Agnes Angelica Andersson ღ

2010-09-25 @ 20:46:15
2010-07-07



Kräftan


En bäbis född i detta tecken är en kärvänlig person, mjuk och kelsjuk.
Hon älskar att vara med sina närmaste, men utökar gärna denna krets till att omfatta hela släkten
- rötterna är viktiga.
Kräftbarnet vill vara med människor hon känner sig trygg med.
Om kräftan själv fick välja, skulle hon ligga naken hela dagarna och bara bli killad under hakan.
Kräftbarnet gillar både nakenhet och att bli ompysslad.
Ni gör klokt att välja en snuttefilt eller ett mysigt gosedjur till kräftan, som hon kan känna trygghet i och även krama och ta hand om.
Det känns skönt med något bekant som tröst i stunder då man kanske känner sig lite ensamn och dessutom har kräftan själv behov av att ta hand om andra.





Förkylning....Check!!

2010-09-25 @ 20:21:51
Som vi alla har befarat så har mamma Angelica åk på en härlig förkylning. Men nu är det andra tider, kan inte ligga i soffan under en filt och bara tycka synd om mig själv. Nu finns det en liten som behöver alla uppmärksamhet som hon kräver. Så vila....det få bli i graven! Jag pepprar mig med Alvedon samt vatten och snorpapper. Det som är dyng jobbigt är ju att Liten oxå håller på att åka på sin första sjukdom...förkylning dvs. Snorig och grinig och varm! OMG

Var iaf idag ut på Ikea/Birsta och inhandlade en Sovpåse eftersom Agnes inte vill ha kläder eller täcke när hon sover. Och det gillar inte mamma, hon blir så kall :( Så nu har hon en påse på kroppen och än så länge sover hon sött i den, så vi håller tummarna att hon inte vaknar i panik inatt och vill vara fri like a bird. *peppar peppar*
Införskaffade även en tjockare mössa och en till halsduk/haklapp på Name It. Det är nog världens bästaste affär det =)
Vi hade med oss William med. Och inne på Birsta så var det en clown............och William verkligen ogillar sånna saker. Panik i kroppen och kröp upp i Jens famn och bara mådde inge bra alls. Men efter ett tag så ville han ha en ballong och lite karre, som Jens fick gå fram och hämta :D Sen längre in så fanns det en Stor Blå Nallebjörn av nått slag som oxå ogillades, men han ville ha en Ballong ifrån han med, så Jens offrade sig för laget och klev fram dock följde William med men man såg att han verkligen inte ville. Men det gick bra iaf. Och det häftigaste av alla (läs tyckte William) var att dom körde in en Corvette in igenom dörrarna nere vid ingången =) han var som fundersam vad dom skulle göra och började fråga om det var tjuvar som skulle ta alla Pippi Pengar..Hmmm

Men iaf, in på ikea och köpte som sagt sovisen och sen vart vi hungriga, ställer oss i kö j*veln som var hundra mil lång och trampar, köper det vi ska och sen ser W att jag har köpt en Pizza bit och ville ha en själv. Så Jens återigen offrade sig för laget tillsammans med William och ställer sig i kön som är mil lång igen. Mitt i kön blir W bajsis så vi springer till toan och tränger oss, väl inne när han sitter så säger han att han bara skojsade! Åhh tänkte jag, skit unge nu!

Han är för underbar denna unge, fantasi och historier så man bli gråhårig.. haha
Men det är härligt att höra på när han berättar om alla saker han gjorde när han va fem eller när han var lång eller när han var stor. Mosters älskade unge punge

Nu är det iaf lugnt i stugan och Liten sover med pappa (han glor nog på fotboll) jag sitter här och har det härliga lördags nöjet........tvättstugan!

Nu ska jag hoppa ner i myskläder och vänta tills tvätten är klar så jag få knuta ner mig tätt intill det älskade underbara barnet.

Min bäbis...

2010-09-24 @ 21:18:46
Är den absolut vackraste varelsen som finns. Och det är bara så!
Just nu dom tre senaste dagarna/kvällarna har det varit en mycket missnöjd tjej. Kan vara magen pga massa gasor men det kan oxå vara att det har varit så mycket runt omkring henne med. Folk och fläng. Hon sover vanligtvis ca 3 timmar om inte mer när hon väl knoppat in, men nu har det blivit 20-30 minuters napar.. inte bra inte bra. Hon somnade nu ikväll i Mommens famn och nu sover hon på sin planhalva av sängen. Jag ska inom några få minuter göra henne sällskap. Guuuud vad jag skulle göra mycket för att få en hel natts sömn och att få vakna upp av mig själv och inte av en spark på kroppen :D haha

Men men, om ett par år kanske det blir så!

Idag var vi iaf till familjerätten för att fastställa faderskapet... Så nu är det gjort. =) Nu är Jens och Jag mamma och pappa på papper med, som även vart bevittnat av två vittnet plus kvinnan som vi träffade. Det kändes som en rättegång. haha men det gick bra. Ros till dom och ris till Sundsvalls Kommun som inte har en enda parkering i närheten.... vi skulle parkera på stan fick vi till svars! herregud, det sket vi i och vi fick ingen bot heller så det var ju kanoners. Plus att det spöregnade och Agnes är för söt för att få vatten på sig så vi tog oss en chansning och vann =D höhö

Nä nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner med Mitt barn och snosa och mysa.

Hur jobbigt det än är att kliva upp varannan timma (vissa nätter) så finns det inget bättre än att få ett leende av sitt barn. Det värmer i hjärtat och det förgyller ens dag. Min kärlek till vårat barn är obeskrivligt. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och jag gör det bara mer och mer för varje sekund jag får med henne. Agnes Angelica Andersson är våran unge, vårat kött och blod.
Mamma och Pappa 4-ever ;) vi älskar dig AAA


Nä puss och Godnatt
Tack för alla kommentarer........återigen PISS OFF


Nämen så att.....säga!

2010-09-21 @ 15:26:17
Svenska folket................................ SD!
Jag hoppas att dom som röstade på SD aldrig tänker käka en pizza igen, tänkte bara det är ju en turk som bakat den!


Nog om detta val! Bara att anpassa sig men jag tror dock inte SD har så mycket att säga till om med tanke på att INGEN vill arbeta med dom. Men vi ser väl.

Iaf, sitter nu i bilen på väg till Sundsvall. Plinkar på datorn... (är ju som sagt en borgare = översittare) mohahahahaha
Skämt och sido...

Var iaf och vägde Agnes pagnes idag igen... hon har endast gått upp ca 200 gr på lite mer än 14 dagar.. Hmm denna j*vla mat! Som förmodligen är boven, den är ju inte lika fet som ersättning eller brömjölk. Men vi ska ge det ett tag till och se hur det blir med vikten. Hon har ju gått upp iaf och det är huvudsaken. Pratade iaf idag med dom ang receptet som krånglade och det är nu fixat. Börja kvinnan bråka igen på torsda när vi ska hämta mat då vet jag inte vad jag gör!!

Det var som hon på bvc sa - det är ju inge narkotika dom ska lämna utan det är ju mat till ett barn!
Men nu har jag iaf fixat det så gott det går, så vi håller tummarna. Plus att vi gjorde beställningen i Umeå och dom skulle bara leverera det till Sundsvall.

Bäbisen blir 11 veckor nu på onsdag. Ojoj tiden bara rinner förbi en. Vi tränar för fullt med att ligga på magen, men det är ingen hitt än. Men dom säger att det kommer. Hon är ovanligt stark i nacken och hon håller huvudet själv (det har hon gjort i ca 4 veckor minst) När hon endast va några timmar började hon vrida och lyfta på huvudet. Och det sa hon på BB va ovanligt. Så ett litet under-barn har man väl kanske. Såg även idag en lite flicka på BVC som var 10 månder som gick! Ja ni läste rätt, hon traskade iväg den korta lilla vackra varelsen! Såg hur gulligt ut som helst :D
Och sen va det en pojke med DS (down syndrom) och har var snyggast av dom alla. Herregud vilken fin unge. Han var så glad och pratade och skrattade. Spelade lite boll med Jens, men poken tyckte nog Jens va tråkigt så han tog bollen i munnen och drog iväg! haha

Nu ska vi åka över Höga Kusten bron, och det får man ju inte missa.

Politik och Politik!

2010-09-20 @ 19:11:47
Kan ju först och främt säga GUD vad skönt ang valet.. dock jävla besviken på svenska folket som röstade in SD i riksdagen! Men som sagt alla har sin åsikt och sina värderingar.

Själv är jag en blåing. Ni undrar säker varför. Och det ska ja sanbbt berätta för er! Jag hatar Bidragsfuskare..... jag tycker väldig illa om dom som utnyttjar systemet med att vara "sjukskriven"! Nu ska det förhoppningsvis bli ändrig på det vilket är kanoners. Folk ska ha rätt till att få prova på om man kan ut och jobba igen. Man ska inte sitta inne och klaga och få MINA pengar. Så anser jag!

Sen är det som så att alla har INTE samma livsförmåner som andra. Jag kanske har mer pengar i månaden än du, vilket beyder att jag kan leva efter det med. Du ska inte då bli bitter och börja grina över det och säga att du blir behandlad på ett oförlåtligt sätt. Man väljer själv som individ vad man ska göra av sitt liv. Sen om man väljer att ta till flaskan eller nått annat är det upp till EN SJÄLV! Eller om man väljer att skaffa barn innan man gått klart skolan eller om man bara av lesshet hoppar av. Det är ditt fel. Sen är det självklart bra att det finns ett bidrag man kan söka, om man inte börja missbruka det och ser det som en trygghet. Sånt är så jävla fult. Är man inte sängliggande och halv i koma tycker jag att man ska göra sig förtjänt av sina/mina pengar.

Ni kan kalla mig girig eller grinig eller "översittare". Men folk som går in med att man ska tänka på andra, piss off! Vem fan tänker på mig eller tackar mig när jag får jobba och slita för min egen föda samt föda andras munnar som jag inte ens får bestämma vilka det är själv.

Detta är MIN ÅSIK så därmed ber jag er respekter det eftersom jag respekterar eran åsikt.

Men tänk på en sak.... det finns ingen i sverige som har svultit ihjäl eller måste bo på gatan (om man själv inte valt det) det finns ingen i sverige som inte får sjukvård eller tandvård!!!

Och till alla som tror att sjukvården samt tandvården ska bli privat! NEJ NEJ NEJ, det tro jag inte. Och om det så blir det så kommer det absolut inte bli dyrare än vad det är nu. Tänk själv, är det privat så måste dom har sina patienter, eller hur? Därav kan man inte höja priserna för då kommer dom inte ha några patienter, sen finns det faktiskt nått som heter Försäkring!

Och saken är den iaf i Sundsvall... alla klagar på allt! Vilka är det som styr i Sundsvalls Kommun? Vilka är det som fördelar pengarna kommunen har? Vilka var det som sa att Himlabadet bara skulle kosta 125 miljoner eller vad det va med det vart dubbel kostnad!? Jooo SOCIALDEMOKRATERNA!

Men men, nu har jag sagt mitt. Alla har en åsikt och alla har ett tycke och det är så det funkar annars kommer denna värld aldrig funka.
Så va vänlig att respektera andras åsikter och synpunkter för det är som sagt nått man fastnar för hos ett eller fler partier.

Mina älskade underbara <3

2010-09-18 @ 14:36:40


Jens och Agnes, min älskade underbara!
Ni är mitt allt, ni gör min dag.


Min fästman är den underbaraste och den vackraste människan som finns.
Våran dotter är den absolut vackraste varelsen som finns.
En liten liten flicka som ger oss allt vi behöver.
Kärleken till sitt barn är obeskrivlig.
Våran dotter ska jag gå genom eld och vatten för.
Ett band som en mor har till sitt barn är ett band ingen kommer kunna klippa.
Agnes är mitt liv och jag viger det till henne.
Nu kommer inte jag eller någon annan i första hand, utan nu är det min lilla Agnes som är det som kommer först.
Ofta kan jag ligga och bara titta på henne, smeka hennes kind och bara le. Hon är våran.


Vårat troll är nu 10 veckor och hon utvecklas för var dag. Hon skrattar med hela ansiktet och gör sig verkligen hörd om hon inte trivs i situationen som är just då. Hon är en glad tjej som skrattar och är nöjd för det mesta.
Hon är världens mamma gris men det är jag med, världens Agnes gris. Jag vill hålla hon i min famn hela dagarna och jag vill gärna att hon kryper in i mig så jag aldrig behöver släppa taget.

Hon sover med oss i sängen för det känns tryggast så. Jag vill ha henne i sängen föralltid men det kommer inte gå, därför har jag hon där nu! Folk säger det är konstigt att man har barnet i sin säng... WHY?!?!?!? Det är ju hur mysigt som helst. Jag anser att jag vill ta vara på den lilla bäbis tiden man får. Det går fort, så innan man ens hinner blinka så sitter hon där på sitt rum med sina tjejkompisar och leker. Plus att det känns konstigt om hon ligger i sin säng. Jag menar hon kommer från ett "ställe" där det varit varmt och trångt! Varför ska hon redan som "ny" börja vänjas att sova i sin säng? Nää gud, hon ska föralltid sova mellan oss om jag så ska tvinga henne!! Hon behöver närhet till miljoner när hon är så liten som hon är. Visst har hon vissa nätter sovit i sin säng men då har jag sovit dåligt eftersom jag inte har samma kontroll som när hon ligger i sängen med oss. Är det fel? Sen när hon blir 5-6 månader kanske det är en annan sak att hon ska ligga i sin säng. Men just nu så funkar det bra med att ha henne i sängen och hon trivs och vi älskar det!

Jag vet av ett par nyblivna föräldrar som redan från fösta dagen lägger sitt barn i sitt eget rum! För att dom ska vänja sig... vänja sig till vad? Att få vakna upp ensam när man inte vet ett dugg, man är som sagt ny till världen och det är inte alls samma trygghet i ett rum/säng som i mammas/pappas famn/säng.
Ni få rätta mig om jag har fel, men jag tycker verkligen sånna människor ligger lååångt under flötet.

Ett barn behöver trygghet, värme och kärlek.

Sen en sak är vi noga med och det är att vi inte ska buffa hon till natten. Vilket funkar kanon. Hon lägger sig i sängen med oss, äter och somnar nästan driekt.
Sen på dagarna så är det en annan sak, men då är det dag. Då buffar vi rumpan och hoppar omkring, och det är av den anledningen att hon håller sig vaken så länge som möjligt (2-3 timmar) och blir därav ÖVERTRÖTT! Då buffar vi hon och hon får sova i våran famn eller i vagnen om vi är ute. Men hon är så van dessa rutiner nu så, så fort vi lägger ner henne när hon somnat så vaknar hon och vill vara vaken. Om hon nudå inte somnar i vagnen eller i bilen.
Så just nu är vi inne i en lite fight med att hon ska somna i våran famn och sen fortsätta sova när vi lägger ner henne. Det funkar ibland och ibland inte. Men barn är barn och man får nästa leva efter deras behov när dom är så pass liten.
Sen finns det garantera folk som inte gillar mitt eller vårat sätt men jag gillar inte deras sätt heller.
Man gör det som känns bäst för en själv och det som är bäst för barnet.




Lägga ner?

2010-09-16 @ 15:25:01
Nu är nog tiden kommer för att lägga ner bloggen.... känns tungt men jag får som ingen respons! haha :D
Nä skämt skämt, ja skiter i era kommentarer. Men jag kanske ska lösenordsskydda den? Det har jag funderat på länge. Det finns säkert någon själ där ute som läser den som inte borde läsa den! Men vi få se... jag är velig idag!
=)

Jeppe jobbar, även första dagen "ensam" och det verkar gå bra. Han har bara ringt ett par gånger och frågat vart gatan finns och jag har naturligtvis hjälpt han, när jag vetat själv vart den har legat. Herregud vad det verka finnas konstiga gator i Sundsvall, och gator man aldrig har hört talas om eller ens varit på själv även fast man bott i denna stad sen barnsben!
Kul som sjutton! Man lär sig nått nytt varje dag sägs det.

Agnes Pagnes är en riktig grinpuppa nuförtiden! Herregud vilken röst tjejen har.... bara mamma som duger,( eller så är det så att det är mamma som får ett krossat hjärta när trynet är lessen så hon tar henne från sin far!? )
Men iaf, hon har fått för sig att hon inte kan sova ensam på dagarna (förutom i vagnen eller i bilstolen) utan hon ska ligga på en, gärna i en igen =) men det är ju super mysigt, men det är ju den tiden jag behöver för mig själv..när hon sover alltså! Så fort vi lägger ner henne börjar hon, piggast i sverige och bara skrattar, i typ fem minuter sen är det gnäll och grin pga övertrötthet eller bara allmän trötthet.
Nätterna går hur bra som helst, peppar peppar!. Vi lägger oss bredvid henne i sängen så hon får äta och sen slocknar hon som en ängel. Sover mellan 4-6 timmar sen är det mat och sen 4-6 timmar och sen mat igen.

Just nu sover hon tättintill mig i soffan, men jag vågar inte röra mig! nej nej, nu ska jag sitta här tills damen behagar sig att vakna. =)

Ikväll åker vi hem till umeå. Vi måste hem och ha en lite tid för oss själva känner vi. Det är som lite påfrestande att bo som en lite "lodis" på en madrass i v-rummet hos mamma, men maten är god iaf =) höhö
Så nu beger vi oss hem ett tag och tvättar, packa och bara rå om varnadra.. och det bästa av allt; vi få alla ligga i samma säng och mysa ;P
Men det blir snart bra med allt.
Måste hem även och betala en räkning som jag TROR jag ha glömt, men är inte säker! Så jag hoppas jag har beta den i tid!!

Igår var vi iaf ut till Underbaraste Anja och Amadeus och hälsade på.. fika (men ej påtår på kaffet) ;) haha och snacka lite skit. Så himlas skoj eftersom det var hundra år sen vi sågs.. Men det ska det bli ändrig på!

Nej nu ska lillfisen ha mat tydligen.

Så vi hörs senare folket!







Ville ha dig redan innan jag visste att du var på väg. Älskade dig redan innan du var född. Älskade dig ännu mer när jag såg dig. Såg ditt ansikte och blev förälskad. Ser dig varje dag och jag fylls av total lycka. Jag skulle ge mitt liv för din skull.




Hoppla pollen!

2010-09-15 @ 19:53:42
Hejsan i stugan pugan!

Allt väl folket?
Jag har tänkte att blogga nu en längre tid, men som sagt....livet som småbarns förälder är inte allt för lätt ibland =) tiden finns inte alltid och lusten samt musten finns inte heller. Men idag har jag tänkt att jag ska plinka in lite av varje!

