28 September..

2011-09-28 @ 19:02:25
Ja idag har det varit en händelserik dag vill ja lova..

det började med att Faggson slog upp dom blå strax innan 06, men det är bra att hon kommit in i den rytmen iaf!
sen vart det mys i sängen till Bompa en timma ca tills hon lessnade och började slåss och sparkas.. då klev vi upp och gjorde oss klara för dagis. Lämna henne, åkte till Sjukan för MRT och det gick ju så där..trodde väl att jag skulle dö flera gånger eftersom jag valde att köra utan något lugnande...och det kommer aldrig mer ske vill jag lova! Det är förbannat trångt och låter fruktansvärt och man känner sig helt maktlös! haha så nej nej jag låg och svalde gråten hela tiden men jag ville verkligen prova på naturligt sätt! och det gick ju men det var en pain in the ass.

Sen hem och då somnade jag och baby i soffan i nästan två timmar, och det va så skönt!
Sen åkte han på jobbet och då kom Linda binda och henne bjöd ja på midda. Fläskfile"gryta" typ! Wäääääärry Yuuummi! iaf


Nu har prinsessan badat och precis lagt sig för natten! Så här sitter jag ensam fattigt och förbannat jävla dusch sugen. Så det blir en snabb dusch sen hopp i slaffen för imorgon äre jobb igen!
Nu har jag haft mina två dagar ledigt så nu äre bara till att återgå till tjänstgöringen för ett par pass innan det är dags att vara ledig igen, men jag tror jag är ledig i helgen så det är ju inte as jobbigt alls ;)




Seeee yaaa biiiatch

23 september

2011-09-23 @ 14:14:08
Idag har jag iaf samlat as mycket vuxenpoäng! Eller jag ska nog inte kalla det vuxenpoäng eftersom jag är 25 år..då är jag ju redan vuxen och detta är ju mina dagliga sysslor...typ! Vuxenpoäng samlar man när man är 16 och ska impa på sina polare lixom baaah! ;) höhö

Nä men iaf, jag har haft Linda och Jamie här på besök på förmiddagen, sen när dom åkte gjorde jag världens onyttigaste lunch som vi inte ska prata högt om, men det var iaf lite gurka och sånt med. Sen har jag städat, och då menar jag städat...från topp till tå i varje vrå. Jag har tvättat, bytt sängkläder! Så nu väntar jag bara på tvätten så den ska hängas innan det är dags att hämta vildingen igen. Gud vad tiden går fort, jag har fortfarande inte haft en SLAPP OCH SLÄNG dag..vilket inebär att jag bor i min pyjamas och ligger endast i soffan och rör mig inget om det inte är kris alltså.

Men det är väl så livet är, slapp och släng har man väl typ på jobbet då.. ;)

Hur som helst, har en fråga ja!
Agnes går 100 % på dagis och är det fel att lämna henne där några timmar den dagen man är ledig mitt i veckan?! Vi försöker ha henne hemma en dag i veckan om det går men annars går hon mån-fred.. men dom dagar jag är ledig eller jens är ledig går hon mellan ca 9-15.. jag menar, om jag betalar för en heltid (ca 650 kr i månaden) så ska jag väl "nyttja" det med!? Hon är med mig och Jens dygnets alla andra timmar så för henne gör det ju inget att gå på dagis.. hon skriker och gråter när vi hämtar henne och vägrar följa med oss.(tydligt att hon vill bo på dagis) Ska inte vi som föräldrar försöka få denna tid för oss själva typ.. ? Hmm Även fast det finns moralmorsor som kanske läser denna blogg och anser att man skaffar inte barn för att man ska slippa ha dom... nej nej så menar jag absolut inte heller!!! Så kan jag känna med när det gäller att gå ut på krogen och man skaffar barnvakt, sen om man gör det en gång varannan månad (som jag har gjort men jag har ALDRIG skaffat barnvakt till Agnes för att jag ska gå ut utan Jens har varit hemma) och sen en sak till, när man är arbetslös så lämnar man ju barnen på dagis tre gånger i veckan och själv är man hemma... Så nää jag tycker fansen inte att det är nått fel med att ha henne på dagis dom dagar jag är ledig, sen går hon ju absolut inte hela dagen utan enbart några timmar!

I helgen blir det jobbilijobb och Jensen ska Operera sig, så Farmor och Farfar kommer imorgon och ska umgås med Agnes medans mamma tjänar pengar och pappsen stackarn ligger och har ont.. Jag har gjort samma op som han så jag kan till full förståelse sätta mig in i hans situation och hans smärta han kommer ha. Men det kommer bli bra i slutändan, alltid blir det bra! =)

Nej nu ska jag göra mig en flaska Portello och mojsa ner mig i soffan den sista timmen och njuta av mitt nystäda hem innan huliganen kommer hem och orkanen går igenom lägenheten igen!
Seriöst, jag tror jag har plockat tillbaka 600 skedar till lådan och 6 par skor till hyllan igen!
Alla DL mått är spårlöst borta och dom finns verkligen ingenstans...vem har snott mina?
Plus att jag har rengjort tv som var full i små fingrar och handavtryck, och inte var det mina iaf!

Så nu ska ja luta mig tillbaka en stund och som sagt njuta!

22 september

2011-09-22 @ 13:15:08
Har inte hänt så mycket här... det går iaf kungilikung för faggson på dagis även fast det är tidiga mornar för henne och långa dagar, men hon fixar det! Och för mig går det super på jobbet! Just nu är jag ledig två dagar och det ska jag njuta av för sedan är det tjänstgöring i helgen.
och jag längtar typ ;) höhö

19 september

2011-09-19 @ 20:13:57
Ja men dåså gott folk...då var det slut på denna 19 månaders "slapp tid".. imorgon börjar jag jobba igen, på riktigt asså..inte nå extra utan nu är man tillbaka i detta underbara ekorrhjul ;) höhö Faaansen va rik vi kommer vara nu då! Nu kan man ju handla en dricka på macken utan att få ont i magen och tänka,"ähh jag klara mig tills jag kommer hem och kan dricka vatten" nä nu jävlar kan man lyxa till det igen! Nu behöver inte Jensen snusa jord längre utan nu kan han snusa på riktigt!


Det enda som känns fruktansvärt jobbigt är att min älskade lilla prinsessa kommer att börja heltid på dagis nu. Och det kommer bli tidiga mornar och griniga kvällar :( Buhuhu
Men hon kommer väl in i denna rytm hon med efter ett tag. Slut på detta slöliv nu. Nu äre bara till att bita ihop. Men det kommer bli bra, jag hoppas bara vi kan lappa och dona eftersom vi båda jobbar kvällar men jag hoppas jag får mitt drömschema som jag bett om ;) höhö

Nä nu ska jag duscha....eller nää det ska ja inte, det gör jag imorgon bitti!
kliva upp 30 minuter tidigare------check!

På återseende
<3

15 september

2011-09-15 @ 09:17:53
Agnes är på dagis och det går för övrigt super bra. Hon klarar sig fint och allt funkar kanon. Vi hade som sagt endast två inskolningsdagar med henne sen tyckte dom att vi skulle börja att lämna henne ensam, och det gick ju super bra det med. Hon vill inte ens gå hem! haha igår vart hon ledsen när jag kom och sprang till mig men hon hade haft en tuff dag med kamraterna =)
Hon är en helt annan människa sen hon började på dagis, då har det bara gått två veckor oxå. Hon lyssnar och gör sig förstådd på ett helt annat sätt. Det är så mysigt så!

Fick även idag en kallelse till MRT (magnetröntgen)...IGEN! Gaaaah hur många röntgen ska jag behöva göra när det ändå inte gör nått åt saken?!

14 september

2011-09-14 @ 13:13:30
Livet rullar på i vanlig ordning. Det är upp och ner på både gott och ont. Att man inte kan styra över sina tankar det är en sak men att försöka hejda dom när dom rusar iväg en annan sak. Jag försöker att tygla mig genom att intala mig själv att det jag just nu tänker är fruktansvärt..men det är som om att jag verkligen inte kan stoppa det utan jag låter tankarna ta över!
Jag flyter bara med. Samtidigt som gråten närmar sig och jag försöker bita ihop gör ju inte saker bättre. Jag gråter när jag är ensam. Men det känns att jag verkligen inte orkar gråta mer. Jag gråter enbart för att tankarna har tagit över mig. Och det är bara tankar, det vet jag! Jag vill inte ha dessa tankar inom mig jag försöker och försöker men jag orkar inte. Så fort jag får en sån tanke göra jag nått, nått för att få nått annat att tänka på.
Men i längden orkar jag inte.
Jag klarar inte av tanken, jag kan inte hantera det..jag beter mig som om att jag blivit paranoid.

att något så litet kan bli så stort!


10 september

2011-09-10 @ 11:16:32
Igår kom allt... eller ja allt som va kvar! Jag fick lätta mitt hjärta och fick en förståelse.
Idag har jag legat kvar i sängen, i min ensamhet och bara varit. Jag har gråtit och jag har vilat. Jag har fått laddat om och hoppas nu att allt annat oxå kommer lösa sig på det bästa sättet, vilket jag tror det kommer göra.

ibland måste man acceptera att ens partner haft en egen historia med egna erfarenheter. Det är nått man måste göra, men det är fruktansvärt "jobbigt". Men man ska ALLTID se sig om i sig själv och i sin egna historia innan man handlar. Hur skulle jag själv må ifall...osv! Alla ha en historia bakom sig, men det va då. Nu är nu och det är det man lever för.

Jag talar i gåtor men det är mitt sätt att få ur mig allt. Jag behöver det! och det gör jag genom att bara skriva av mig, och sen är det en annan sak om ni förstår eller inte men för mig spelar det ingen roll. Huvudsaken är att jag mår bra.
Men om man vill förstå så har ALLA en kris ett kaos på sitt sätt.. men det är så, så är det bara! Och det är nyttigt att man får det med då man kan få ladda om och göra nytt av allt!

Speciellt när man har barn, då kommer dessa kriser hipp som happ.. det är ingen dans på rosor att få ett barn. Inte för att jag inte älskar Agnes, det gör jag villkorslöst. Men man glömmer bort allt annat när man får barn. Det är bara Agnes som gäller och tröttheten kommer ikapp en. Och nu menar jag tröttheten pyskiskt av mig själv.
Men nu är det som sagt bara till att ladda om och börja på en ny kula. vad har vi lärt oss?! Jo uppskatta varandra och det krävs inte mycket för att man ska få den bekräftelsen man behöver. Dom första två åren är jätte jobbiga att få allt och alla att få det man behöver. Men man klarar sig igenom det. Så tänk på det alla ni, det är bara så lite som behöves för att man ska känna sig uppskattad och bekräftad!

9 september

2011-09-09 @ 09:35:14
Det är lätt att förlåta men svårt att glömma!

Just nu mår jag inte tipp topp och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt känns jobbigt, precis allt.
Vart ska jag ta vägen? När ska allt bli normalt? När ska allt vända?
Det känns som om att om det kommer nått bra så måste det komma nått som dåligt. Allt har en följd!
Jag vill bara ställa mig i ett hörn och skrika och grina hysteriskt som ett barn...




älskade lilla underbara maräng. om två dag...

2011-09-03 @ 19:19:28

imag0118-1 (MMS)

älskade lilla underbara maräng. om två dagar börjar fisan på dagis och nu har jag verkligen ont i magen. men det kommer gå så bra för henne men det är värre för min del. har även shoppat tre fina vinterskor till henne idag i strl 19 men huga så söta men ack så klumpiga och stora för henne, men hon har gått i dom alla tre paren nu ikväll och tränat så det tar sig. :)