Gatufesten 2008

2008-07-07 @ 04:47:38
.......ha förmodligen räddat mitt liv. Fy fan på ren svenska vad ja ha haft det trevligt under denna festival! haha
Ojoj vart ska ja börja

Onsdagen: Hmm Va hemma hos Flicke o grillade samt spelade kubb. Drack och hade det trevligt, hjulade ner på stan och där tappade vi sarjen totalt och flög bort till sjunde himlen.
Festade och stojade på tills det va stängnings dax då vi hjulade lätt ner mot.....hmm olearys? haha kan nog stämma rätt bra. Sen resten få bli en hemlis. Men kvällen va as lyckad.

Torsdagen: Hem till Lars och drack och återupplevde onsdagen.
Trevligt som fan.

Fredagen: Åter hem till Lars, skulle grilla men vädret va ju tyvärr inte på våran sida. Så vi drog igång grillen ona balkong, men insåg rätt fort att det aldrig skulle bli mat så.... så vi stekte köttet istället. Gick hur bra som helst!
Ner på stan, härja på och träffa folket.

Lördagen: Vaknade upp vid 13 tiden och kände att kroppen orka inte mer.. Neeej inte en dag till! haha Men men stark som man när kliver man upp och gör sig klar för att för sista kvällen härja på stan. Hem till Niklas för att sedan dra vidare till granlo på partaj.

Ha knäppt as mycket kort som ja förmodligen lägger in imorgon.. haha
Även att kameran pajade på fredagen så det finns nada cards från lördag. =(
Men i minnet lever det kvar dude! =)

Sitter nu på jobbet och ögonen svider som aldrig förr.. Ja är sviiiin trött, längtar hem som sjutton.
Tur att man har en "singelnatt", men är dock endast ledig två nätter för att sedan rädda liv fyra nätter till! Men men det går nog det med.

Tankarna har börjat kommit fram igen, vilket är mindre bra. Ja orka inte tänka så mycket mer nu på allt som händer. Ja vill inte ha sånna funderingar som ja har. Ja vill bara glida och ha det rätt bra. Skita i allt och bara plöja. Men nej nej nej.. Åhh blir så arg på mig själv när det blir så här.

Linda åker till gotland i en vecka, Emma är på Nordafrikas största disco i en vecka.. och ja blev kvar i UNDERBARA Sundsvall! Men ja ska "tvinga" Niklas till att stanna i Sundsvall tills vi åker till övik den 15 juli!! haha

Nä kl börja närma sig arbetsdax eller sista handtaget som ja även kallar det. För nu är det inte många timmar kvar tills ja ligger där i sängen och stämplar ut!
Såååå
Puss o hej, Ha en trevlig dag
Tjiiiing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback