Underbara människor.

2008-05-07 @ 00:30:38
Haft en sjukt underbar helg må ja säga..

Början:
Får ett sms som säger att ja är mycket välkommen att komma ner på stan och ta en öl med en arbetskamrat och hennes vän.. Sagt o gjort, åker ner direkt från jobbet. Skulle ta det lungt men det slutade med en helkväll plus efterfest.. ahah Även att det vart en lite sång på Daltons med =)
Sen ner på Olles men där, jaa vad säger man. Va du! så ja avecklades rätt fort. Upp på primero men träffade andra personer som ja inte ville träffa egentligen för ja visste mycjet väl hur det skulle sluta.. Vilket det gjorde.. men men tråkigt men sant. Fortsatte ner mot Olles och du va inte där.. Yes tänkte ja. PARTY! haha nu kan ja leva utav helvete.. haha vilket ja gjorde.. Träffade massa folk och hamnade sen på efterfest..
Underbarkväll!
 
Mitten:
Samma där, jobbigt men sant.

Slutet:
Betydligt mycket lugnare än mitten och början iaf men kände i måndags när man vaknade till liv att.... Va fan håller man på med ? Man är inte ung fortfarande... Men vi bestämmde oss att kalla detta för en uppvärmning inför gatufesten.. =) hahaha

Idag:
Åkte ner på stan o träffade My o Anja. Fikade och shoppade lite små saker..
Sjukt fula trosor som bara kändes att dom va behövliga.. haha
Hem till tryggheten för att trösta Linda lite.. Sen ut på en promenad för att prata av oss om bravaderna man hade lyckats ställa till med där i början.
Men som ja ha sagt tidigare, MITT LIV MINA VAL.

Linda har precis somnat och ja sitter här. Funderar på hur livet egentligen är.. Nu kan ja säga att ja är på topp igen. Ska aldrig mer gräva ner mig. (men det ha man sagt förut)  men det känns så positivt att kunna tänka så när man äntligen tagit sig från rutan och börja byggt lite högre. Nu ska ja göra allt för att absolut inte falla ner. Ja ska kämpa, kämpa som en jude..
Även idag på promenaden så började vi prata om varför nästan alla ungdomar som har barn inte är tillsammans med pappa, hmm vi kom fram till att vi ger upp för lätt.. Och det är sant. Minsta motgång och vi ger upp. Fel o kämpa. Det få ta tid samt göra ont men tänk på vad man har att vinna.
Kom även fram till att när man egentligen vill tillbaka till sitt ex så tänker man bara på det positiva, vilket är sant med.. Man har förträngt det negativa. Men så funkar vi.

Nej nu ska ja knoppa för imorgon är det en ny dag att ta sig igenom.
Sååå Nattinattan du där..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback