26 Juli...

2011-07-26 @ 08:18:11
Vart är sommaren? hallå?!??!?!
Är den ynka lilla j*vla värmen över nu eller?
Som man har längtat efter att få gå avklädd men icke icke, vi har varit på badstranden 3 gånger denna sommaren..
Nu är det dags igen att plocka fram vinterkläderna och tvätta upp dom så dom är redo att användas.

Känner att jag verkligen inte har någon som helst blogg intresse. Så nu tror jag att jag lägger ner den ett tag!
You never know when im back... höhöhö

På återseende!

nu åker vi till Umeå och hälsar på stora f...

2011-07-22 @ 18:23:08

imag0014 (MMS)

nu åker vi till Umeå och hälsar på stora familjen där. ska bli lite små mysigt att få komma bort ett tag efter all stress och massa jobb som har varit och ladda batterierna tills nästa vecka då det är massa jobb igen. på återseende ! have a najs häääälg....

Hallå Hallå...

2011-07-20 @ 01:59:14

...du där ute i denna varma sommar kväll!
har ju förövrigt sagt tre hundra femtioelva gånger att jag ska bättra mig på bloggningen, men ack så jag har bedragit er och mig själv! jag har verkligen inte tid att sätta mig utan det få vara som det är. jag skriver i mån av tid och duger det inte till herrskapet kan jag tyvärr inte hjälpa er.
som småbarnförälder som man är så är man en trött person, vi lägger oss redan vid 20 tiden för att glo på tv och ögonen stängs redan vid 21 tiden...

men iallafall, just nu har jag tid då jag sitter på jobbet och har absolut inget att göra på en kvart. alltså ger jag er mig fikarast till att uppdatera er om vårat liv.

marängen har ju fyllt 1 år och döpt sig (7 juli) vilket gick enligt planerna, förutom att hon gillade att få namnet Angelica Agnes, hon skakade på huvudet då prällen frågade vad namnet skulle bli... Rart barn!
allt var så fin och jag grinade väl som en lite kärring men så fick det bli.

nä nu tappade jag lusten för nu känner jag hur fruktansvärt trött jag blev.
nu ska jag ta dom sista 5 min till att göra ett par armhävningar...

Hejsan

mammas älskade finaste vackraste ägodel! A...

2011-07-14 @ 19:50:56

imag0002 (MMS)

mammas älskade finaste vackraste ägodel! Allt rullar på och vi mår finemang. Imorgon när tid finns ska jag blogga lite mer och berätta om vad som hänt och om vad för underbart som komma skall... så häng med imorgon! Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan av tystnaden och den gudomliga maten syrran och Robban bjöd på idag. paltkoma.se !!! tjing tjing biiitches @-->---

5 Juli..

2011-07-05 @ 08:14:14
För exakt ett år sen satt jag och min älskade på spänn på våran balkong hela dagen och bara funderade och funderade, grät en skvätt och var bara allmänt lycklig. Imorgon (6 Juli) var Agnes beräknad och jag kände på mig att jag inte skulle gå över tiden så mycket. Jag kände efter om jag fått några förvärkar med det hade jag tyvärr inte. Men eftersom det var första gången man var gravid så visste man ju egentligen inte så mycket av den biten iaf.

Vi gick och väntade och väntade men inget hände. Inget mer än att jag kännt mig så fruktanvärt konstig i kroppen men det trodde jag var pga nervositeten inför det som skulle komma. Iaf den 6 juli hade vi tid hos min Barnmorska för dom vanliga kontrollerna.. vilket då visade att jag hade fått hanvandeskapsförgiftning!

Så hon skickade in oss på BB/Förlossningen för mer kontroller och visst var det så.. För att beskriva känslan så kändes det som om jag gått på tok mycket droger då kroppen bara rusade medans huvudet va lojt som en banan (fattar ni) jag hade massa äggvitor i urinet och ett blodtryck på lite över 200/100 så jag vart ombedd att åka hem och VILA VILA VILA dom ynka timmarna som var kvar eftersom jag skulle få bli igångsatt dagen efter (7 juli) så hem igen, eller ja vi tog oss en golfrunda innan vi åkte hem eftersom vi nu visste att det var absolut sista gången på väldigt länge som det bara var jag och Jens.

Sen hem, men vad gör man hemma då? Packar och packar inför den lillas hemkost, grinar massor och försöker verkligen få en gnuttas sömn. Vi gick och la oss mega tidigt eftersom det förmodligen skulle bli en låååång dag.



Fortsättning följer för nu vaknade marängen så nu blir det lite morgon grin eftersom jag måste byta blöjan. Och det gillas verkligen inte utav fröken!
Sen ska vi mysa mysa mysa och fortsätta med all bakning och allt som hör till..




2 år av oändlig kärlek <3

2011-07-04 @ 07:04:01
Idag är det två är sen jag och Jens fann varandra och sen dess har vi suttit ihop.
Två år av oändlig kärlek med både motgångar och framgångar.
Jag älskar dig min pärla från solen till månen och tillbaka igen.
Du är mitt allt och betyder mest för mig.
Du har givit mig den absolut vackraste dottern och dom absolut finaste stunderna man kan få uppleva.
Vi har haft våra motgångar med men dom har vi klarat oss igenom. Nu har vi bevisat att vi kommer kunna klara av precis vad som helst.
Du är min prins och jag din prinsessa.
<3
Du är min hjälte min idol min bästa vän och du är min man!
Jag är den lyckligaste personen som finns och jag är som nykär fortfarande. Det pirrar i min mage när jag vet att "snart får jag träffa dig"
Du gör allt för mig och allt för Agnes och du är det absolut bästa pappan och mannen som finns.

Nu ska vi njuta av allt vi har och allt som kommer!
Min kärlek till dig är obeskrivlig, glöm aldrig det
JENS ANDERSSON





 

det finns verkligen folk och fä hurrni!

2011-07-01 @ 15:04:11
Herregud, jag tänker inte låta detta försöra min redan sjukt försörda dag, men detta ska inte få mig på mer depp humör.
Har fått massor av kommntarer ang mina förra inlägg om det där jag skrev om förtal och att man inte ska Namnge eller prata skit om en annan människa i sin blogg..(men dock inga jag tänker publicera)
Gör jag ert liv mer lyckligt och mer intressant så tackar jag för det ;) heja heja mig själv antagligen!

NJUT FÖR FAN!



Mammas älskade skatt! Nu är det knappt en ...

2011-07-01 @ 10:48:10

mms_img64491 (MMS)

Mammas älskade skatt! Nu är det knappt en vecka kvar tills denna maräng fyller 1 år! Min älskade lilla vackraste ägodel. Det finns inte ord som kan beskriva min kärlek till dig Agnes. Jag älskar dig från solen och månen och tillbaka igen och massa mer <3