....

2011-01-25 @ 21:15:50
hade en fint inlägg på gång, men det som blåste av när jag sprang in till Agnes!

men iaf, William är hos oss nu ett par dagar och det är sååå mysigt att få rå om han! vi ska hitta på massa bus och bara härja och mysa. imorgon ska han och jens tydligen till pulkbacken och glida lite och jag, jag ska fortsätta städa ja! jenny skulle komma förbi iaf så lite socialt får man imorgon med =) haha
och på torsdag är det drakborgen med mammorna plus alla barn, det ser jag fram emot =O) ska bli meeega mysigt.

har städat och tvättat hela jävla dagen rent ut sagt, men det blir aldrig rent, iaf inte så rent som man vill att det ska bli! hur f*n får man det dammfritt!?! jag menar man slänger omkull sig i soffan och ser ett helt jävla konkalong men damm som så fint landar på bordet.... happ bara till att ta fram trasan igen då! vi dammsuger soffan dagligen och mattan och allt som hör till, men nej nej! Det försvinner inte! kan man inte köpa ett medel som dödar all damm?!

så VARJE dag dammsuger ja plus dammar! och ca var tredje dag torkar jag golven... är jag galen eller bara jävligt hygienisk!? det är frågan det.

man har ju några tvångstankar sen man va preggo men det får man leva med. tex att dosorna måste ligga rätt och att det ska vara undan plockat och diskat och fint innan det är dags att sova. finns det nått skönare att få vakna till ett "rent" hem? Neee trodde inte det heller!

iaf, känner att jag tänker bojkotta storbokstav i början på menningen men så få det bli. orka hålla in knappen lixom! daaaah.... justja

linda va här en sväng på eftermiddan och bjuppade på en teeeeeemla.... sen nu ikväll kom systrami (nattis) med Felifjoxen och härjade lite.
när dom två är med varandra är det full rulle med spring, gap och intag av föda. så jag undra ja hur man kommer må efter våran tripp till fjällerna som kommer att ske i april! har ont i huvudet redan nu ja

men det kommer bli så mysigt, vi är så många som kommer åka till typ världens finaste stuga. åhh den är så snygg! ja kommer knäppa miljoner kort och visa er sen vilken lyxlya, typ samma lyx som jag har till vardags men ändå.. jag längtar så jag dör! =) haha

ne folket, nu ska ja natta william och sen gosa ner mig i soffan med den lilla vita innan mister j kommer hem från jobbet.
imorgon är det en ny dag med nya utmaningar...
nääää men nu ser ja ju att william har somnat i soffan här, hur löser vi detta? inte orka ja lyfta in han i sängen eller, jag orka ju knappt lyfta mjölkglaset.
ajja det få bli nästa projekt det!

känner att detta va en meningslöst inlägg men whata faaaak!
du läste ju så.....

Fosterställnig!

2011-01-24 @ 10:48:46
Ja som ni alla vet så var ju Agnes hos sin morfar och momma fre-lörd! Och allt var kanon, vi bara myste oh gjorde allt i våran egna tackt, inte något "ansvar" vi åt kina och sen åkte vi hem och låg i soffan och glodde på film till sena timmen! Vi hade ju planerat att iaf gått på bio eller ut och äta, men nää vi ville vara ensam med varandra och inte göra ett dyfft! och det va så skönt, tills det vart läggdags, jag grät i fosterställning hysteriskt typ i min mans famn och det gjorde så ont, så jävlans ont att inte ha henne liggandes bredvid oss! Gaaah, jag trodde allvarligt att jag absolut inte skulle klara av natten. Men efter ett par timmars gråt och Jens pratade mig till rätta och efter att jag tog med en lååååååång funderare så somnade ja! Vaknade två gånger och skulle kolla till Agnes men där va det tomt.....
Så jag vaknade vid 8 och kunde inte sova mer, så vi låg i sängen och kollade på tv och käkade frulle och steg upp vid halv elva!

Och när vi väl kom till Pappa min och skulle hämta henne, så var det som om att hon inte ens visste att vi varit borta!
Hon var som vanligt och bara skrattade. Jag som hade sett en bild framför mig att när vi kom in så skulle hon sträcka sina armar efter oss och ropa maaaammmaaamaa papppaaaaapapa! Som hon annars gör när vi typ sitter i soffan och hon sitter på golvet!
Men nej, hon var helt obrydd!
Men som sagt, det gör nog mest ont första gången man lämnar henne. Hon har ju aldrig varit ifrån mig (förutom när vi flyttade) så kanske nästa gång (läs om hundra år) så går det nog bättre =)
Haha

Nej nu väntar jag på Jenny och Sandra som kommer med sina troll Alica och Wincent och vi ska minsann traska ner till Maria och Freja och doppa ansiktet i massa fika eftersom Freja fyller 1 år idag =)

På återseende!

Skratta?!

2011-01-18 @ 19:44:20
Just nu vill jag bara skratta, skratta så jag få ont i magen och så att tårarna sprutar! Men det går ungt på den fronten. Jens, min lilla humorist sitter och leker med tv-spelet så av han får man ingen rolig kommentar just nu ifrån! Men jag ska mjuka upp han eller reta upp han då brukar han å mig att skratta...

Iaf, idag har det varit en lugn dag. Varit ute på en prommis till ica (500 m) och hämtat ett paket, plockat undan hemma (för ovanlighetensskull) roat Agnes som har börjat blivit en trött tjej på kvällarna, vill gärna lägga sig halv sju men icke icke, då blir hon pigg om två timmar och tror det är uppstigning. Så idag kämpade vi med henne till iaf 19.20 ca! Hon satt i bärselet hos pappa och myset medans jag plockade, igen!

Nu sitter vi i varsin soffa som två mähän och ja, inte gör så mycket!

Nä men det var väl allt på dagordningen ? Hmm ja
eller nej, Idag fyller ju min älskade syster 23 bast! Grattis till henne, ingen fika idag utan det blir till helgen. =)) GOTT SOM FAN!
Tur jag har börjat med pulvret då....... eller?? Nej inte riktigt än, måste ställa in mig mentalt först! Och äta upp mig lite till, så det finns nått att ta av ;)

Håller även på att fixa en tatuering, sååååå jävla snygg och sååå jävla perfekt!
Kan inte avslöja nått än men ni kommer bli så impad ;) hahaha

(en potatis på armen)?
Ja det få tiden visa.

Ringde även idag till mitt jobb och sa att ja nu va redo att börja gästspela lite lätt. Men först måste jag fylla i ett papper annars blir jag återanstäld nu (?) njaa idet vill ja inte... inte än iaf! =)
Men står erbjudandet kvar sen så tackar jag absolut inte nej... jag vet inte hur det funkar det dära så jag måste ringa min boss imorgon och kolla med henne.
Ska även vara en hurtbulle imorgon tillsammans med Maria, vi ska gå till bergsåker! Gaah jag känner redan nu hur det kommer att bli i mina ljumskar imorgon kväll. Har fortfarande problem med (foglossningen) När ska det gå till sig då?
Och säg för fan inte att ja ska träna upp det, för det kommer aldrig gå! Jag kan knappt gå till ica (500m) utan att jag är avliden....
Nä det ska ja ta med bvc kvinnan.
Nu skriker Ben&Jerry idag igen!

Moget beteende......(?) och massa mer!

2011-01-17 @ 22:09:37
Kan börja med att säga Hej världen, jag har lite stav problem som ni kanske märkte i förra inlägget och det för det.. det är nog enbart för att jag har så mycket i huvudet vilket då leder till stress samt att mina fingrar inte alltid vill som jag vill! Men det får ni leva med, ni är nog så pass kloka att ni förstår ändå (?)

Har lite smått och gott att dela med mig av så jag kommer göra stycken som består av olika saker.
Så nu reser v iväg till Min lilla värld där det händer mycket saker just nu...

Punkt 1
Agnes har ÄNTLIGEN fått sin första tand och det har tagit tid. Många dreggellappar, många sömlösa nätter, mååånga svordomar (från mig av trötthet) och en jobbig period för Agnes själv!
Igår ploppade den upp och tjejen är gladare och pillar på denna tand och biter sig i handen så hon blir tok lessen eftersom hon inte har fattat riktigt vad det är, men känna det ska hon! Nu är våran tjej officellt en stor tjej som använder tandborste... eller ja från och med imorgon. För vad jag har hört så ska barn som fått tänder nästan direkt få bekanta sig med en tandborste så dom sedan vet vad som komma skall med den!

Punkt 2
På freda ska Agnes sova hos sin morfar och momma Jeanette vilket är vääääldigt klyvet.. klart det kommer gå super men kommer jag kunna slappna av? Hmm det är la fråga det! Hon kommer ha det super mysigt och det kommer jag och Jens oxå ha, men det är första gången vi är utan henne! Gaaah... men jag ska slappna av och inte ringa för jag vet att dom ringer om det är nått! Och det kommer att bli så skönt att få sova och bara få göra nått med Jens, det behöver vi nu efter en svår tid. Vi ska ut och käka och gå på bio... sen då? Hur ska jag kunna somna utan att få ligga och hålla min älskade tjej i handen? Och det är definitivt inte samma sak som att hålla Jesse i handen, godzilla handen mot en len lite hand...naaaw mammas älskade älsklings tjej.

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar denna varelse. Fy när jag tänker på henne och tittar på henne blir jag varm i kroppen, det pirrar och jag vill bara pussa sönder henne. När hon lagt sig för natten vill jag bara plocka upp henne och ha henne i min famn!Hon är alltid glad, mycket sällan ledsen och gnällig ( enbart nu pga tänderna) men annars en nöjd flicka. Hon charmar alla med sitt leende och skrattar hela dagarna. Har jag varit på toa och kommer ut lyser hon upp som en sol och sträcker sig efter mig...(det kallar ja uppskattning och en drill dra ja på en minut) När hon kör på mina hälsenor med gåstolen och drar i mina kläder när jag lagar mat eller diskar så vill hon komma upp i min famn och vara med. Hon är en fördjävla härlig unge. Hon har sina hyss (dra i gardiner, välter kandilaren, dra ner duken, slå på tv och i bord, dra ut kontakter, jaa you name it... ) men jag kan aldrig bli arg. Det gör ont att säga Aj Aj för hon vill ju bara utforska saker... Och varför ska barn alltid utforska dom farliga sakerna? Fel och leka med en nallebjörn eller en leksak man ger dom, nä den slänger vi på golvet och pillar med kontakten, det är lite mer spänning i det!

Punkt 3
Jag har nu tagit ett beslut här i livet som jag själv känner är rätt. Jag har valt att tagit ut min tung piercing!!!!
Det va ju ändå ca 4 år sen det kom till och nu är jag less på den. Eller ja, den är ju inte ivägen men nu är jag mamma och ska inte ha onödigt med metall i kroppen! (har redan tillräkligt efter min operation i anisktet)
Och som Linda sa idag det va poppis och roligare när man va 23! Sååå sant så min kära vän. Du är en klok kvinna du. Sen försör den ju tänderna med.....
Det är moget gjort av mig att släppa dessa fasoner! Naveln då? Hmmm njaaa inte riktigt än va? Den fick jag av min mamma som present när jag skulle gå ur 8:an (?) kanske! Plus att den syns inte nu.. om jag säger såhär, jag har fött barn! Hajjar ni då? ;P haha nä så farligt är det inte, men man ser iaf att det glimmar lite mellan valkarna!

Nää nu tror jag att punkterna på denna dagording har tagits upp och ja känner mig nöjd!
Nu ska ja mentalt förbereda mig inför fredagen men att köra ansiktet i en Ben&Jerry och sen sova.

Imorgon står inte mycket på dagordningen men nått kommer vi nog hitta på.
Ja justja, jag va ju till röntgen idag med käken.... för ovalighetensskull. Nu ska jag tydligen göra en till MR vilket känns jobbigt eftersom jag ska ligga i en tunna helt stilla över en timma och jag har lite svårt med trånga utrymmen, så jag sa idag till kvinnan att ja jag är inte stor ja, så mamma ska med! och det tyckte hon lät som en bra idé! För när man ska göra sådana saker så kommer barnet tillbaka och man vill ha mammaa vid sin sida, så sa kvinnan! 


Nej nu ropar Bennsan&Jerrasan efter mig!
På återseende!

Bättre sent än aldrig, men jag ska inte vara sämre än alla andra! Enjoy...

2011-01-13 @ 10:19:22
Mitt år 2010 i ord


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Helt klar den 7 Juli då våran älskade älsklade prinsessa kom till oss

Höll du några av dina nyårslöften?
Njaaaa, borde man göra det??

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Jaaa, typ tre st med!

Dog någon som stod dig nära?
Nope, and thank God for that!

Vilka länder besökte du?
Sverige, Hade inte tid med nå resande

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011?
Ja det kanske är att få jobba!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Födde barn.

Vad var din största framgång 2010?
Var nog att jag blev mamma.

Största misstaget?
Fröken gör aldrig misstag...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk jo, men inget farligt.

Bästa köpet?
Den extremt braiga bilen vi köpte i october, saab 9,5!!!! Eller?

Vad spenderade du mest pengar på?
Min Familj.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att vi blev tre <3

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Waka Waka helvete låten! (Shakira med höfterna som min man så fint säger)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det var nog lite upp och ner med den biten, hormoner, lessheten, tjock och hemlängtan! Men annars pigg

Vad önskar du att du gjort mer?
Tog allas ordrar om att vila mer innan vi fick Agnes

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gnällde och grinade på min man ;)

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen.

Blev du kär i år?
Jag är lika kär nu som jag var samma dag jag träffade Jens!

Bästa boken du läste i år?
???

Största musikaliska upptäckten?
Mig själv!!!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma med familjen och åt mängder av gosaker


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Säkert, men jag är nöjd med 2010

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Soft i mjukbrallor smällfet och bara mysig

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade nog inget nytt folk, förutom gamla bekanta som jag umgås med nu och det är trevligt =))

Årets besvikelse?
Ja det måste ju ha varit att jag inte vart miljonär!


Men det bästa med hela året var att jag och min man var föräldrar till världens vackrast goklimp

Klumpen!

2011-01-10 @ 21:36:33
Var idag till bvc och kollade in Agnes Längde och vikt...
63,5 cm
7440 gr

Ojoj sessi har gått upp lite drygt 800 gr på tre veckor =) hahaha Denna välling gör underverk!
Nu har mammas sessa valkar som man bara vill borra in sig i och pussa på och nya i =))
Hon har även lärt sig sitta!!! Gaaah från att knappt har orkat eller klarat av att ligga en "längre" stund på magen så sitter tjejen ensam, ja vi sitter ju såklart med henne på golvet om ni inte riktigt förstod det... men ändå! Hon är grym mammas tjejen.. Bvc Anna sa även idag att hon är MYCKET tidig för att vara 6 månader. Vi pratade om hennes sömn och hennes "ångest eller panik attacker" hon får när hon sover vilket tydligen var drömmar och intryck, det var tydligen vanligt vid 8-9 månaders ålder!
Så ja, hon va impad och stolt över att hon va så pass tidig och glad och det värmer ju hjärtat miljoner gånger =)

Annars då? Jo nu har vi slutat hel med Altheran (ersättningsvällningen utan mjölk) och kör endast vanlig välling och barnmat samt våran mat gnager hon på. Lax och potatis älskar hon! Och ja, hon älskar all mat, allt som går att äta gapar hon och sväljer.. haha

Ang olyckan som inträffade här i början på detta år är nu anmält till både försäkringsbolgaet och MittHem. Jag sa som det var att vi absolut inte var ute efter pengar eller nått sånt utan vi gör detta enbart för att det ska finnas på papper att det hänt och att vi hoppas det aldrig händer igen. Men vi fick iaf 3000 kr av dom och dom har bett om ursäkt miljoner gånger och nu har vi iaf rett ut det =)) Så nu är vi alla nöjda!

