20 maj

2012-05-20 @ 22:50:23

Tiden går fort, för fort på många plan! Agnes växer och utvecklas var dag. Min lilla flicka!
Nya ord och nya bus varje dag. Hennes favorit ord just nu är : varför!

Allt är varför!
Men det är härligt.
Hon har inte riktigt fått kläm på själva fattningen av ja och nej än.
Frågar man henne om hon vill ha vatten säger hon ja fast hon oftast menar nej. Så det tränar vi på och snart kommer det väl!
Hon är även expert på att kalla mig pappa, även om det gått ett par dagar sen hon träffade sin pappa. Hon pappa mig först sen säger hon " nä mama "
Mitt lilla troll!
Hon pratar konstant och avbryter mig alltid med "suta mama" då är det tydligen färdig pratat för min del. Hon sjunger hela tiden och hittar på egna truddilutter (?) haha när vi är ut och går, speciellt på affären sjunger/hejar hon "heja flickor" ska det vara med hon säger "heja flittor" :S pinsamt när det lätt kan tolkas på annat sätt! Men men vad ska jag göra, jag rättar henne med flickor och hon säger det några gånger men kommer snabbt in på flittor igen! Haha

Hon hejar på alla, och då menar jag ALLA! När dom sagt hej tillbaka säger hon "detsamma" ...? Typ som att det säger man lixom ;)

Grannen våran är en äldre herre som hon även kallar grabben...jämt när hon ser han säger hon " hej grabben, detsamma"

Man får sig fler än ett skratt om dagen om jag säger så!

12 maj va....?

2012-05-12 @ 08:18:06

Är det 12 maj dag?.....redan! Gud snart är det ju sommar! Åh va härligt, jag längtar så jag dör efter värmen. Kag har semester ca 5 veckor och jag ska njuta varenda jävlans dag men min lilla prinsessa. Vi har inget planerat. Känns som man inte "behöver" göra så mycket denna sommar när hon är så pass liten.
Men en tripp till Sthlm med henne skulle jag vilja göra iaf men vi ser vad som händer.

Nä nu händer det grejor här och jag måste återgå!

Hejs

Herr Ågren...

2012-05-08 @ 21:41:04

Varför kommer du just ikväll? Vad har jag gjort för att få detta fin besök?

Jag har gjort många saker i mitt liv som jag "ångrar" men jag har gjort mycket fler saker i mitt liv som hjälpt mig att bli den jag är.
Jag anser att man inte kan ångra nått i sitt liv utan att man däremot kan göra saker som inte var allt för smarta som man sedan ta en lärdom av!
Det är väl typ 10 år sen jag gjorde nått som jag kanske inte borde ha gjort, men varför är herr Ågren hos mig ikväll?
Nu är det nog luddigt men så får det bli...

Det händer på tok för mycket saker nu i mitt liv och ett fruktansvärt beslut för min del har fattats och jag vill verkligen inte detta men jag måste!
Mer än så säger jag inte och folk kan få spekulera i allt men ni kommer aldrig komma på det ändå ;) höhö hell yeah!

Va ut i helgen och levde loppan med Linda och Magnus, hej satan så trevligt det var! Detta ska vi göra om ;) oj oj
Basic Elements you rock My world .
Bortsätt från att jag hade en efterhängsen jävel bakom mig i stort sätt hela jävla tiden som kladdade med händer överallt så brann tant till slut av...galen vart ja och usch vilka fula ord jag kan!
Jag blev rädd för mig själv. Hade någon sagt så till mig hade jag iaf sprungit fort fort, men han vek av och sen störde han inte mer! Är det fel att hota att man kan karate ( vilket jag inte kan )och att han ska bokstavligen få spy upp sina pungkulor?? Ojoj jag sa även att det inte var ett hot utan ett löfte om han ens skulle röra vid mig en gång till!

Jävla satan så odödlig man blir efter en massa alkohol!
Hade man varit nykter konstigt nog hade jag nog skitit på mig av rädsla. Men jag anser även att det finns INGEN som rör min kropp eller mig överhuvudtaget om jag inte vill. Så kan man säga ifrån så ska man det, och tro man att man är odödlig på fyllan så får det vara så.

På gatufesten för några år sen var det en kille som kom fram och tog mig på brösten, av en ren automatik så tar jag mitt öglas och dra det rätt i pannan på han! Jag markerade att det där var inget för han men nu i efterhand kan jag tänka " hur tänkte jag där när ölglaset var i plast? " men han fick isf lämna serveringen helt blöt i öl, sa jag att den va nyköpt så det vart ju en stor fläck ! Höhö
Dont mess whit the mama

Punkt och slut nu är det natten!