Namn Namn Namn....

2010-04-30 @ 20:55:11
Det är såååå svårt just nu. Jag har haft två namn som jag har varit fast vid. Pojknamnet är vi nog båda överens (?), Hur fan stavas det? hahaha black out nu! Ajja återgå, iaf pojknamnet känns som spikat, men mitt fina flicknamn känns inte bra längre.. :( vad ska jag göra? Det finns några namn som känns bättre än andra men ändå. Det är en viktig del det här med namn. Trodde det va lättare än vad det är.

Nu blir det familjemöte när Jens kommer hem runt riddar bordet så få vi se vad vi kommer fram till.

Jag vet iaf att vi båda är inne på ovanliga namn.
Jag tycker alla namn som va inne för fyra fem år sen är totalt ute nu. Nu är det gamla namn och udda namn som är inne.

Pause i bloggen, nu ringer Linda!

Så nu har vi skrattat av oss för en stund. Massa att prata om och det är alltid lika härligt att höra hennes röst :D
Lav my biiiatch.

Men iaf åter till mitt extrema namn problem. Det kommer sluta med att vi sitter där i soffan om 9 veckor med våran älskade bäbis i famnen, helt namnlöst! Och det vill jag inte. Jag vill ha ett namn direkt annars kan man nog vela på hur länge som helst med att man ska prova, känna, lyssna och ja allt. Men men, vi få se vad som händer. Jens kommer snart hem och då blir det möte.
Ska skriva upp några förslag så jag har nått underlag när vi ska börja. :D

Hoppas ni har en trevlig Valborg gott folk!

Sista April = Solo Time

2010-04-30 @ 14:24:15
Ja så är det i år iaf.
Jens jobbar och här sitter jag. Skönt att få vara ensam men känns ändå tungt och jobbigt. Men visst ska jag och magen ta oss igenom denna dag med, vi har ju varandra! :D Vi ska endast ligga i soffan med täcke och glo på tv.
Nä jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hade så mycket i huvudet jag ville dela med mig av men näää, nu är det borta!

Så jag får väl återgå till mitt så kanske jag tar mig tid senare och Plinkar lite :D

Btw. Jag saknar William så fruktansvärt mycket! Herregud.

69 dagar kvar :D

2010-04-29 @ 10:40:11

Och det är en evighet.....
Jag har varit sjukskriven nu sen den 23 mars och kommer att förbli sjukskriven. Det gör ont ont ont i rent ut sagt puppan och ljumskarna. Känns som jag har en fotboll som vill komma ut för varje steg jag tar.

Så att åka och handla tar ju en halv dag för oss. Jag kryper fram och vankar mig fram och folk glor och jag blir less och förbannad. Har dom aldrig sett en preggo kvinna förut?

Iaf så vart jag vart jag varslad här i veckan. Man kan ju inte mer än att tacka herr diriktör från djupet av hjärtat.!!!!!
Nä men konstigt nog är jag inte bitter för det. Jag menar, jag ska ha barn nu och blir borta ett tag från jobbet, jag har flyttat till umeå och har all tid i världen på mig att börja plugga! Jag har nog mer chans till att få ett nytt jobb här hemma än att fortsätta och återgå som timmare på LVN.
Tycker bara synd om dom som är äldre som kanske inte har samma möjlighet som mig. Dom har redan familj, hus och allt och nu står som där, utan jobb och förmodligen ingen som helst lust/chans att plugga. Dom lider jag med och det gör ont att några personer kanske kan rasera en eller ja, flera hundra familjer bara sådär. Men men, dom får säkert bita i det sura äpplet när dom insett vad dom har ställt till mig, herr diriktör!

Jag har även bytt till en lite mer avancerad telefon så jag kan inte lägga upp bilder från den. Så jag måste på nått sätt få över dom till min andra telefon och sen kan jag visa er min mega mage plus att jag har lovat att lägga ut kort på lägenheten.

Btw, hittade ett par skiiiiiiiiiiiit snygga skor igår till Babby T/C :D åhhh jag vart kär och ska inom ensam framtid åka på stan och köpa dom ;)
Jens tyckte dom va söta med men han vart lite: njaaaa Angelica, 400 kr på ett par skor som bara ska stå.
Ähh säger ja, dom va ju skit söta. Dom va som lite tjockare strumpor i sko form, om man kanske säga så!
Jag hittar ingen snygg bild på dom men, jaa dom va så sjukt söta :D

Nä nu ska jag göra nått av denna dag.
Hej Hej

Umestad <3

2010-04-23 @ 12:46:24
I Love It <3

Ska nu göra ig klar för att besegra staden tillsammans med hjärtat. Ska kolla runt lite samt smyga in på nått hak och käka midda tro jag bestämt det kommer bli.

Sen ikväll är det bara kvalitetstid tillsammans framför tv som gäller...tro ja! :D
Imorgon ska vi grilla med Fröken Bergsten och Herr Roos. Ska bli sjukt mysigt.
Sen på sönda kommer svärmor och "visar" hur man byter trådar och sånt i pesienerna (?)....så jag kan det till nästa gång :D haha

Nä nu måste jag göra mig klar för baby kommer om en timma och jag befinner mig fortfarande i morgon kläderna. Så upp och hoppa och trevlig helg gott folk.



Våfflor men jordgubbar och vaniljevisp.......

2010-04-22 @ 20:19:08
..........vore jävligt gott just nu. Men det får bli imorgon till lunch. Jag måste tämligen börja sluta äta "kvällis" som innehåller massa onödigt skit. Så ikväll tänkte jag iaf kosta på mig : Yoghurt, nyttiga flingor nå jävulskt och Jordgubbar! Det är väl nyttilinyttigt?

Håller på att buda ihjäl mig på tradera med. Men jag vill verkligen ha den saken. Va hem till Anja och såg att hon hade en sån fin text i Amadeus rum och jag vart som kär. Så nu hoppas jag att jag får den där texten med.
Fick iaf rätt mycket kläder igår för endast 51 kr....typ :D Den sidan är verkligen en fynd-klipp sida för oss fattiga :D haha
Men men, livet är som det är. Och just för tillfälle så är det underbart.
Jag är grinig och har ont samt är trött hela dagarna så mannen få stå ut med mycket. Han är min klimp som är världens bästa människa :D Mycket, enormt mycket kärlek till den Pojken!

Men iaf så skulle jag ju bjuda på lite kort.....................


Thelise tar en nap på mosters baby mage


v.29


v.30


v.30



Heja Heja

2010-04-22 @ 15:56:44
V.30 nu och det sparkar på i magen hela dagarna. Det är sällan bäbisen sover :D Just nu sover den för nu är det lugnt iaf. Vilket är rätt skönt för den sparkar gärna på mammsens urinblåsa eller revbena. Imorse hade jag så sjukans ont under bröstet när jag andades så jag fick lägga mig ner, viket gav som resultat att jag somnade så sött och vaknade sjukt många timmar senare. Men när man är preggo med foglossning och är sjukskriven nu fram till BF få man sova när man vill. Kroppen behöver all sömn och återhämtning. På fm bar Jens ut sitt gym från barnrummet så vi fick ställa ordning och sätta upp lapman och gardinerna och annat tjoffs :D

Jag vill så gärna att Baby C alt. Baby T kommer nu. Jag vill bädda sängen och fixa ordning allt redan nu. Väntan är så sjuk. Vi längtar så fruktansvärt mycket. :D
10 låååånga veckor kvar. Men vi få hoppas att tiden bara springer förbi.

Tänkte väl lägga upp lite bilder men få göra det senare ikväll.

Bristningar har jag fått och det är jobbigt. Just nu iaf när man ser hur dom ploppar fram. Man kan inte stoppa dom heller. Jag har läst och läst och köpt krämer och smörjer och smörjer men det känns hopplöst. Det få bli som det blir. Jag får nått vackert för det iaf :D Jag är inte rädd för bristningarna, utan jag är livrädd för att det ska bli massa dö-lös-skin på magen.
Men det hör till graviditeten. Jag hade gått upp 9 kg sist jag var hos BM. Och det syns. Inte bara på magen men på röva gott folk och låren. Herregud! Hahaha tur det förmodligen kommer försvinna snabbt till sommaren.

Nä nu är det jobbigt att sitta/ligga så nu ska jag bulla upp mig i soffan och glo på dum tv en stund. Lär väl somna som ett barn om en stund med.

Hörs senare.

Vart är ni?

2010-04-20 @ 08:59:14
Jag har så mycket att berätta men jag tänker inte göra det.
Jag får aldrig några kommentarer, även fast det är mer än 70 st läsare varje dag!

Kom igen nu för f*n!
Ge mig lite glädje här i bloggen.

Iaf var jag o Jens ut till pappa igår och åt dom ur huset. Som vanligt. Men jag grinade inte för det! Hur gott som helst.
Sen kände jag att jag ville utmana Felix i studsmatta men tro inte det hade varit allt för rockigt om jag hade gett mig upp på den. :D Så det få bli vid ett senare tlllfälle.

Har nu under min vistelse här i Sundsvall träffat nästan alla nära och kära.

Träffade linda här en kväll och jag trodde det va min sista kväll i livet. Jag skrattade och skrattade och skrattade så när jag kom hem trodde jag att jag skulle föda. Jag hade sånna sjuka samandragningar så jag visste varken ut eller in. Så henne kan vi inte träffa mer under preggo time.
Vi träffas så sällan så det va så skönt och trevligt att få sjuka av sig lite. Våran humor kan ingen fatta eller slå.
=)

Har även varit och hämtat massa saker hos Anja :D
Spjälsäng, skötbord, 2 barnvagnar och lite smått och gott. Hur underbart är inte det? Hur underbart som helst. Så det tackar vi hur mycket som helst för. Var även ut till henne igår på kaffe och bulla och snacka lite skit. :D Va trevligt. Henne träffar man så sällan med.


Oj nej va kl är mycket. Nu ska ja väcka lille Jens med antingen ett hopp eller frulle? Hmm svårt val! <3

Hej på er tråkiga läsare.

Uttråkad till sjutton!

2010-04-14 @ 19:09:21
Vad ska man göra? Det finns inget att göra känns det som!
Jens är hemma i umeå och jag saknar han så sjukt mycket. Det är så tomt utan han. :(
Min kompis lixom, vi gör allt tillsammans. Min andra hälft finns just nu 27 mil ifrån mig. Jag blir gaaaaaaaalen.

Har iaf börjat fått sjuka sammandragningar när jag är ute och går. Eller ute och går, när jag går till parkeringen (50 meter) känns som om att magen/underlivet ska spricka. Ljumskarna ska vi inte tala om hur dom känns, men som sagt det är ingen sjukdom att vara preggo.... det hör väl till att man tro man ska avlida av smärta på kvällarna.
Ska iaf jobba mitt första pass på nästan 4 veckor imorgon :D Ska bli spännande att se.
Jag saknar LVN lukten och stressen samt alla glada leenden man möter i dom långa korridorerna!

Men men, vi biter ihop gott folk. Det blir inte bättre av att klaga. Men för stunden vill man bara klaga för har man inte varit preggo så går det nog inte att sätta sig in i smärtan som kommer. Tex, man ligger i soffan och ska vända sig.... hmm tre hundra knivar rakt upp i en samt krampor i ljumskarna när man ska ställa sig upp och gå. Man vankar sig fram och varje steg känns som om att babyn ska sparka sönder underlivet.

Men det är ändå härligt. Sparkarna gör en gladas i världen. Man ser hur magen flyttar sig och hur det bonkar till. :D
Va till MVC igår och sf = 27 och vikt=PLUS 9 Kg och lilla bäbis hjärtat låg runt 133-143 :D

Hjärtat brann upp av lycka.
Tog iaf farväl av min Barnmorska i Sundsvall med och fick med mig alla papper för att nu ska jag tas över av Umeå Riskgrupp..
Känns lite skumt och skrämande att man ska vara med där. Men det är tryggt med. Dom är bäst i umeå och personalen är helt underbara.

När vi var på förlossningen sist så vart jag kär i barnmorskan som tog emot oss. Hon va så sjukt gullig. Super snäll och hela tiden pratade och klappade på mig och magen och lugnade mig. Jens tyckte nog om henne med. Eller ja vet att han gjorde det :D
Samt läkaren va så super bra och lugnande och förstående så det va tryggt. Jag längtar tills jag få åka dit igen. Hahah

Ska snart in på ett kontroll UL och jag hoppas att det är bätte och att kakan är flyttad. Jag gruvar mig att den fortfarande ligger kvar och vad konsekvenserna blir då. 
Men bara bäbisen mår bra så är jag glad.

Drömmer ofta om hur förlossningen är.
Sviiiiin ont men helt otrolig. Jag drömmer om när dom berättar om det är en flicka eller en pojke och jag längtar efter att få se Jens minn :D haha
Och framförallt så längtar vi sjukt mycket efter henom. (Henom = Han eller hon)

Iallafulla fall så trivs jag i umeå, men inte i fisrings Obbola. Så nu har vi sökt lägenheter inne i stan och fått en. Saken är den att hyran går upp med ca en tusenlapp. Men jag vill flytta om det går att göra nått med våran uppsägningstid med tanke på att jag rent ut sagt vantrivs. Lägenheten älskar jag men det är just stället obbola som gör mig galen. Plus att det är ca 18 km till stan. Hallå bondgården!

Så Jens skulle ringa imorgon och kolla läget med dom och se vad som kan göras. Saken är ju den att vi nyss fått en tvättmaskin inkopplad. Och det svider att behöva he iväg den. Så det ska nog vara därför som vi väljer att bo kvar. :D

Men jag vet inte nu. Nu fick ja en konstig känsla i kroppen att jag inte vill flytta. Jag vill bo kvar iaf tills nästa år skulle jag tro. Och så kommer det nog bli. Packa ner allt igen och sen upp och....nä jag måste ringa hjärtat och säga att vi inte ska flytta. Ja vill bo kvar. :D


Hej vad det går, nu börja mamma nysta garn igen och jag ska hålla henne sällskap. Kolla om hennes Japan grej funkar korekt!

Så vi hörs senare.
Puss






Den tyngre tiden är här.

2010-04-12 @ 17:49:48
Kroppen är helt slut. Ja ligger den större delen av dagarna. Jag gråter hela tiden och blir arg för inget. Visst ha det varit så en tid tillbaka med, men Jens sa idag att man vågar inte ens säga nått för man vet inte om du ska börja grina! Och det kan jag förstå. Jag har grinat 400 gånger sen i lördas. Why? Vet inte. Men skönt äre efteråt iaf :D haha kanske kommer bli som en drog nu. haha

Nä det är faktiskt inge trevligt. Känslorna som finns i kroppen är sjukt laddad.
Det är så mycket som händer både i mig och runt omkring mig. Jag känner mig för liten för allt som händer.
Jag orkar inte pendla hela jävla tiden heller. Vara ifrån Jens säker 2 veckor i månaden. Han missar en stor del av det som händer och han kan finns inte där för mig heller när det är tungt. Det finns inget som är tryggare än att få krypa upp i hans famn när man bara mår skit.

Jag saknar han i mängder när han inte finns hos mig.

Saknaden efter William är sjuk. Jag ska pussa sönder han nu när jag kommer hem. :D Han är solen på min himmel den lilla rockbjörnen. Jag kanske plocka ner alla stjärnor och ge till den mannen. Mannen i mitt liv som jag kommer göra allt för. Och det spelar ingen roll vilken ålder han är, ja kommer alltid puissa o krama på han. Just nu är han i en ålder där man inte få pussa på han längre eller gosa på han. Endast på hans vilkor :D Han är ju en stor pojke nu.

Så det känns oxå jobbigt att veta att detta förmodligen bli sista resan till sundsvall på kanske länge. För när denna är klar så har jag HP och vankar mig fram hemma i fisringen Obbola och väntar på min nästa rockbjörn som snart är hos oss :D

Gick häromdagen på en prommis ( = till tvättstugan och tillbaka ca 20 meter ) och funderade på att snart är jag mamma, snart kommer någon att säga mamma till mig, någon kommer älska mig för jag kommer ju bli världens bästa mamma någonsin, och någon kommer att kasta dörrar i näsan på mig :D jag längtar. Eller jag, VI längtar så sjukt mycket efter våran bäbis. Nu vill vi se hur henom ser ut, vems näsan henom har..ja allt :D
Snart är tiden inne då man ligger där i sängen och har gris ont och tänker att man aldrig mer ska göra om detta. Men det ska bli underbart att få hålla sitt barn intill sig och känna doften av bäbis hela dagarna.

Nu skajag upp och hoppa här på bussen så jag klarar av den sista biten nu.
Så, Smell ja lajter










Jag saknar varje mm av detta underverk!
William i sthlm innan påskfirandet börjar.

Jerry Springer is the maaaaaan...

2010-04-09 @ 09:49:58
Jag vet inte men jag hoppas på nått sätt att allt bara är fejk i hans program.
Men på nått sätt så finns det ju verkligen så sjuka människor som gör sånna saker.

Ligger gärna med sin mamma och sin syster eller förlova sig med två brudar eller väljer att vara hora för att sedan uppfostra sitt barn till att och gå på gatan för där finna pengarna.
Och vad får tjejorna ut av att visa tuttarna och rumpan och hela härligheten i tv? Det är så jävla sjukt program men på nått sätt har det blivit min endå tv vän kl nio på morgonen efter the voice.

Typ just nu : en kille sitter och pratar med en fisk, badar bubbelpool och dricker vin tillsammans med en gädda???????????? 
Det är så tragiskt och man blir så förbannad över att dom ens har fått gjort en sånt program, men ändå kan man inte ge fan i att ha kanal på heller.

Låg även och tittade på "Sex Rehab with dr Drew" eller vad det heter. HERREGUD är min enda kommentar till detta.
Nä nu ska jag fortsätta här hemma och kolla vidare på idioterna :D Happy day for meeee.

Ikväll tänkte jag planer in en mys kväll med baby, Pizza och bio står nog på listan eller om det bli kina mat =D Just nu skulle jag kunna äta en hel häst, för ovanlighetens skull.. Jag har nått i munnen heeeeela tiden! Jag har sånt sug så det kryper i kroppen. Men jag tro godis suget har släppt för nu vill jag bara ha en godis sen är det bra.
Är nog mest sugen på allt som finns numera. Har lixom ingen speciell sak jag måste ha :D Så det är skönt.
Vatten är iaf min bästa vän. Igår när jag lagade mat tro jag att jag helt seriöst drack 7 stora glas direkt. Det är sååååå gott.

Nä nu ska jag äta frulle här, sen i dagen mor för jag bruka vara med kände att idag är det el sloooow day.
Babe J jobbar och här är jag, ensam knubbig och allmänt konstig i dag. <3 


v.28 och tröttheten börja komma ikapp mig...

2010-04-08 @ 18:02:26
Jag är ständigt trött, är det så det ska vara när man är preggo?
Ja sover så ofta som jag kan.
Har jag varit igång i två dagar är jag död och grinig en vecka framåt.
Känns som jag fortfarande inte har tagit igen mig efter vårat håll i gång här i påsk.

Somnar varje kväll strax efter 21 och är klar vaken vid 7-tiden varje morgon. Jag pallar inte hålla mig vaken, jag har försökt men det går faen inte. Jag dör som av! Sen en natt i mitt tillstånd är ju lite krävande med. Toabesök ca 8 gånger på dom små ynka timmarna. Ändå sover jag då, då kan ni tänka er hur ofta jag sitter på ringer på dagarna när jag är uppe och rör mig och donar! Typ en gång i kvarten.......

Är hemma nu och det känns skönt, skönt att få sova i min sängen, ligga i min soffa och ja bara få vara bland mina eller våra saker. :D

Åker till sundsvall igen den 12.de för den 13.de ska ja till Barnmorskan och sen den 15.de börja jag jobba igen. Jag hoppas ja kommer lunna göra några pass innan jag går på HP.
:D

Var ute och gick idag, gick i ca 40 minuter och efter 20 minuter så gjorde det så ont så jag fick sänka mitt tempo, jag sänkte så mycket att jag blev omkörd av två damer med rollator..................... hur ska detta gå? Jag kan knappt gå till tvättstugan som ligger 20 sekunder härifrån utan att jag tro jag ska avlida. :S men men, vi få hålla tummarna att det "går över" snart.

Babe J är på fotbollsträning och bygger muskler och bollsinne medans jag ligger i soffan och absolut inte bygger muskler. Jag känner i ben och armar hur svag jag blivit på senare tid. Förr kunde man ju iaf bära tre lite mjölk utan att få mjölksyra. Nu kan jag knappt dricka ett glas mjölk utan natt det sätter spår. Men jag grinar inte för det.

Jens har gjort barnrummet till ett gym så det kanske finns några enkla kg man vågar ge sig på för att man sedan ska kunna palla bära the kid :D
Men det återstå att se hur det blir med den saken!!!

Nu ska jag börja med maten och sen ska jag ha en Myskväll i soffan heeeela kväll, eller man kanske ska säga, dom få timmar man har kvar innan man somnar till! :D

*HAPPY FACE*

Påsk Påsk.

2010-04-04 @ 08:20:54
Är i sthlm och har det hur mysigt som helst. Vädret är snuskigt underbart och man vill inget annat än att inte åka hem igen. =)
Igår va vi ute i solen hela dagen, satt och rent ut sagt näöstan plågade oss i solen.. hade närmare 30 grader på ballisen här i Märsta och sen runt ca i luften :D Så jag är inte grinig över min påskafton!
Hur god mat och mega trevligt sällskap med =)
Nubben fick jag hoppa över men jag William Erika Nohan och Josef skålade så glatt i påskmust. Det var nog godare för man såg ju hur nubbe folket vart efter ett par st :D

Nu sitter vi och har lite MussePigg mys innan det är dax att väcka upp Herr Butter Jens Andersson för nu vill vi snart komma iväg innan det blir allt för mycket bilar. Plus att jag saknar min mamma lite :D

Ikväll ska ja inte göra ett skit, tro jag. Jag ska endast mysa i soffan med ett påskägg fullt med Godis, samt min tappra man på min vänstra arm och kramas =)



We gonna rock down to electric avenue.....


...and then we take it higher!?

 

 

 

Nu klev älsklingen upp så nu ska vi börja göra oss redo för 4 timmar in the car :D