Har beställt kläder till prinsessan och till Gubben och själv vart jag utan, men vad gör det? Jag är bara glad att dom får kläder =)) Jag köper nått till mig själv när jag har nått min normala vikt...
Ja som ni kanske förstår nu så har jag passerat den där fasen med att jag är/var nöjd med mig själv. Så nu går jag runt bitter som en apa och bara gnäller och bråkar om mina hg jag har på mig som ska bort! Så nu har jag lagt upp en plan...
Tyvärr måste jag dårå bryta mitt nyårslöft som var "att äta mycket mycket mer gosaker" =((

Nej nog om detta, nu kom min älskade älskade slagpåse hem så jag ska fortsätta lägga upp min viktnedgång tillsammans med han... ja inte kan jag göra det om han inte säger vad jag får äta och inte äta och hur mycket jag ska träna och bla bla bla bla bla. Han är ju ändå Dietist och har tränat en hel del i sina dagar, så han är min PT!

Tack för mig // Tjockisen

Äntligen har det kommit ut.....

2011-01-09 @ 19:03:28
Jag är nog gladast i världen, äntligen har det kommit ut och spridit sig! Ja folket, jag är äntligen förkyld!
Jag har varit hängig i flera flera veckor men det har aldrig brytit ut... men nu äntligen har jag blivit förkyld.
Nam Nam

Iaf har en fråga ja; Varför kan jag inte se hur många som läser min blogg? Den har som hängt sig på september månad? Vem kan ja kontakta, jag mena detta är ju skit viktigt!
Snälla hjälpa mig att slippa ligga sömnlös visa nätter...

Iaf, Jens jobbar (jävligt ovanligt) och här sitter jag, Agnes far runt som en gasell på golvet i denna stol och snart ska ja bädda upp ett täcke på golvet så vi kan leka och gosa och bråka en stund!
Damen har nämligen fått strikta order från högre makter (mig) att hon ska hållas vaken till 20-20.30! Åhh den sista timman vill jag bara ge upp, men jag biter ihop!

Dessa tänder, sluta plåga oss och kom fram, GAAAH två jobbiga nätter och bara gnäll på dagarna. Jag är trött nu på detta!

Ikväll ska jag testa lite ibumetin och se om hon kanske slipper vakna av att det gör ont och kliar. Det går inte att trösta henne, hon är hyseriskt lessen! Kan det vara drömmar? Plus dessa tänder... tur dom oftast bara har "problem" med den första och sen i regel brukar dom ploppa upp... I REGEL SA JAG! sÅ NI MORALMORSOR SOM HAR ETT BARN ELLER FLERA SOM HAFT PROBLEM MEN FLER TÄNDER..... OTUR!
Tiden får visa hur detta kommer att bli. Men vi kämpar på, eller jag kämpar på Jens måste ju sova eftersom han jobbar så ibland är man piss förbannad och vill bara lägga sig ner och dö!
Men det kanske hör till.

Nej nej nu kallar plikten för lite kvällsmys innan sängen.
Och imorgon ska vi äntligen till bvc och göra en kontroll längde, hoppas hoppas tjejen växt på längden...på bredden har hon växt hur mycket som helst! Det gick fruktansvärt fort fram 56-62, idag rensade jag ut hennes kläder och det gjorde lite ont att he iväg dom små små små söta byxorna och bodysarna =(

Nu är hon hysteriskt uttråkad och åker in i väggen så dags att maka rumpan!

Jajaja

2011-01-06 @ 10:30:27
Dagarna bara rullar fram. Vi har mest haft mysdagar nu eftersom Vi inte riktigt är oss själv känns det som. Vill inte vara ute och flänga med Agnes i onödan iaf förens bulan har lagt sig så man vet att det är på bättringsvägar. Hon är mestadels gnällig men det sa doktorn att det nog beror på smärta. Så fort man höjer röster hoppar hon till och blir lessen, så hon är nog lite skakis fortfarande.

Men hon är pigg oxå, och då är hon pigg. Springer  denna j*vla gåstol snabbt som sjutton och river allt! Det är soprent hos oss nu =)) haha
Hon har förstört båda prassel lamperna så dom kaserades igår isamband när julen ÄNTLIGEN fick vila i en låda!

Idag blir det en ligga hemma i soffan förmidda iaf tills pappa kommer hem från jobbet. Sen måste vi ge oss ut på affären och handla lite och det skulle ju inte sitta fel att dra en vepa på IKEA efter en persien (?)

Jag har ju som tur är ett underbarn som ALLTID sover till minst nio.. iland längre så jag ska egentligen inte gnälla, men satan kroppen börja säga ifrån av stress och sömnbrist! Då är det alltså sömnbrist eftersom man ALDRIG får sova en hel natt, utan kickan vaknar oftast en stund mitt i natten och vill hålla igång (typ en timma) och sen passar jag och jens på att få lite egentid när hon somnat men vi kommer aldrig i säng förren midnatt! Gaaaah och jag som har varit enn 21-kvinna...

Nej nu ska vi slänga i oss nått i magen sen blire mys i soffan, på återseende folket!

Men vilken start!!

2011-01-03 @ 18:39:44
Verkligen absolut inte en bra början på 2011!
Igår (2/1) vart det en händelserik dag... gud vad vi vill glömma allt som har med 2 januari att göra.
Som sagt, det hände en olycka, en fruktansvärd olycka här hemma... Men vi mår alla tre efter omstädigheterna bra iaf på utsidan men på insidan är det kaos!
Som tur är så är Agnes så pass liten att hon förmodligen inte var medveten om vad som hände, eller kanske just då men idag tror jag inte hon har en anning om vad som hänt.

Iaf nu har vi dragit igång ett j*vla liv men vi vill verkligen inte ha ut nått för det som hände, utan enbart att personen i fråga ska vara medveten om att olyckor kan hända, och det hände men det gick bra MEN det kunde ha gått åt helvete dåligt med!
Har suttit i telefon hela morgonen och sen en visit på sjukan idag igen. Men vi är alla hemma och mår som vi mår. Vi lever i en dvala och i princip bara går runt runt runt och tänker på saker som KUNDE ha hänt, vilket man inte ska göra men det kommer upp bilder framför en och tankarna tar över!!

Nu sitter iaf Agnes i sin stol och har fruktansvärt roligt verkar det som.. hon skriker, pratat och framkallar hostningar (?) men så äre. Hon har även varit så snabb att hon har rivit sönder min "prassel"-lampa ordentligt nu och hon älskar att dra runt på Kandilaren... och hon utnyttjar även som andra ljuslykotrna somväskor, hon stoppar in armen i dom och åker runt med dom som en jaa, en väska! Plus att när hon får på tok för lite uppmärksamhet så kör hon in ansiktet i soffkanten där det hänger en filt och vrålar allt vad hon kan!
Men hon är underbar vårat barn
Kärleken är obeskrivlig och fick ja så skulle ja knyckla ihop henne till att vara en bäbis resten av livet och bara få ligga och mysa och pussa på henne <3 våran älskade älskade unge!

Jens jobbar och när han kommer hem ska vi koka majs och käka majs så vi kräks =)) sååååå jävla awesome!

Nej nu ska lillan hoppa i pyjamas sen blir det mängder med mys innan hon ska få slå igen sina underbara blå!