Men vilken start!!

2011-01-03 @ 18:39:44
Verkligen absolut inte en bra början på 2011!
Igår (2/1) vart det en händelserik dag... gud vad vi vill glömma allt som har med 2 januari att göra.
Som sagt, det hände en olycka, en fruktansvärd olycka här hemma... Men vi mår alla tre efter omstädigheterna bra iaf på utsidan men på insidan är det kaos!
Som tur är så är Agnes så pass liten att hon förmodligen inte var medveten om vad som hände, eller kanske just då men idag tror jag inte hon har en anning om vad som hänt.

Iaf nu har vi dragit igång ett j*vla liv men vi vill verkligen inte ha ut nått för det som hände, utan enbart att personen i fråga ska vara medveten om att olyckor kan hända, och det hände men det gick bra MEN det kunde ha gått åt helvete dåligt med!
Har suttit i telefon hela morgonen och sen en visit på sjukan idag igen. Men vi är alla hemma och mår som vi mår. Vi lever i en dvala och i princip bara går runt runt runt och tänker på saker som KUNDE ha hänt, vilket man inte ska göra men det kommer upp bilder framför en och tankarna tar över!!

Nu sitter iaf Agnes i sin stol och har fruktansvärt roligt verkar det som.. hon skriker, pratat och framkallar hostningar (?) men så äre. Hon har även varit så snabb att hon har rivit sönder min "prassel"-lampa ordentligt nu och hon älskar att dra runt på Kandilaren... och hon utnyttjar även som andra ljuslykotrna somväskor, hon stoppar in armen i dom och åker runt med dom som en jaa, en väska! Plus att när hon får på tok för lite uppmärksamhet så kör hon in ansiktet i soffkanten där det hänger en filt och vrålar allt vad hon kan!
Men hon är underbar vårat barn
Kärleken är obeskrivlig och fick ja så skulle ja knyckla ihop henne till att vara en bäbis resten av livet och bara få ligga och mysa och pussa på henne <3 våran älskade älskade unge!

Jens jobbar och när han kommer hem ska vi koka majs och käka majs så vi kräks =)) sååååå jävla awesome!

Nej nu ska lillan hoppa i pyjamas sen blir det mängder med mys innan hon ska få slå igen sina underbara blå!


Kommentarer

Postat av: Jannice

Vad är det som har hänt egentligen? :(

2011-01-03 @ 20:15:49
URL: http://jannicenordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback