Varför fick jag min vilja igenom för nästa...

2011-10-28 @ 19:57:05

Varför fick jag min vilja igenom för nästan exakt ett år sen? Där stod den, den underbart vackra blåa Saab-jäveln rent ut sagt! Visade mina kattögon och blinkade lätt och förklarade hur jag kände för bilen. Jens som skulle köra den var skeptisk men herrn gav med sig. Idag ångrar jag det. Den där jävla biljäveln har kostat oss massa pengar och inte nog med det, den suger energi från oss med! Sprängningen av bilen är nära nu....nu är den paj igen! Typ kanske bränslepumpen eller nått med någon tänning....gud i hela himmelen låt nu denna bil vara, vad har bettan gjort för ont?!?!!!!

Livet blir inte alltid som man vill. Just ...

2011-10-27 @ 10:58:24

Livet blir inte alltid som man vill. Just nu är det en tung sten som både jag och min älskade släpar på. En sten vi inom en kort tid förmodligen har krossat till grus, grus vi sedan kan kliva på och glömma det onda för ett tag iaf! Datorn har gått sönder så nu blir det bloggtorka på riktigt om Jag inte får för mig att plinka in ett kortis via telefon. Hej så länge!

16 oktober..

2011-10-16 @ 08:21:43
Just nu känner jag mig som ett litet barn. Jag vill återigen bara ställa mig i ett hörn och gråta hysteriskt. Gråta så jag nästan tuppar av!
Det händer så mycket nu i vårat liv så jag vill bara stanna tåget och kliva av. Bara för en dag!
Det är tungt att på nått sätt inte kunna kontrollera allt som händer. Inte för att man kan kontrollera nått förutom sig själv...typ. så känns det fruktansvärt!
Jag känner mig så liten!


Jag har världens finaste familj som jag älskar mest av allt, det dyrbaraste som finns.

11 oktober

2011-10-11 @ 13:21:16
Ja hej vad tiden går.. nu var det återigen ett tag sen jag bloggade av mig lite!
men som sagt, man jobbar 100 % har en underbar liten tjej på 15 månader, så tiden för att få plinka lite är blott en dröm...typ!
Men jag ska ge mig på ett försök nu..
det händer som sagt inte så mycket förut det vardagliga. att ha börjat jobba heltid är ju ett dilemma men pussel hit och pussel dit för att få allt att gå ihop, men tack och lov så försöker vi klara av allt ensam. =)

agnes utvecklig går ju bara framåt men hennes vikt och längd den står stilla.. haha aktiva unge detta!
Nu kan hon säga massa ord och hon gör sig förstådd på ett helt annan sätt än för bara ett par veckor sen.
Hon charmar ALLA med sitt busiga skratt och hennes underbara leende..

Och på dagis går allt super bra.. hon är så lycklig på dagis!

Nä ojoj vad kl är mycket, tyvärr hinner jag inte mycket mer för denna gång...