E.M.D, och Trött

2008-02-25 @ 13:02:47
Igår va man rätt trött efter två dagars förgyllning av andra människors Liv. Har iaf haft en helt underbar helg. Ville verkligen inte att det skulle vara månda imorse när ja vaknade! :( Åhh

Igår va vi på careta och kollade in "bilarna" haha eller? neeej E.m.d va ju där.. håhåhå Dom va grym. Man stog som en fjortis och knäppte kort. haha
bakfull och svetten ran och man kände nästan, ja svimmar. Och det va absolut inte för att dom tre grabbarna va där. Mådde skit dåligt igår.
Nu måste ja skärpa mig. Kan inte hålla på såhär. Dels för kroppen palla nog inte och ekonomin håller inte heller i längden. Man lever som en Wannabe Paris Hilton nästan. hahaha Super och shoppar kläder. Äter? Ähh någon gång kanske.! haha Fyy och varje Sönda eller Månda ligger ja o linda och predikar, men så fort det blir helg och hon är barnledig så vart hamnar vi.. ? På stan.. Åhh Skärpning nu!!!!!

Nej nu kallar plikten. Kan inte sitta hemma en sån underbar dag som denna. Solen strålar och det är varmt ute. Så nu ska ja åka till kära mamma tro ja. Om hon vill ha besök. Men det tro ja inte.
Ähh ja ångra mig, ja slappar istället. haha kan vara mysigt efter denna helg. Ont i varje led och ben i kroppen.
Ja tro ja ska sätta mig på Ballan och mysa till det lite. kanske läsa en liten bok. Fan va mysigt. Ska ja göra. haha

Hörs kanske senare.
Tjooong


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback