Bäbisen sjuk.

2008-01-22 @ 22:16:09

Nyss kommit hem från akuten. Varit och lämnar välling o nån leksak till William som är jätte sjuk. Satt däruppe med dom i nästan en timma. Och en väldigt jobbig timma. Vart tårögd och se den lille så dålig. Men till slut så vart han relativt glad när han fick komma till mig. =) haha eller han vart lugn för ja kunde gå runt på akuten så han fick se männsikor och pilla på tavlor och knappar och prata med personalen, inte så jävla kul att sitta i ett tråkigt rum hela kvällen. Men nu innan vi åkte så vart dom kvar på sjukan tills imorgon då nya prover skulle tas, så ja ska hälsa på imorgon då ja ska jobba. Hoppas det går bra och att både Evelina o William få sova i natt. varför är det så jobbigt när barn blir sjuk. Man känner sig så hjälplös. =(

Annars idag ha ja varit hos mammi en sväng o "hjälpt" henne med sängen. Eller Mange hjälpte o ja satt o titta på. =) Killgöra sa ja och satte mig o titta på tv.. haha Nice va.?!
Fick oxå ett totalt nervsamanbrott på lillebror. Hua va arg ja va. Kunde nästan döda kändes det som. Fy va längesen ja vart så arg tro ja. Och mig retar man egentligen inte så lätt men han lyckades idag göra det. Egounge.

Nej va kl är mycket måste sova så ja orka med allt imorgon.
Hörs då.

BTW nu äre inte långt kvar tills freda.. hahaha

Sov gott människor.
Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback