24 år, ** kg lätt och fruktansvärt vacker!

2010-12-30 @ 21:28:35
Det är jag det... fyllde som sagt 24 panner här i dagarna! Tack tack
Det känns såååå skönt så, känner mig som en ny äldre kvinna faktiskt...
Nä jag skoja bara, jag känner inte ett skit! Jag är lika vacker nu som jag va för några dagarn sen, sen har man några skavanker men det har väl alla.
Ang mitt förra inlägg om min plan på vikten.....ja står fortfarande fast vid att jag ska leva som jag gör! Än så länge är jag inte allt för missnöjd med buken, röven eller låren! Det är lixom snyggt...
När jag sitter på golvet är det mjukt och skönt och jag kan samtidigt luta mig lite framåt och då kan jag vila mot buken... låren är perfekt för då kan Agnes sitta mjuk i mitt knä. Så fuck the bantning, jag ser ju bara fördelar med att vara lite stadigt byggd!

Nä imorgon är det nyårsafton och ja hur känns det? Ska bli mysigt att fira in det nya året tillsammans med Pappsen och resten av la familija! Men det är lite jobbigt med smällarna, känsliga öron ja! Det blir till att proppa in bomull i örona innan man knoppar annars får jag nog hjärtinfark av allt pangande! Tur det bara är en gång per år och några dagar till......... sånt blir jag galen på! Fan rent ut sagt, redan igår och dagen innan det så höll det på att smällas, WHY? måste folk träna eller vadå?

Nä nu ska ja gå en sväng med hunden sen ska jag sova!
Hörs på en annan dag kompis

torka torka torka...

2010-12-28 @ 20:51:37
blogg torka nu, men det är enbart bara för att jag är så j*vla less på att blogg nu!
Så ni få lida ett tag till med att läsa mina tidigare tråkigare inlägg.. Men enjoy! Det finns nog lite intressanta saker i dom iaf.

Julfet har man blivit men det bjuder ja på med. Nyårslöftet för i år (som alla andra år) är att försöka skaka av sig några hg (inte för att jag behöver) utan enbart för att alla andra oxå lägger såna löften, så jag vill inte vara sämre än dom!
Jag menar, jag älskar verkligen att ligga i soffan och käka karra och onyttigheter ofta...och det tänker jag fortsätta med! Vill jag dö fet så dör jag fet. Bättre det än att lida på ett springband och kämpa för att se ut som Anna Anka!
Men som sagt, det är som jag känner idag. Imorgon kommer jag nog gråta när jag byter om och önska och lova mig själv att jag ska gå ner i vikt...

Så tack för mig för nu ska ja trycka en tårtbit och käka Winiegum och dricka lite dricka med massa socker!

Snö och åter snö!

2010-12-18 @ 08:01:41
Snö i mängder har det fallit.. mycket mysigt, men fruktansvärt jobbigt att ta sig fram när dom inte skottat. Nu när jag gick till tvättstugan fick jag plumsa snö enda till knäskålarna! Äre så det ska vara? Vart är alla skottbilar?!?! Åhh lite less får man bli iaf.

Sitter iaf helt ensam uppe och vaken och glor på tv... närmare bestämt Dr.Phil *skägg skägg*
Idag handlar det om små jävla tjejor på 13-15 år som är gravid och funderar på att adoptera bort sitt barn medans tjejens mor och mormor vill att hon ska behålla barnet!

HUR FAN KAN MAN ENS ÖVERVÄGA EN SÅN SAK!?!?! åhh sånt blir jag så jävla frustrerad över... min åsikt är att, kan man k*ulla och vara vuxen på det sättet så få man stå sitt "kast" ALLA vet vad som händer om man gör såna saker, vad det kan leda till!
Även att det verkar vara en trend att adoptera bort barn i Dr.Phils land...
Tänk alla barn i usa som inte får leva med sina riktiga föräldrar pga att dom vart till när "mamman" var 13 år... 13 år, kom igen nu! 13 år då har man ju inte ens fått mens känns det som, man har nyss kommit till världen själv. Det enda man vet egentligen är ju vad som händer om man har sex, man vet inte så mycket mer! Usch....

Gud jag blir så jävla irriterad så jag va slå bort programmet!
Nä varöfr skulle ja se detta nu då? Nu kommer jag gå runt och vara bitter hela dagen och muttra och dra upp en disskution (?) mellan mig och jens! Och vi kommer disskutera och vi kommer bli ovänner, för han inte förstår mig =) hahaha * i know i know*

Nä nu ska ja gå in o snusa på min älskade bäbis och bara vara lyckligast i världen som har universums vackraste Dotter



Rastlös....

2010-12-17 @ 11:06:56
Att jag är ja, guuuud det bara kryper i kroppen på mig. Det snöar, och då menar jag SNÖAR, plus att det blåster fråb alla håll så man går gärna inte ut. Åhh det är därför jag hatar vinter... enbart för att det ska snöa och blåsa.. sen om det är kallt gör inte mig nått! Finns ju kläder men på nått sätt så går man gärna inte ut när man har barn när det är allt för kallt. Men men

Nä men om man kanske ska ta och sy lite då!
Jaaa

9 dagar kvar va!!

2010-12-16 @ 10:42:43
Om nio dagar (25 dec) fyller jag 24 år! Åhh jag har ågren ja, 24 år... det är hur mycket som helst, egentligen!
Ja känner mig iaf som 15 sen att man har dragit på sig en och annan skavank, det få vi leva med =)

Tröttheten sitter i fortfarande, men det är nog bara för att vi är lite "förslappad" vi myser mest hela dagarna hemma i soffan och njuter av att få vara en familj på tre. Folk kommer och hälsar på så det sociala finns fortfarande kvar. Men jag skulle behöva mig en frisk lååång härligt SOMMAR promenad! Jag menar, jag vägra trycka ner Agnes i vagnen när det är -30 grader. Dert gör jag bara inte. Stackarn är ju så liten och visst hon behöver frisk luft, men kanske inte så frisk som dessa underbara vinter grader som har bjudits på nu! Ne plus att hon får frisk luft när vi vandrar till bilen och gör våran ärenden =) Och en sak till, vi bor ju som sagt en våning upp, så vi har som en loftgång... vilken leder då till att det är en Korkskruvstrappa och vagnen är för stor för att dras upp och ner på vanligt sätt! Vi sliter med vagnen och den hoppar som ett löv upp och ner, vilket har även gjort att jag har gett upp med att baxa den upp o ner i trappan. Dock finns det ett Barnvagnar/cyklar förråd, men det fattar inte mina grannar. Utan som har så fint ställt in tre cyklar lite hur som vill så nu är det fullt. En annan har ju inte heller hjärta till att flytta dom för att ställa in sin barnvag där. Men jag tro det få bli en ändring på det. För på nått sätt känner man sig handikappad...

På måndag åker vi till Umeå för att träffa Jeppes planhalva =) Ska bli så mysigt så, tror även att W ska med och umgås lite med umeå folket =)

Iaf, han har sovit här ett par gånger och första gången han sov här skulle han ringa och säga god natt till sin mamma... han inleder samtalet " Heeeej det är roligt här i umeå"
Han hade inte riktigt förstått att vi inte bor i umeå längre utan mycket mycket närmre! Men men han är bara fyra, vad ska man kräva ? =) haha

Agnes har iaf gått och blivit snorig! Och det är såååå jävla jobbigt om nätterna så vi vill bara spy, vi går lixom om varnadra jag och jens för att få sova samtidigt  som vi ska trösta liten tjej!
Näsfrida det är våran bästa vän dessa tider =)

Nej nu ska ja slå på lite kaffe så vi piggna till här i soffan... vi sitter som tre lökar eller ja, Agnes sover på pappa men nu måste vi göra nått.

Har iaf skickat iväg MASSA kort på framkallning nu, så nu väntar vi på dom sen måste vi åka och köpa lite ramar och sätta upp det på väggen =)
Naaajs Naaaaaajs

Nej nu kalla dagen.
Hej Hej


Ständigt trött!

2010-12-11 @ 10:15:33
Ja det kan man lungt säga, jag är ständigt trött. Känns som det är nått virus i kroppen som kallas "latis".. jag är inte lat, utan jag är för trött för att vara lat. Jag gäspar säkert 3000000 gånger om dagen, tårarna rinner från ögonen och mitt humör är värre än någonsin! WHY?
Fick jag så skulle jag kunna sova EN HEL natt utan att behöva kliva upp eller bara behöva stoppa in en tutte i Sessis mun =) haha det skulle nog ge mycket.. det känns som om att jag håller på bli sjuk med.
Vi sitter inte hemma hela dagarna, utan vi har varje dag nått att göra, sen om vi bara är hemma en hel dag (vilket inte skett på hundra år) så finns det saker att göra där med. Tvätt, disk, städ och ja you name it!

Agnes är inte heller pigg, hon är grinig, febrig och bara allmänt ledsen hela tiden. Tror hon har kommit in i en period där det krävs närhet dygnets ALLA timmar.. Hon ska gärna bli buren och vara med och absolut inte sitta ensam. Kan ju dels vara för att hon är så gnällig och att hon håller på att få tänder, men ändå, snälla barn ge mamma ett toabesök ensam iaf! haha =)
Alvedon är en super grej till barn. Hon fick sin fem månaders spruta i torsdags och ja, ni som har barn vet ju vad jag pratar om. Hon grinar och grinar och har ont, jag får ont av att se att hon har så ont.. tacka gud för alvedon =)

Som sagt det händer så mycket hela tiden. Men vi har iaf kommit in i lägenheten, alltså allt är klart. Inga mer kartonger och tapeterna är på plats och färgen sitter där den ska =) Så jävla skönt är det kan vi ju meddela. =)
Men nu är det iaf färdigt så nu ska vi njuta av att äntligen få vara en familj på tre!
Ikväll ska jag och min älskade pojke bara ligga i soffan och glo på tv och bara vara med varandra.

Har ju haft några kämpiga nätter med sessi men det börjar gå till sig. Vi har fått "bonkat" henne i rumpan tills hon somnat sen har hon vaknat när vi lagt ner henne, men nu är hon tillbaka till sitt rätta, dvs att vi bara lägger ner henne i sängen och pussa och säger god natt eller nu ska vi vila sen går vi ut, och vips sen sover hon inom en minut. Vilket är såååå skönt att hon har lärt sig somna ensam. Sen att vi få springa in lite då och då för att stoppa in tutten är en sak, men bara det att vi slipper sitta med henne när hon ska sova är så mycket värt.. =)

Nä jag hade nått mer jag skulle skriva men det flög bort..
Så nu ska ja käka en "lunch-frukost" innan alla barn kommer, William och Thelise såklart =) Plus att Linda och Nelly kommer och hälsa på så detta blir nog kanon det =)

Puss Hej..

PS: Grattis JAY SMITH DU ÄGER SÅ JÄVLA MYCKET FETT! haha

Kartonger och Utgång (?)

2010-12-03 @ 19:53:11
Folket, nu är nästan alla kartonger uppe, är endast några få kvar men dom tar vi sen. Mycket som ska upp i hallen men den ska ju som sagt målas om och upp med en tapet till fondvägg... =) Snyggt som fasen kommer detta att bli.

Vi trivs som fisken i vattnet och vi mår alla bra.

Agnes har kommit "till ro" tro vi eftersom vi äntligen har gjort det. Det har alltid varit ett projekt att lägga henne (en sak bara) men nu behöver vi bara pussa på henne och säga god natt, lägga hon i sängen och stänga dörren, sen sover hon för natten eller för lunchluren eller kvällsluren. =)
Så underbart så.

Funderar på en sak ja, när är det "för kallt" för ett barn att ligga ute? Jag tänkte på deras lungor och så. Idag va det snor kallt ute, så ja la henne i vagnen och hon sov, men bara en stund.. typ som om att hon tyckte det va för kallt. Så jag tog in henne och hon somnade om igen lika fort i princip!
Hon har massa kläder på sig så hon var inte kall på det sättet, men jag tänkte på att när vi går till blien eller nått så är det ju gris kallt, så då borde ju barn som är yttipytte liten tycka det är kallt med att andas in den kyliga luften! Har jag fel eller?


Ne men så att säga, vi är oxå i konflikt med boxer helvete rent ut sagt, vilka jävla pajaser.....skaffa aldrig boxer för fan!
Nog om det...

Hade tänkt gå ut ikväll med Emma, men nej nej.. agnes är krasslig i magen och annats tjoffs, plus att jag tycker det ÄR PÅ TOK FÖR TIDIGT att gå ut och festa, min åsikt. Sen finns det puckon som kliver näst intill ut från BB och går och super eller börja jobba. Aldrig aldrig aldrig... nej det få vänta ett tag till.
Så det blir en hemma kväll med Emma och familjen istället, nog för att Agnes sover men hon är med ändå! =)

Iaf en sak jag har varit irriterad idag med är att en person har blivit mördad eller ja, han har dött iaf inatt... och direkt imorse när ja loggade in på fb så va det så jävla många som va sååååå sjukt intresserad av vem han va! WHY?!? är det någon du känner så får du reda på det... eller?
Fattar inte varför folk är så jävla nyfiken, precis som om att det är ens liv att få reda på det. Helvete, han är död...mördad eller självmord same shit det är synd som fan! Känner man han inte så ska man inte ens diskutera skiten och speciellt inte på fb. Va håller folk på med???
Har man inget annat i livet än att försöka spåra vem som dött?!
Åhh ja blir så less!
Det är tragiskt att någon mist sitt liv och det är grymt synd om dom anhöriga... dom som skrev det på fb och undrade vem som blivit mördad..... TÄNK LITE LÄNGRE NÄSTA GÅNG! Varför är det så intressant att veta vem det va? Som sagt, va det någon man kände så får man reda på det, och jag lovar, känner man personen NÄRA så får man absolut inte reda på det via fb!


Nä nu ska ja få ut mitt agg mot dessa personen på nått helt annat.
Ner med huvudet i en kartong innan Emma kommer =)