Aggresiv!!!

2008-01-21 @ 18:11:29
Idag ha ja bara legat i sängen o myst framför tv. Så skönt att få rensa sitt huvud. Mycket som glider runt i knoppen nu. Men allt kommer att bli bra även om  man inte tror det.

Så ont i magen för morgondagen då ja ska vittna i en rättegång. Vill verkligen inte. Men ja måste. Känns så jävla tråkig. Men Men. Life goes on. Hoppas på att det går bra iaf.

Ska snart ner till Magnus mamma o pappa o käka mat och titta på hockey. Kanske man kommer på andra tankar.
Mitt liv motarbetar verkligen mig just nu.

Ja ja vet inte vad ja ska skriva. Tycker bara att denna stad är förmodligen den idiotiska staden i hela sverige.. massa skitsnak och bara töntigt folk. fy fan ja spottar på sundsvall med ett leende. Man kan tillomed inte ens gå klädd som va vill för då är man en "hobbyneger" som vissa mogna flickor kan kanska ut sig.. Själv står dom i mjukbrallor o en avklippt jävla dunjaka, även köpt på h&m och kallar en annan för "hobbyneger "så fint om man kommer i ett par jeans och en pöströja. Ajja inte lätt att vara tonårig i detta samhälle, Ja mena lite tryckt som tjej om man ska kasta skit på nån annan när man själv ser förjävlig ut.. eller vad vet ja. ?
blir så förbannad.. Grrrrrrrrrrrrrrrrr
ajja tur man inte har barn som måste leva med detta idela och samhälle.
tycker bara att det är jävligt tragsiskt...

även när vi va på bolaget i fredas står det heeelt seriöst två kickor som inte va äldre än... jaa 13-14.
Står dom utanför o röker sen kommer en kille ut o lämnar tre påsar åt dom... vad säger man.??!!
PATETISKT.
När ja va 13-14 år satt man hemma med sin mamma o det fanns inte ens en tanke på att man skulle supa eller röka.

Ajja man bli så upprörd.
Nu ska ja avreagera mig på Magnus.. hahaha

Linda idag får fan din tanke gå till mig.. =)

Hej.

Kommentarer

Postat av: Nisse the man!

Men coola ner dig bruden. Ang. systemet...vafan?! när jag var 13-14 var jag i mitt esse, huligan hela dan :) ifs inte alkohol ifrån systemet...jo kanske en flaska Aurora mellan varven, annars var det HB för hela slanten. Det sista man gjorde var att sitta hemma och kolla på disneydags iafl :P

2008-01-23 @ 17:16:41
URL: http://nilber.blogg.se

Postat av: ...Hmmm

Nisse the man..-Det va nog inte så hon menade. Hon menade nog att dagens ungdomar inte är som vi va när vi va i den ålderna. Och att man kanske inte står öppet utanför bolaget och langar. Tycker oxå att det är patetiskt. Grymt tråkigt att allt ska börja i sån tidig ålder. Undra vad dom gör när dom är 25? Ja mena då ha dom gjort allt redan. :/ Hmm..

2008-01-23 @ 19:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback