Ja är stolt.!

2008-03-16 @ 19:57:41
Mycket stolt vill ja påpeka att ja är. Har inte rört en droppe alkohol denna underbara helg. Känns så skönt, att få vara pigg o fräsch. Klev upp kl 9 imorse, hoppade in i duschen och åkte sedan ut en sväng till ljustadalen o tittade på innebandy. =) Hurtigt av oss! Hua.
Fick sedan för oss helt impulsivt att Jag skulle ta hål i tungan och Linda i Örat "broskdelen"... så vi säger adjö till folket och stressar oss in till stan. När vi kommer in till stan så kommer vi på att det är ju Söndag, och allt är stängt!!! Åhhhhh så less vi blev.

Men vi bestämmde oss för att göra ett nytt försök imorgon. =) Sååå nervös. haha men men ska man vara fin få man lida pin, så enkelt är det bara...

Dagen har varit lugn o fin. Varit och solat och fräschat till sig lite inför helgen.. haha

Btw, på torsda ska ja till Underbara Örebrouniversitetssjukhus för en liten kontroll innan operation... vill verkligen inte åka. Inte själv iaf. =( Men men vi få se vad som händer. Ha fått en svin knasig tid med så ja vet inte alls hur ja ska lösa detta..

Kvällen ska ja tillbringa med min kära sessa och hennes bror samt kusin. Ska kolla på Hide and Seek och kan inte göra det utan manssällskap.. Så dom få nog gott stanna här och hålla våra händer.! hahaha

Lindas sjukdom har börjat lätta men inte över helt.. Men snart så. Då är qvinnan back in town. Och det ska bli helt underbart.

Ajja nu kallar soffan, Ha en fortsatt trevlig Sönda kväll älskade människor..

Hurrni, vart är alla kommentarer!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!??!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback