme heeeeeeeela tiden!
Men ja ska inte klaga, jag har världens bästa "hembiträde" plus sambo som fixar det mesta utan problem! ;)

Jaha, undra om det går någon bra film ikväll då?
Hmmm, nää justja vi har ju ingen tv igen!
Så vi kanske ska ta och ladda ner nått, nääää för det är olagligt på lag nu! Det ska ja tala om att det skiter ja fullständigt i. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jag är såååå nöjd så!

Nä nu ska ja laga mat iaf! Hejdå


Ni är bortglömda.

2009-10-17 @ 19:52:33
Sorry allt aggelica.blogg.se lovers. JAG HAR GLÖMT ER. =)
Nä jag har bara inte haft tid.
Mycket har hänt sen sist, återigen.
Jobbet hägrar en del och alla våra resor vi befinner oss på kör slut på en. Men men.
Nu har vi varit hemma ett tag och ska snart åka iväg igen.

Kan väl iaf säga att vi har det super bra och vi mår kalasbra.
Tänkte besöka utelivet ikväll tillsammans med min älskade granne Emma. Lär väl springa in i mamma och hennes vän Anna med och det blir ju inte tråkigt. =) Dom är vilda dom två! Ojojoj
;)

Har inte varit ut på snart 5 veckor så det ska bli spännande att kolla läget. Nästan så det pirrar i magen av lite nervositet.. :S
Men ja ska äga skiten ur sundsvall för en stund tro ja.
Nu är ja tillbaka för några timmar gott folk.

Sitter på jobbet nu och längtar lite efter vinet som står hon Emma och Jens jästa 3,5 i kallskafferiet. Muuuummma! Fast som jag fattade det så dissade han mig och min vännina för att tillbringa sin utekväll tillsammans med Min mamma och hennes vännina?! :S Vad gör jag?
Men ja får väl ringa och försöka få han på bättre tankar. Jag och mitt sällskap kan nog erbjuda han lite mer än vad dom äldre kan göra. (?)
Rätta mig om jag har fel.....

Var iaf i sthlm hos jens syster för två veckor sen ca. Besökte råsunda för att kolla in derbyt mellan Aik-Dif. Va nog det "mäktigaste" och sjukaste jag varit med om i hela mitt liv. Det va as balls. Tänk nu på att det ungefär va 30 000 åskådare där..... här hemma är man glad om man sitter i eon-arenan med 4500 st. Så det va coolt.
Så det besöket ska vi återuppta nu den 25/10. Vi ska även ta med oss William. =) Så det kommer bli häftigt för han, tro ja =)

Nä nu är min "paus" slut så ja ska göra lite saker innan ja ska glida hemåt.

Tack för mig.
Pussohej