Flitiga jag.. Man tackar

2008-02-12 @ 20:18:45



Hua idag ha ja varit mycket duktig.
Klev upp strax efter kl 9.
Gick då o la mig o soffan o prata med Linda o Nelson.. haha
Sen lämna henne på dagis, ut på CityGross och handla lite färg till Linda eftersom ja va mycket darrig på handen igår när ja skulle fixa hennes hår så ja råkade glömma en "liten" fläck..typ hela jävla bakhuvudet...haha men men Life goes on.
Vart ett mycket bra resultat idag när ja fick ordna till det..
Handlade även lite Käk och helt seriös inne på affären får både ja o Linda ångest över alla pengar som gått åt denna månad. Och månaden är inte ens slut. Så vi går där inne och planerar allt från mat till bantning o ja vet inte allt... haha Vad tro du att vi gör på vägen hem då?!?!... Jooohooru vi glider in på Max och käkar lunch... IDIOTERNA DÄR!


Ha precis lagt Nelly för natten. Linda är o Jobbar och ja vill att hon snart ska komma hem så vi få äta nått... hahahaha Så jävla sugen på nått gott.. Är man det bara för att man inte får äta eller ?
Man har ju ett mycket starkt pyske iaf... eller neeeej!!!

Imorgon ska ja worka, ska bli så skönt att vara tillbaka. Hoppas att det funkar bara.. Men det göre säkert.
Tar en dag i taget och inte tänka så mycket. Men det är ju egentligen på jobbet man inte kan tänka så mycket eftersom man ha så mycket annat att göra. Så varför skiter man i att jobba när man mår dåligt.. Hmm?
Btw nu när man bor så nära jobbet så ska ja minsan pinsan ta mig en promenad dit. Sitter bara o fundera på hur långt det kan vara och hur lång tid det kan ta. Hahaha få inte ta hur lång tid som helst inte. Då bli man ju trött..
Men ajja det återstå att se imorgon. Tur är ju iaf att man börja 13.30 så man får ju sig en mycket skön förmiddagspromenad..

Nej nu ska ja diska o plocka undan leksaker som ligger lite överallt.. Även att vi städa heeeela lägenheten idag. =) *BRA*

Sov Gott

P.s   Missa INTE Gynning kl 21 på kanal 5   D.s


Hörs då.. Heej Heej Heeeeeeeeej


öhhh en grymt bra låt.. Disturbed - The Game
Ojoj den om och om igen här nu i Granloholm..

image4

Nelly o Jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback