Jobb...

2008-02-19 @ 13:13:30

Yesbox nu är man snart på väg till jobbet för att göra nytta. Eller ja det vet ja kanske inte om just ja gör, glider mest runt och kollar läget.. =) haha
Nej klart ja gör min plikt när ja är på jobbet. Och det trivs ja med. ;P

Linda ha precis åkt tillbaka till jobbet. Hon va hem nu på Lunchen så vi kunde krubba lite tillsammans och prata om vart detta är på väg.. =) våran flock!
men men nu får det bära eller brista.

Just nu mår ja rätt bra. Tänker inte så mycket på allt annat utan sätter mig själv i fokus. Och det känns rätt okej. Ja mena någon gång ska man väl kanske göra det! Ja ha iaf kommit fram till att ja inte ha några superkrafter, vilket ja gärna vill ha, så ja kan inte göra mer än att finnas o prata med mina vänner som har det tufft.

Känner nu att ja måste ja sovit grymt snett och konstigt inatt.. Har ont i axeln och en bit upp mott huvudet. Men men Alvedon finns ju. =)

Igår va det en vanlig månda. Va med Nelson, William  och Linda hela dagen. Så mysigt att vara med mina pärlor.
Va ute o gick igår efter lunchen men trodde helt seriöst inte att vi skulle kunna ta oss hem igen. Vi spann som aldrig förr.. vagnarna gick åt det andra hållet och vi bara gled. Vad kunde vi göra.. ? Vi höll på att skratta ihjäl oss.. Men som tur va så sov barnen så dom hade det ju iaf bra.
Hem igen och kolla lite på "våra bästa år".. sedan vaknar cheferna så då va det färdigt med semestern. Då började Pippi på danska åter några gången på dvd.. Sååå jävla less... Så nu måste vi åka o köpa en ny dvd så vi får en riktig dosa som kan ta oss till den svenska versionen =) haha Vi har även gjort allt för att få igång dosa men den är paj tro ja. Bytt batteri hundra gånger men inget vill hända. Kan man kanske ha kommit åt nån knapp på dosan som gör att man "låser" dosan??!! Hjälp oss, vi är så less på Pippi på danska!!


Sen igår kväll när Linda kom hem från jobbet visste vi inte riktigt vad vi skulle göra.. Så vi slänger i oss lite kvällsfika och tar bilen på en runda. Sen får vi för att att vi ska sola. Kl 23 en månda kväll.. Hopp, glider in i ett solarium och mår hur gott som helst i 20 minuter.!!!!
Åker sedan hem och säger god natt till Linda för ja skulle titta lite på tv. Men dom blå orkade inte hålla sig öppen en längre tid så ja somnade till på soffan. Vaknade även vid 02.30.. åhhhhhh va less ja va.! Tunga steg mot sängen och hinner knappt lägga mig förrän telefonen ringer. Då brann det i kupan.. haha men vart iaf glad när ja såg att det va min vän som ringde, då visste ja att läget va relativt lungt =)
Men ja somnade iaf direkt efter samtalet.

Nej nu är kl hur mycket som helst ser ja. Jobbet kallar.
Tjoohopp..
Hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback