=))))

2010-01-24 @ 21:26:25
Ojoj vad tiden går. Jag har inte ens tid att berätta för er mina kära blogg-lovers!

Jobbar och sliter för fullt om dagarna. Dom lediga dagarna går åt till dom saker man inte orkar, hinner eller vill göra när man jobbar. Jag är helt slut pga min underbara rygg efter jobbet. Och värre blir det sägs det. Men men bara att bita ihop. Det är en fantastisk känsla iaf att vara gravid. =)
Du borde prova... =)

Det tar så lång tid innan man få göra ul.. men på onsdag är det iaf dax. Men väntan dit är en evighet. Jag vill bara veta hur bäbisen mår =) höra hjärtat rusa och kanske se vad det är för kön =)
Jag kommer gråta hela onsdagen av nervositet samt lycka... :D

Ja jag är så rund och go nu så man vill bara äta upp mig.. Jag är nöjd över min nya vikt och min nya magruta iaf.
JAG KAN FÖRA FAN INTE ENS HA MINA BYXOR....JAG LEVER I LEGGINS OCH MJUKBRALLOR!!
Men jag är lycklig, fet, hungrig och grinig dag in och dag ut =)

Tempramentet har tagit över totalt nu. Jag kan inte ens vara trevlig längre utan att jag känner att allt låter falskt.. =(
Jag vill inte. Jag vill vara glad hela dagarna.
Men ja kan som sagt inte rå för det.

Men ja ska inte klaga, ja vill bara be om ursäkt för mitt temprament. =)

Nä, nu blir det söndasmys till Inter-Milan tydligen.


have fun!

Gott folk gott folk...

2010-01-06 @ 22:30:55
Här är jag. Borta som vinden för ett tag men känner nu att jag är back in the game.
Jag växer, jag gråter, jag skäller, jag kämpar, jag kräver samt jag motstår en tung smärta dagligen. Jag är en big mama!

Jens är världens bästa människa, han är guld värd. Han får ta mycket och jag matar bara på. Känns som det inte finns nått stopp. Jag ser inte sen efter vi har bråkat mitt fel och skäller mer. Jag vill verkligen inte vara en pain in the ass varje dag, men jag kan inte styra mina hormoner, känslor, smärta plus mina "behov".
Det är het sjukt vad som förändras i en kvinnas kropp när man bär en plutt. Jag känner, det gör inte han. Jag kan inte ställa ifrån mig magen och leva som ja gjorde förr. Redan nu har ja ett stort ansvar.

Men det är världens bästa känsla när man ligger i soffan på kvällarna och känner att nått "simmar" runt inom mig. Det finns inget bättre.
Det som är lite små jobbigt med är att jag inte kan ligga en längre stund på magen, redan!!
Jens ger mig massage i timmar på kvällarna överallt. Och jag vill så gärna att han ska massera min rygg.

Jag har foglossning samt en bäckenmuskel skada redan, så det är underbart =)
Men ja älskar varje dal och topp av min graviditet. Det är svårt att förklara om man själv aldrig fått uppleva denna konstiga känsla!

Vissa dagar vill ja bara att det ska vara över, och vissa dagar vill ja stanna upp tiden.
Allt har gått så fort och vi har inte fått in allt än. Om fem månader är vi tre. För 8 månader sen var jag ensam och levde loppan.

Folk prata om mig och jens, att det har gått fort. VI VET! men vad är problemet? det är väl ett val som vi tillsammans har gjort, nått vi vill ha tillsammans. det som finns mellan oss är nått helt overkligt.
så vi skiter i er, stackars människor.
=)

Vårat val, vårat liv.

Nackdelen med, som man inte får glömma under en graviditet är den underbara tröttheten.. Hej sängen 21-22 godmorgon 07-08 varje morgon, om jag inte jobba. Det som är lite synd är att Jens inte känner sif trött den tiden eller pigg den tiden på morgonen... men ja kämpar för att få med mig han iaf tills jag somnar. =)

Ultraljud den 27,de och det är sååååååå långt dit för mig som kryssar varje dag. Men det är bara 3 veckor tills vi få se vårat mirakel för första gången.
Könet vill jag veta med inte Chefen, vilket kommer bli svårt eftersom jag berättade lååångt innan jul vad jag hade köpt. :S men jag ska kämpa.

Jensan är iaf på bio ikväll med Fredde boy, 2012 kanske den hette? Hört att den är världelös så ja tackade nej till det ( vart inte ens inbjuden )... så ja bjöd in mig till Slääämmmer på tortilini (?) midda. Plus förlossningskliniken. Vi fälde tårar båda två och jag kände lite smärta. =)

Nu väl hemma tänkte ja kolla lite på tv, men denna dag har tagit musten ur mig så ja ska bara skriva klart och sen göra natten. Kl är as mycket och ja ska jobba imorgon så ja behöver alla minuters sömn jag kan få. Dock jäääävligt jobbigt att knoppa ensam.




v.16






Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.