Just nu saknar jag denna tjej så det gör o...

2011-05-25 @ 06:53:28

mms_img29357 (MMS)

Just nu saknar jag denna tjej så det gör ont. Agnes somnade vid 20 tiden och sover än, vilket innebär att jag inte träffat henne på 11 timmar. Just nu vill jag bara plocka upp henne och mysa ner mig i sängen med na!

Tröttheten slår in..

2011-05-18 @ 19:11:44
Ja inte vet jag men äre normalt att man som småbarnsförälder lägger sig i sängen redan strax efter 19.00? Nä jag vet inte alls ja.. men jag ska tala om för er att det gör vi. Och så jävla skönt äre med att få hoppa i pyjamasen och ligga i sängen och kolla på ett meningslöst program, bara för att!
Men man somnar aldrig förrän efter 22.... gaaah det är jag arg över. Jag som hade en period där jag somnade vid 21. Och så utvilda jag var på morgonen då!

Känner att jag vill ha tillbaka den sovtiden för det va awesome!

Har ju som sagt vunnit kläder på tradera som vi hämtade ut idag.. ÅH HERREGUD VA MYCKET DET VAR! Shiiiit kompis asså... och för en peng under 100 lappen är vi massa kläder rikare, och hur mycket som helst som var oanvänt och tillomed prislappen satt kvar. Så där har jag gjort ett kap serru ;)

I helgen ska vi.........................*hemligt* och det kommer bli så underbart!
Mer säger jag icke.
Men efter helgen kan jag berätta ;)

Mammas stora/lilla tjejen blir snart ett år (6 veckor) och tiden bara springer förbi.
Hon kan nu säga : Tack Hej siiiissss Mamma och Pappa fast på sitt språk där alltid första bokstaven saknas. Hon är jävlans tidig när det gäller det. Men hon vet nog kanske inte vad det innebär än iaf. Men så fort det kommer någon vinkar hon och säger eeeeej och när någon går säger hon det med. Sen när hon ger oss någonting säger hon aack ack.. mamma och pappa säger hon hundrafemtioelva gånger om dagen så det tycker jag hon borde förstå meningen med nu.. hahahahaha
Hon kryper sedan ett par månader tillbaka och reser sig oxå upp. Går runt bordet och ja ni fattar. Har tagit två tre steg utan stöd men det var nog bara på tur det. Hon går med allt som hon kan putta framför sig. Speciellt dammsugaren för den står städndigt framme ifall en olycka skulle ske ;)
Hon har 5 tänder och två på väg ser det ut som.
Hon är världens gladaste tjej och skrattar jämt, till allt även om det är ett fejk skratt ;)
Hon grinar hysteriskt när hon väl grinar och är missnöjd.
Hon skriker med denna förbannade ljusa höga röst ständigt och hon skäller på oss om vi säger AJ AJ till henne.
Hon älskar att kasta och sparka på bollar, leka med telefoner och kasta dosan i golvet. Hon hatar som sagt att bli tillsagd och denna tjej kommer bli en bestämd envis dam som vi kommer har många disskutioner med!



Mammas tjejen bara två timmar (ca)


traderaaaa..

2011-05-15 @ 09:25:37
...is my best friend.
Gud vilka kap man kan göra. Det är nästan bättre än Erik!
Jag har fyndat massa kläder till Agnes eftersom fröken verkar sticka iväg nu i storleken.. hon har haft 62/68 nu i säkert tre månader men nu börjar brallorna bli lite korta i bena så jag har fyndat massor i 74/80.. haha
Ja, vi har en LITEN tjej men en LYCKLIG tjej! Hon ligger på en 4-6 månaders nivå i längd och vikt men det var inget vi behövde oroa oss för sa BVC Kvinnan, hon följer sin kurva och mår utomordentligt bra!
Och hon är en aktiv tjej som gärna inte vill sitta stilla.. vi får tillomed stoppa ner henne i gåstolen när vi ska duscha, annars är hon där och plaskar med vattnet som rinner från rören och käkar gärna ur kattlådan när vi inte har henne uner uppsikt. Men barn är barn, så är det bara. Just nu sitter hon inne i vårat sovrum och drar ut alla böcker och alla tidningar och river sönder det hon känner för. Men det är ingen idé att gå dit för hon är där igen om en minut. Hon leker mest hela dagarna med Håkan (Katten) och det trivs dom båda med.

Hon sliter i denna katt i svansen, öronen och benen men han trivs med det verkar det som eftersom han söker upp henne och kurrar bara när hon "pillar" på han


Som jag befarade igår i mitt förra inlägg så gav vi upp vid halv tio och tog upp Henne för att söva om na.. vilket gav resultat, typ 22.15! Men men hon somnade ju om...

Nu ska jag göra nån nytta här och börja plocka och dona (för ovanlighetensskull) sen ska jag nog ta mig en prommis (?) eller kanske bara slöa på soffan tillsammans i mån av tid. =)
Agnes är sååå duktig på att roa sig själv så man får lägga sig på soffan och glo på tv då.
Hon vill gärna inte leka med oss utan sätter vi oss med henne så sticker hon till ett annat rum, är det inte ett tecken på att hon då vill leka ensam med sina dockor och tidningar? haha


.....

2011-05-14 @ 20:50:40
Nä just nu är jag sååå jääävla arg så det finns inte. Agnes har vaknat pga att grannarna borrar men verkar inte fatta hur man gör utan dom borrar på nått helt annat vis en hur än normal människa gör.
Jag kör borrj*vel i halsen på kvinnan snart... Nu tror Agnes att hon bara har vilat och ligger i sängen och sjunger,gråter,pratar, slår i väggen...ja you name it. Jag försöker ignorera henne men hon blir hysterisk mellan varven! Åhhh hon som brukar sova så bra!
Hon får ligga kvar i sängen så länge hon är "nöjd" men saken är den att hon kan hålla på såhär nu fram till ja säkert 23-00 ikväll!

När människan vet att hon bor väg i väg med en familj som har ett barn/bäbis/maräng ja ;) Då börjar ma väl för fan i hela j*vla himelen inte och borrar halv nio på kvällen!? Äre normal det?
Även att hon gör det ENBART för att "jävlas" men sån är hon...

Hon tror jag är ett barn och kommenterar ALLT jag gör.. lägger jag en bajsblöja i en påse utanför MIN MIN MIN dörr så är hon på mig!
Kommer någon hit och har bilen igång 20 sekunder så gormar hon om avgaser. Hon hejar bara när det behagar henne, hon blänger och ja allt som kan få en att verkligen inte gilla sin granne..
Jag börjar tro att hon har ett behov av att få tro att hon är min mamma. Hon bankar i den där jävla väggen om nätterna när Agnes är ledsen men hennes son han kan ha fest han till halv 4 på morgonen. Men jag är inte sämre, jag bankar tillbaka... så jävla hårt ska jag tala om så tavlerna hoppar från väggen!
Nä nu äre stopp, jag är ingen barnunge och jag ska försvara mig själv och min familj.. nästa gång jag springer på henne i loftgången så ska jag ta henne. Kan hon säga ifrån så kan jag med. Bara för att jag är 25 och hon är 45 så äre asolut ingen skillnad.

Nu ska jag återigen göra ett nytt försök att få Agnes att somna om... Wish me gooood luck!

Vuxenpoäng....CHECK!

2011-05-14 @ 13:53:56
Jojomensan...kan ju börja med att tala om att det gick AWESOME förra helgen när jag gästspelade på strååken. Allt var i sin ordning och jag var ju som sagt tvungen att börja chefa direkt.. haha men dom andra duvorna överlevde serru =) Allt gick så bra så och jag längtar tills nästa gång jag får jobba =) man fick tillbaka glöden av att jobba efter drygt 1,5 år hemma. Personligen tycker jag att alla borde få 1 år tjänsteledigt för att få tillbaka glöden. ;)

Idag har jag tvättat och tvättat och tvättat samt sugit golvet och bonat dom och fått fram den rätta kulören på möblerna genom att dra av dammet! Herregud, jag gjorde ju samma sak igår men ack så fort det blir skitigt när man har barn, katt och man! Att dom aldrig lär sig att plocka undan efter sig, speciellt den lilla damen som bor här... gaah fram med allt sen drar hon och rent ut sagt drar sönder alla böcker och tidningar. Våran egna lilla huligan vart iaf riktigt förbannad idag och skrek rak ut när mamma tappade humöret och sa åt henne.. då kröp hon in på sitt rum och puttade igen dörren och satt där och skällde.. haha men så kan det blir när man måste hänga tvätten tre gånger för hon drar ner den.. då blir man lite ur balans när man har annat att pyssla med!

Men efter en minut tittade hon ut och skrattade och var glad, sen va det bra med det. Sen på med nästa hyss men det får man väl ta..barn är ju barn och dom måste ju utforska ALLT!

Chensen jobbar (ovanligt) så nu är vi solo tills ikväll och sen jobbar han imorgon med.. så vem vill leka? haha
Snart kommer iaf Linda med familj och härjar med oss ett tag så det är ju typ trevligt ;) Moahaha


Nä om man kanske ska ta och hänga den sista j*vla maskinen och fundera ut ett tvättschema så man slipper detta berg med tvätt. Varför ska man vänta sååå länge mellan gångerna när man har en egen fin maskin i lyan? Jag fattar verkligen inte det. Jag skulle ju kunna köra en maskin om dagen MINST!
Ajja det få bli ett schema på detta.. en annan har ju inte mycket mer till liv så tvätten och städningen har blivit min bästaste vän ;)
och med detta vill jag påstå att jag få rVUXENPOÄNG som inte tycker det är en pain in the ass att göra dessa sysslor längre :D

Tjillivippen dårå

Gästspelar dårå...

