Utgång.

2008-04-12 @ 11:50:55
Ja vart en håååååård utgång igår.. haha
Man hittar massa roliga saker dagen efter, bland annat stämplar fårn olika krogar.. haha ha absolut inget minne av att ja hade besökt BK igår.. haha men men det hade ja tydligen gjort.! 
Va säkert trevligt där.. haha

Kvällen eller förkröket börjad hemma hos Mysan.. Massa dricka och massa prat.. haha hade skit trevligt.
Pratade om timrå tiden då man bodde där. haha alla bus man hittade på. Mys pappa fick nog kanske reda på mer än vad han visste.. =) haha men vad gör det? Det kan vi nog bjuda på! Hihihi

Skulle sedan gå ner till Bussen för att ta oss in till stan. När vi väl kommit till destinationen busshållsplats så vräker My ur sig att hon glömt Passet.. Åhh haha va det bara att vända om, Plömsa snö för vi skulle gena lite.. haha o0ja vad vi genade.. Vet inte riktigt om det gick så mycket snabbare att bergsklättra i djupsnön med dom skor vi hade på oss.. Haha
Så vi va helt slut efter den träningen så vi måste pusta ut lite kände vi... Men varsin cigg. Underbart!

Och vi beställde taxi sen som skulle ta oss till Stan. Vet inte riktigt varför vi inte hade tänkt på det innan. Nej vi skulle åka kollektivt.. hahaha Tänka på miljön.

Jaja..

Kommer ner på Olearys och längtar då efter Timbaktu, (eller hur dom stavas), kommer ner och få en jävla besvikelse.. Tro ja iaf. Han sjöng ju inte. Han va ju dj.. hahahaha ojoj eller ja vet inte om han drog en sång där på slutet, ha inte mycket minne av det iaf..
Annars va kvällen rätt Lugn. Inte så mycket som hände. eller Jo det va det ju men jag tog det som ett slag  magen, men bet ihop och fortsatte festa.. men tappade suget rätt fort då den underbara människan kastar en sån sak i ansiktet på en. Men som sagt ja bet ihop och ville inte sabba kvällen allt för mycket. haha
Berättade även inget för My om insidenten på toa för ja visste att hon skulle nog kunna döda lite lätt där. Så ja sket i det. Tycket nog inte att det tjejen va värd det!

Va även upp på Irish för att kolla läget. My ville känna på asfalten på väg ner till Olearys igen. Världens vurpa.. haha men den va snygg.. Hon klev upp och borstade av sig och fortsatte gå, medans jag som även har skadeglädje till hundra garvar ihjäl mig.. hahahaha

Ja lyckas aldrig med att ramla.. Ja fatta inte vad dom andra gör.? Och ja som nästan alltid bruka vara fullast.. haha
Men bara fär att ja säger det så kommer ja väl att dra en snygg vurpa och bryta alla ben i kroppen nu innan ja ska åka o jobba.. =/  men den smällen få ja ta då.!

Men ja hade en otrolig mysig kväll med Mysan igår. Tråkigt att Linda inte va med. Men snart så.. Finns hon där tillsammans med oss och pumpa the as..

Nej nu ska ja duscha av mig lite för att sedan åka o Jobba... Åhh va ja längtar.
faktiskt så gör ja det, helt seriöst. =)
Tro nog att det är för att jag inte är så stabil i psyket just nu och känner att ja mår bättre på jobbet, där det inte finns tid till att tänka så mycket.
Nej nu ska ja lyssna lite på musik och göra mig klar..
Kan bjuda på dom två låtarna som ha rullat nu dom senaste 20 minuterna.. hahah
Dom är underbara och ja ryser i hela kroppen när ja hör dom..
Så lyssna o njut människa där.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback