Tjooohooojsan!

2012-01-19 @ 18:57:12

Ojoj vad det går bra just för tillfället!
Jag trivs som fisken i vattnet på den nya avd. Det är så intressant och sjukt trevlig personal med :) imorgon är sista inskolningen och sen på måndag ska jag "klara mig själv". Känns både och, men jag vet att det kommer gå bra!


I helgen ska jag och Agnes ha en mor och dotter helg. Gud vad man känner att man missunnar hennes tid när man jobbar 100! Känns som det är hundra år sen jag va med henne...:( men nu ska vi ta vara på denna helg!

Nu dusch sen chips, bra tack hejsan!

saknar ni mäj?! ;)

2012-01-17 @ 10:26:17
Hej hopp här är jag igen..tillbaka efter en tung period på alla möjliga sätt!
Men jag ska inte klaga..

Jag tar en dag i taget och just nu är jag på väg till toppen igen så nu (just idag) har jag en styrka jag länge saknat! Men det är ju en positiv start iaf, att veta att den finns där inom mig och att det är på gång att blomma ut.

Iaf i söndags var det min sista dag hos mina fina fina herre jag jobbat med..åh det var så tungt, så tungt att säga hejdå. Jag är glad att jag slapp följa med och "lämna över" han!

Ska börja tjänstgöra på golvet igen och nu ska ja ut på Nya äventyr.. har fått ett vik på HIA/Cardiologen och jag är inget annat än suoer taggad och sjukligt nervös.. haha men så är det! Ska till en helt ny miljö med helt nya utmaningar men det kommer gå så bra så. Imorgon kör vi igång och jag längtar! Det ska bli så skönt att komma tillbaka till "verkliga" jobbet och röra på kroppen..har ju som sagt typ suttit stilla i över fyra månader.. men så kan det vara. HAr träffat helt otroliga människor som jag är så tacksam över!

Minichefen växer och växer..dock inte på längden eller i vikt så hon är lika liten fortfarande men hon växer som person och det är lite skrämmande att se på hur min lilla lilla bäbis håller på att bli en envis liten tjej.
Imorse gjorde hon allt själv förutom att ta på sig tröjan och blöjan.. Man har ju som lurat sig själv och intalat sig själv att man kommer ha en bäbis tills hon är 3-4 år.. Men ICKE! hon lägger kläderna i tvätten själv, borstar tänderna, slänger blöjan, klär sig själv, äter själv... åhh nää nu går det undan!
Hon pratar som sagt heeeela tiden och ropar gärna på sig själv!

Hon går runt och ropar " aaaaaagnes" sen går hon till spegel och säger, " meeen Heeej" haha skitaungen min.
Bye Bye säger hon oxå hela tiden nu.. Men jaa det är så mycket som hon säger så man hinner inte med ibland.
Hon blir skita förbannad och klappar till mig i ansiktet om hon försöker förklara nått och jag inte förstår.. hon kan skälla på mig nå fruktansvärt om hon har en dålig dag med! Då tar hon fram fingret och pekar mot mig och ger mig arga blicken.. Hur gick detta till? Hon är 1,5 år och tror hon är chef... hon testar ALLA gränser och det är så roligt att se vad det är för gränser hon testar.. =) Hon har sån fantasi så man blir helt tagen.. hon leker gärna inte med sakerna hon har på rummet utan vill gärna ha en sked och en påse sen kan hon leka i timmar med dom sakerna.


Nä nu ska jag fortsätta där jag slutade!
Hörs Bra tack Hej!

20 faaaaking 12

2012-01-04 @ 08:38:00
Tiden bara rullar iväg här. och det är väl bra, på sitt sätt!
Igår låg jag och tänkte på allt som har hänt, ja inte bara det som hände 2011 utan hela mitt liv..försökte väl dra en snabb repris av allt.. Kom iaf fram till att jag tog studenten för 7 år sedan och har tjänstgjort på lvn i 7 år! haha det var nog det ja.. sen då? Ja jag fick ju världens finaste onge 2010 som förövrigt är väldigt lik sin mamma. Både i utseende när jag var lite (så fattar ni hur vackre jag vari...höhö) hon pratar HELA tiden! Och då menar jag HELA tiden oxå.. Det ploppar upp ord emellan åt men annars är det bara gellemattias som kommer, men jag förstår henne iaf, eller jag börja lära mig hennes gnäll ord till viss del. Men hon är en kanon dam =) haha
Varje dag kommer hon med ett nytt ord som hon sedan säger hela dagen, igår fick jag höra att det akta akta akta akta...och dagen innan det vart det regn regn regn! Undra vad som kommer sägas idag? haha mammas lilla gosa trolla!

Åka moome är typ det som sägs mest ändå..och aldrig!
Vem har lärt mitt barn att he armarna i kors över magen och säga aldrig?! haha
Hon är söt som faen när hon gör det men ibkand kan man bli lätt irriterad när ALLT är aldrig och sen springer hon iväg och gömmer sig.

Hon har kommit i den ålder då hon gärna vill klä sig själv..och hon kan till viss del! Hon tar på sig strumprna och tröjan och gärna benen i samma byxben..overollen tar hon på sig upp och ner och mössan sitter på plats. Tur hon inte har kommit underfun med att man kan slita ut alla kläder och börja klä på sig som =)
Hon är den gladaste och varmaste tjej som finns. Hon ska kramas och pussas hela nätterna. Hon kryper nära nära och pussas länge. Ibland kan hon krypa upp så hon ligger på mitt bröst och bara korvar in sig.
Får man stoppa tiden just nu? Jag skulle alltid vilja ha henne i denna ålder.

oj nu vart det mycket babbel så nu avslutar jag!