För att börja inlägget med lite positivitet så har vi nu fått en lägenhet i sundsvall! Weeeei
I granloholm, vilket är superduper eftersom det är ett kalas ställe med massa barn och nära till allt men ändå inte. Och absolut inte samma avstånd som i Obbola =) Så life is faaaking good now!
Jeppe jobbar och jag glassar hemma med en grinig liten 10 veckors bäbis! Myser på och skrattar och kramas för fullt.

Så den 1/12 finns vi i sundsvall i en ny lägenhet med nya utmaningar =D

Det älskade barnet växer så det bara knakar om det! =) hon väger lite över 5 kg nu och är värsta biffen. Ingen 3 kg flicka länge...eller jo, men en flicka med snygga valkar som man nyper och pussa på. Hon älskar när man pillar under fötterna och när hon får ligga naken på golvet och sparka lös, speciellt när pappa slår på rumpan och säger tjockis! haha då är det en happy baby.

Hon är ju som sagt förmodligen mjölkallergiker..:( mycket jobbigt och tråkigt eftersom man inte vet hur det kommer bli senare. Men vi hoppas på det bästa. Vi ger hon nu en mat som heter Althera (?) som luktar bajs!
Men Men..

Bråkat för fullt med apoteket i sundsvall idag med eftersom dom verkligen inte fattade att vårat recept på maten kom ifrån en läkare i Umeå. Så mamma nerverna med en galen bäbis högg direkt. Fick efter en längre "prat"stund ut maten samt tillbaka receptet! Jävla nollor på Gripen om jag få säga det själv. Plus att hon frågar om jag har bråttom och jag svarar - Ja hon är galen och hungrig så lite panik är det. Ändå slöar kvinnan på! Men men det gick ju bra tillslut och det är ju huvudsaken!

Har även pratat med F.kassan och det slutade med mer pengar i månaden vilket känna skönt med eftersom vi aldrig vet hur jeppe kommer att jobba, men det löser sig alltid. Finns ju ingen i sverige som har svultit ihjäl säger min mamma! Så inte kommer vi bli dom fösta iaf.. haha

Nä nu börja jag lessna på att plinka så jag ska förflytta mig till golvet där min bäbis och min älskade underbara fästman leker och kramas.
Ska även göra klar lillan för natten, för ikväll SKA jag se efterlyst =) haha

Så nu tackar jag för mig och inom sin tid kommer det bli en bomb med bilder. (läs när tiden och lusten finns)


Och en sak till: Varför kommer inte mina inlägg in som jag gör från telefon in? Jag måste alltid logga in från en dator och efter det finns dom med? Äre så det funkar eller gör jag nått fel?

Ajja tack för alla kommentarer, jag svara på dom senare!
Piss Off

Hej världen! Livet är tipp topp och jag ...

2010-09-12 @ 12:43:14

2010-09-11_20_05 (MMS)

Hej världen! Livet är tipp topp och jag älskar liver! Min underbara familj älskaälskar jag obeskrivligt mycket. Min fästman är världens bästa och underbaraste som finns! Och våran prinsessa är vårat liv. Att få vakna till hennes andetag och hennes leende gör dagen möjlig. Jag älskar mitt barn så mycket att jag ger hon alla stjärnor i himmelen! <30 Vi packar och packar, men just nu är vi i Sundsvall! Ska kolla på en lägenhet i granloholm nu på eftermiddagen, och hoppas vi gillar den :) Älskade underbara unge har även blivit "mjölk allergiker"... Förmodligen, vi håller på att undersöka det nu med en annan fruktansvärt illaluktande mat. Och jag menar verkligen det. Men men bara hon blir mätt och nöjd samt att hon går upp som vanligt. Nej nu ska jag passa på att göra mig klar. På återseende gott folk. Och ni, ni behöver inte kommentera ihjäl er!!!! :D

Meningen med livet, älskade underbara dott...

2010-09-02 @ 14:41:22

2010-09-01_08_10 (MMS)

Meningen med livet, älskade underbara dotter <3