2011-05-06 @ 19:46:37
Jojomensan ni läste rätt.. jag ska ÄNTLIGEN få gästspela/chefa i helgen på stråååken (25B).. och jag längtar så jag har pirr i magen!
Hur ska detta gå.. hur gör ja? Vad ska jag göra? tänk om någon lämnar oss, hur gör jag då? Guud allt är borta.. hur tar jag blodtrycket, vågar jag sticka någon i amren?! Gaah jag har ångest nu ja känner ja.. Detta kommer bli en syn det. Jag har varit bort i över 15 månader och jag har glömt allt. Alla termer och ja you name it.. haha ojoj hoppas det är några ungtuppar och gammtuppar som finns bakom mig i helgen och inte bara vikarier ;) haha

Men inerst inne vet jag att detta kommer gå galant. Det enda som känns surt/jobbigt är att jag måste vara ifrån min prinsessa.. :( Buhhuu men jag vet att hon kommer ha det bra med pappsen sin, men som sagt mitt (mammans) sätt är alltid det bästa, så jag kommer skriva en lite notis till Jens som han kan "följa" och checka av serru ;)
Sen kommer jag ju ringa ett x-antal gånger och kolla läget, att allt är under kontroll
.....

Åhh nu har jag kommit åt någon konstig knapp på datorn som gör att jag typ skriver baklänges så nu vart det tråkigt
Hej då




....

2011-05-04 @ 19:17:34
Såja Såja..
Nu sover äntligen min lilla maräng vilket var på tiden eftersom den tösen är sååå super trött redan vid 18 tiden. Vilket har sina nackdelar då det är lite för tidigt att sova. Så vi kämpar in i det sista med att ha henne vaken och ibland lyckas vi =) haha Och andra gånger ger vi upp och lägger henne, och *PEPPAR PEPPAR* har det gått bra att vi lagt henne redan vid 18.15.
Hon har ju kapat ner sina sovtider under dagen till två "långisar" (1-1½ timma åt gången)
Men jag skulle vilja göra det till en enda långis efter lunch..Eftersom hon kliver påå starx vid 6-7 på morgonen vill hon gärna köra sin första knopp redan vid nio-tio.. sen igen vid 13 tiden, men det blir för tidigt eftersom det är lite för långt för henne att vara vaken mer än 5 timmar (?) hon kräver massa sömn denna dam. Oftast så lägger vi henne vid 19 tiden för natten och hon vaknar oftast aldrig en enda gång förrän på morgonen. Så hon är en trött liten maräng. Men som sagt, alla barn är olika! Och rubbas hennes sömn med en timma (MAX) så är allt förstört, då är dagen helt pajad och hon gråter och gråter hela tiden.

Iaf nu dom senaste dagarna har det återgått till det normala ang mitt förra inlägg om att hon var så mammig och klängig.. Nu är hon sig själv igen och vi lägger knappt märke till henne ibland.. haha hon kan sitta i sitt rum hur länge som helst och pilla på nått eller så kryper hon iväg och leker med nått annat. Så det är skönt, men nu saknar man henne! :D Ja aldrig är man nöjd!

Våran andra bäbis Håkan har äntligen kommit =)
Han är underbar och så liten!
Han älskar att mysa och han är väääldigt "nöjd" med att en 10 månaders tjej jagar sikten ur han och drar och sliter hej vilt. Än har hon inte åka på någon känga från han men det kommer nog det med. Men så kan det gå!
Men det kommer bli så bra så med denna lilla kissekatt.. det första Agnes säger när hon vaknar är..siiissssiiii så hon kanske ropar på kissen då? Han kommer som ett skott iaf och hon blir super lycklig.

Nu ska vi iaf börja planera för dopet och allt som hör till. Jag trodde det var en lätt match men icke icke.. det ä ju hur mycket som helst man ska tänka på!
Men det kommer oxå gå bra serru...

Agnes utveckling går framåt iaf.
Hon gör allt och lite till och hatar verkligen att man säger Ajaj..då kommer läppen och krokodiltårarna! Men hon är överallt och har ALLT i munnen! Men på nått sätt är hon smart med, oftast visar hon vad hon tänker stoppa in i munnen så man hinner hindra henne.

Tänkte skriva mer men jag känner att jag orkar inte nu. Jag tappade totalt suget och vart dyng slut.
kl är 19.17 och jag tänker göra natten redan nu !

Hejsan

2011-05-04 @ 18:18:35
Hejsan Hejsan allihopa.
Var väl typ 300 år sen jag skrev men vad gör det.. jag hade ju iaf 6 läsare idag!
Mohahaha

Nämen iaf, jag ska lägga min älskade lilla prinsessa sen ska ja sätta mig och plinka ner ett inlägg om livet och allt som hör till!

Så på återseende och denna gång menar jag det.. ja ska inte ens Logga ur på denna sidan så jag kan inte skylla på att jag inte orkade logga in!


Ps.. jag hatar verkligen Nicke Borg eller va fan han heter!
Ds. Jag älskar verkligen mig SJÄLV!