Ala Work Work!

2008-08-08 @ 06:30:01
Hej hej kära du!
Nu ha det hänt massa smått och gott i mitt liv sen vi hördes sist.
Ja ha flyttat.. Aha Aha Aha.. Bor numera på en ny hemlig gata, där utmaningarna bara väntar på att få sätta tänderna i mitt liv. Sååå Bring it on beeeeatch.

Vart väl lite party i helgen med vin och mysigt sällskap.
Freda härjade ja med Linda my Woman! Ojoj är det enda ja har att säga om den kvällen....
Lördagen vart det en lite myspys fest i min nya lägga med Emma, Ante och Palten. Nica nica.
Sen på Söndagen jobbade ja natten, vilket tog mycket mycket emot till att göra. Men det va bara till att bita ihop och göra sin plikt.

Annars då? Hmm ja det ha hänt så mycket så mycket satt ja kommer knappt ihåg allt.
Börja nästan få ordning hemma. Va o köpte ett köksbord idag som är rå snyggt! ollllaolaaalalala =)

Sitter på jobbet nu och är sviiiiiiiin trött. Så trött att ja mår illa! =( och då äre illiabilla kan ja lova.

Även i fredas så skulle Linda slå på musika för att få till en party stämning.. haha hon vart as förbannad för att det inte funkade. Hon trixade och tjoade med allt........ och efter en stund kläcker hjärtat ur sig.. Jaha man kanske ska trycka på skiten med.. hahaha fy va ja garvade. Sen poppade va lambada för fulla muggar och dansade och drack vin.. =)

igår när ja o slemmson skulle åka på birsta så tänkte vi göra nått drastiskt, vi ville kolla läget i parkeringshuset..haha huga va högt det va. även att vi va tvungen att parkera längst upp och längts bort. Men efter ett par meter så vänder sig Emma om o säger till mig, Du... det blir nog jävligt långt att gå!.. Så vi slängde in oss i bilen igen och åkte ner o parkerade utanför ingången istället =) hahaha

men men livet går vidare.
nä nu ska ja dricka mitt kaffe sen åka hem o sova som en gnu! Kan ju säga så mycket som så att den senaste veckan ha det inte blivit många timmars sömn.. =S 
men det ska ja ta igen någon dag. Allt blir så sjult konstigt när man jobbar natt. Man få ett sjukt knasigt liv. När man jobbar så känns det som om att man sover äter duscha och sen börja man om. Tur är väl det att man är ledig flera dagar på rad när man jobbat kanske tre nätter.

Ähh nu skiter ja i detta.
Have it gooooood

Puss o hej,
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback