Hej Kära Blogg

2008-03-24 @ 14:21:20

Nu va man här igen. Känner att man tappat lite sting nu..
Livet leker som aldrig förr.. Vårkänslorna sväller över en och snart är det dax för sommaren. Vilket gör Livet så mycket lättare.
Vi hade ju en två dagars även denna helg =/ men vad gör det?!
Vart lite dyster stämmning i lördas efter lite samtal och massa annat skit, men dansnerven va ändå på hugget. Så vi tar oss iaf ner på stan och får en otroligt trevlig kväll.. Dansade och ägde på golvet som aldrig förr.. =) haha
På söndan när vi hade samlats så fattade vi en mycket viktigt beslut som förmodligen kommer göra livet mycket enklare... bestlutet löd..... vi tar oss en promenad ner till stan.. och hem! Åhh va skönt det va. Gick alltså ner till stan för att sola.. Men vad händer när vi kommer ner, ? Joooo ja vill köpa en bikini för att få lite mer sommarfeelings.. Så in o handla en grymt snygg bikini som går i guld.. så nu kommer man förmodligen bli en riktig puma på stranden! hopp hopp!

Hem va det lite jobbigt att gå men vi bet ihop och tänkte på sommaren!
Städa hela lägenheten och sen gjorde vi en mycket god middag.
vart totalt slut på kvällskvisten så vi la oss i soffan och hade verkligen sett fram emot Wallander, köpt lite grönsaker som vi tänkte smarra på.. Men vad ser vi?!?!?!?! Ingen wallander... Åhh så less..
men men ikväll äre ju Walle och Parlamentet!

Imorse tog vi oxå ett beslut att gå runt heeeeeeeela granloholm.. Myckte mysigt.
Väl hemma vart det en underbar tonfisksallad..

Så nu sitter man här o ska hoppa ner i plurret för att göra sig klart till att åka till Syster och få pussa på Lill prinsen ! =) Ohh!

Sååå du, Ha en bra dag!
Puss heeeej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback